Prochaine Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Zasekla se mi manžeta (krycí guma) okolo páky ruční brzdy (s JumboBoxem) a když odbrzdím, tak guma nezajíždí k řadičce, ale celá se shrne dolů. Nevíte někdo, jak toto funguje, o co se tam tam guma může zaseknout a jestli je to nějaká drobnost, nebo s tím rychle do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Po celé délce té "roletky" to má po stranách kolejnice a v nich to celkem pohodlně jezdí, takže netuším..čím jsi to způsobil, nebo to byla z čista jasna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 15. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Právě že z ničeho nic. Včera jsem sedl do auta, dám ručku dolů, ale nejde to. Tak jsem zatlačil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 19. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Našel jsem to v opravárenské skupině 68-2, ale konkrétně ta manžeta tam nakreslená nikde není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marys Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Sundat box a porovnat to tam.-.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Nesmíš tolik zatahovat ruční brzdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tak prý manžeta je v pořádku, ale někde uvnitř (asi v tom plastu) je to prasklé a vypadává to z kolejničky. Prý jim na to zítra přijde náhradní díl (asi celý JumboBox). Snad to bude na záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Budu držet palce..nějak mně nenapadá, co by se jinak muselo stát, aby to při používání a za provozu prasklo. Tak "snad" to bude jen nějaká výrobní vada. Jinak mám dojem, že ten mechanismus by měl jít přehodit, je v JumboBoxu nacvaknutý, alespoň pokud si dobře vybavuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Takže zdarma, ale s připomínkou, že tam prý bylo něco vylitého. No nevím - musel bych o tom vědět. Prý se měnil jen ten mechanismus a manžeta. JumboBox nikoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Kromě dusíku mně nenapadá nic, co by se dalo vylít do jednoduchého mechanismu, aby v něm pak něco prasklo No, řeči vem čert, hlavně že to vyměnili.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.