Mairek Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Poraďte prosím jaké doklady má mít člověk u sebe, když ho zastaví policie? Mě se totiž zdá, že mi pojišťovna nedoručila takovou tu pruhovanou (modrobílou nebo zelenobílou) kartičku...tak zjišťuju, co všechno mám mít..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Řidičský průkaz, osvědčení o registraci vozidla (malý techničák), platný doklad o uzavřeném "povinném ručení". A pak jsou ještě věci, které se mění: Řidič starší 60 let platný doklad o zdravotní prohlídce, řidiči s povolání naklaďáků profesní osvědčení atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Co presne si mam predstavit pod "platnym dokladem o uzavrenem PR"? Tech veci mam vic - smlouvu, ustrizek od slozenky resp. vypis z uctu o zaplaceni, zelenou kartu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladaBrno Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Co presne si mam predstavit pod "platnym dokladem o uzavrenem PR"? Tech veci mam vic - smlouvu, ustrizek od slozenky resp. vypis z uctu o zaplaceni, zelenou kartu... zelena karta je myslim do zahranici a tady jako doklad slouzi ta pruhovana modrobila karticka (mam to v aute) pokud se myslim prosim opravte me... (teoriticky by mela stacit ta zelena karta, ale nevim jak se na to nahlizi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Co presne si mam predstavit pod "platnym dokladem o uzavrenem PR"? Tech veci mam vic - smlouvu, ustrizek od slozenky resp. vypis z uctu o zaplaceni, zelenou kartu... Zelená karta je doklad pro Policii ČR k hovnu (sám to dobře víš, jestli umíš číst), buď máš ústřižek nebo výpis né oboje (přece to neplatíš dvakrát, ne?) a tak smluva, kterou cituješ ti to sama napoví nebo ne? Mně to tam napsali čím to mám prokázat a je to ten nějak barevný doklad, podle pojišťovny různě barevný a obsahově je "podobný zelené kartě" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Co presne si mam predstavit pod "platnym dokladem o uzavrenem PR"? Tech veci mam vic - smlouvu, ustrizek od slozenky resp. vypis z uctu o zaplaceni, zelenou kartu... Zelená karta je do zahraničí, ústřižek od složenky nebo výpis z účtu je doklad o zaplacení, ten je policii k ničemu, ty musíš mít doklad o uzavření smlouvy a to je třeba u České pojišťovny ten žlutej podélnej papírek, u Generalli je zelenej, a hlavně na něm musí být doba platnosti od kdy do kdy, v dnešní době je hodně uvedena doba neurčitá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.