Březen 3, 200817 r nokdo nic? no to sa tazko vysvetluje bez foto ale skusim... cidlo teploty chlad. kvapaliny je v bloku motora zhruba pod vzduch filtrom ale trochu vlavo od neho. ja ked som ho menil tak som odpojil tu hrubu hadicu co vedie od vzduch. filtra kvoli lepsiemu pristupu. v bloku je zaistene takou zavlackou ale na odpojenie staci vytiahnut konektor
Březen 4, 200817 r Autor tak sem koupil za 120 liber ve skotsku v halfords baterku, a zmena? zadna:( Ale ta moje uz byla stejne spatna podle jejich mereni:(
Březen 8, 200817 r Autor Hosi prosim poradte mi jak odpojim TO p....y cidlo teploty chlad. kap. , se s tim trapim hodinu, pak sem ho vyndal cely a zacla tect logicky chlad. kapalina tak sem ho tam rychle vratil, ten konektor mi proste nejde, neni na to nejaky tip???
Březen 8, 200817 r ten konektor ma takovy zobacek, musis ho tlacit smerem do zadu, tam jak vedou kabely
Březen 8, 200817 r Hosi prosim poradte mi jak odpojim TO p....y cidlo teploty chlad. kap. , se s tim trapim hodinu, pak sem ho vyndal cely a zacla tect logicky chlad. kapalina tak sem ho tam rychle vratil, ten konektor mi proste nejde, neni na to nejaky tip??? ...a ja som si myslel ze to len ja som taky nesikovny. tiez som skoro zrusil nervy ked som ho vyberal
Březen 8, 200817 r Celý konektor se musí nejprve dotlačít co nejvýce ještě dolů, tím se odlehčí zajišťovací jazýček. Zajišťovací jazýček se dá potom lehce odjistit a konektor vytáhnout
Březen 9, 200817 r Autor Tak cidlo uspesne odpojeno (dekuji za rady) a start na jednicku, tak se ted naskyta otazka. Vymenit cidlo nejspis ze?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.