skpaska Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Nalezena 1 chyba: 16555 - rada valcu 1: system odmerovani paliva: system prilis chudy P0171 - 35-10 - - - Sporadická mám problém s Fabiu 1.2 vie niekto poradiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 mne vypisuje tiez take nieco ale neriesim to.....pokial auto jazdiiii kaslem na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skpaska Vloženo 23. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Pomôžte niekto prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Pozeral si čo píše VIS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skpaska Vloženo 23. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Pozeral si čo píše VIS? nie nepozeral ja ho ani nemam poradil by mi niekto kde by som ho stiahol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 nie nepozeral ja ho ani nemam poradil by mi niekto kde by som ho stiahol? pozri toto: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 skpaska: Mě to píše tuto závadu dokonce dvakrát pod sebou. Dost jsem toho už povyměňoval a nic. Už jsi tuto závadu odstranil??? Čím to bylo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 a naskočí tam tato chyba, pokud necháš přpeínač pouze v poloze provoz benzín a projedeš to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Tak to jsem nezkoušel. To mě nenapadlo. Bohužel teď nemám VAG na vyzkoušení a v sobotu vyrážím na zaslouženou 14-ti denní dovolenou, tak to pak vyzkouším ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moturek Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Nalezena 1 chyba:16555 - rada valcu 1: system odmerovani paliva: system prilis chudy P0171 - 35-10 - - - Sporadická mám problém s Fabiu 1.2 vie niekto poradiť? mam tez takovy problem chyba 16555 1,2 htp motor jde nepravidelne spotreba 9 litru diagnostika super vag ,mam i original dilenskou prirucku kompletni skoda je tam toho spousty ale stejne se mi nedari tuto zavadu odstranit.otestoval jsem uz cele auto od obou lamb pres katalizator odvetrani nadrze,agr ventil,pretesnil jsem saci potrubi vstriky atd ale beze zmenynejsem zacatecnik ale rady si nevim a jak tak ctu nejsem sam,pokud by nekdo vedel jak to opravit rad se poucim za radyu dekuji predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drozdi Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Mne to robí tiež.....už to neriešim. Je zaujímavé že na LPG mi to ide oki, ale ked prepnem na benzín tak mi to vyhodí závadu. Tiež som menil kadečo. Ráno to natočím na benzín, trochu to ide blbo a ked sa zohreje tak na LPG. Najhoršie na tom je to že pri tejto chybe oficialne neprejdem na ekol. kontrole. No uvidíme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Já už toho vyzkoušel mraky a též bez úspěchu. Vyměňoval jsem, přetěsňoval jsem, šteloval jsem a nic. Což, kdyby auto jezdilo v pohodě, neřešil bych to, ale uličník občas na volnoběh chcípne. I když musím říct, že už jsem se s tím naučil jezdit a prostě mám pořád nohu na plynu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 pokud ti to chcípne na volnoběh, tak máš zaprasené plynové vstřiky, je to tak 3 neděle co jsem si je nechal čistit též ... pomalu každé dojetí do křižovatky mi to zhášelo, volnoběh nepravidelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drozdi Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Aké plynové vstriky??? Myslíš vstekovače benzínu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 sekvenc má své vstřikovače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Je pravda, že to jsem ještě nezkoušel. Chystám se, že po Novém roce prdnu auto na pročištění a seřízení LPG, tak uvidím... Dík za typ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 (editace) budeš tam mít takovou "tekutinu" podobnou medu, která s chladnem tuhne a zapříčiní přilepení gumiček vstřikovačů, stačí pak aby jsi měl vstřikovač namontovaný mírně ze šikma a už ti to přicpe jeden vstřik. Uvidíš po vyčištění pošlape jak hodinky . Dej pak vědět Editováno: 17. Prosinec 2008, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Tu fabku máš na plyn nebo na benzin, neměnil jsi svíčky nebo filtr sání ???? Vzpomínej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Malta: Vědět dám určitě, však už mě to zlobí od začátku co jí mám. karel.lpg: Jelikož jsem jí koupil v dosti zbědovaném stavu, tak jsem měnil mraky věcí. Svíčky i filtr sání jsem měnil také. Svíčky tam mám NGK - co tam patří. Filtr už jsem měl x-krát rozdělaný, přetěsněný, všechno marné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Než začneš rozdělávat všechno kolem tak to zkus přepnout na benzin, já jsem to kdysi řešil na svém a nakonec to byla váha vzduchu, dokonce to hlásilo vadnou sondu a nízký signál na EGR ventilu, vyzkoušej benzín a pak řeš dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 taky mám tuhle chybu ale u motoru 1,4 MPI 44kw taky nepravidelný volnoběh ale nechcípá to a za studena to je horší, byla mi doporučena výměna lambdy před katem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany.d Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tu fabku máš na plyn nebo na benzin, neměnil jsi svíčky nebo filtr sání ???? Vzpomínej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany.d Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 taky mám tuhle chybu ale u motoru 1,4 MPI 44kw taky nepravidelný volnoběh ale nechcípá to a za studena to je horší, byla mi doporučena výměna lambdy před katem tak už mi taky škube. Vyměnil jsem filtry svíčky a stále žádný výsledek. Škube při jízdě a chcíplo i na volnoběh. Mám 14. 16V. Závada je nepravidelná. a rozsvítila se mi ještě jedna kontrolka a píše to 16786. souvisí to nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deco Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 16786-systém zpětného vedení výfuk. plynů-EGR ventil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berňák Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Malta: Vědět dám určitě, však už mě to zlobí od začátku co jí mám.karel.lpg: Jelikož jsem jí koupil v dosti zbědovaném stavu, tak jsem měnil mraky věcí. Svíčky i filtr sání jsem měnil také. Svíčky tam mám NGK - co tam patří. Filtr už jsem měl x-krát rozdělaný, přetěsněný, všechno marné. Dokončete prosím toto téma mám stejný problém - nej..výše uvedená chyba se mi zobrazuje jen na plyn (chudá směs). Mám fabku I 1,2 HTP 47 kw a plyn Magic II??? Poraďte prosím jsem znechucen tou oranžovou kontrolkou. Po smazání VAGu se zoobrazí do 100km jen při jízdě na plyn. Křivka je několikrát upravovaná a stále nic. Poraďte???!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.