Fída Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 (editace) ahoj všichni mam na vás prosbičku mám již namíchanou barvu od firmy Glasurit měla to být 8151 červená corryda a po nastříkání bohužel barva je světlejší nevíte někdo jestli se dá barva ještě dořesit aby byla tmavší nebo co stim??Mam jí celý litr. Editováno: 24. Únor 2008, autor: Fída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 ahoj všichni mam na vás prosbičku mám již namýchanou barvu od firmy Glasurit měla to být 8151 červená corryda a po nastříkání bohužel barva je světlejší nevíte někdo jestli se dá barva ještě dořesit aby byla tmavší nebo co stim??Mam jí celý litr. Fído, nejlepší by bylo napsat na co, proč, kdy, jak, komu, atp... Tedy něco ve smyslu: "chtěl jsem si nechat láknout nárazník (po ťukanci) a sehnal barvu. Teď to stříkám, a..." Ale přece jen bych něco měl: v kufru (tam kde je uložená rezerva) je štítek s konkrétním číslem odstínu barvy. Nevybírej podle názvu, vyber konkrétní odstín podle č. odstínu výrobce. No a s tím určitě zajdi k profíkům, co se tím živí (dražší, ale vyplatí se) a nech udělat u odborníků, nebo alespoň si nechej namíchat od těchto profíků svůj konkrétní odstín. Varoval bych před nákupem všelijakých opravných tužek, barev á la TESCO, apod. Ona totiž není Corrida jako Corrida. (má osobní zkušenost: "chtěl jsu si nechat láknout nárazník, zajedu k profíkům, juknou na to, opíšou číslo odstínu, provedou zkoušku, a stejně doupravovali dle potřeb - přece jen 8-letá metalíza časem vyšisuje). Mám láknutý nárazník i kapotu motoru (oťukáno od drobných kamínků) a je to k NEROZEZNÁNÍ od zbytku vozu Super práce! Takže nic ve zlém, ale napsal jsi toho strašně moc málo na to, aby ti někdo fundovaně poradil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 24. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Fído, nejlepší by bylo napsat na co, proč, kdy, jak, komu, atp... Tedy něco ve smyslu: "chtěl jsem si nechat láknout nárazník (po ťukanci) a sehnal barvu. Teď to stříkám, a..." Ale přece jen bych něco měl: v kufru (tam kde je uložená rezerva) je štítek s konkrétním číslem odstínu barvy. Nevybírej podle názvu, vyber konkrétní odstín podle č. odstínu výrobce. No a s tím určitě zajdi k profíkům, co se tím živí (dražší, ale vyplatí se) a nech udělat u odborníků, nebo alespoň si nechej namíchat od těchto profíků svůj konkrétní odstín. Varoval bych před nákupem všelijakých opravných tužek, barev á la TESCO, apod. Ona totiž není Corrida jako Corrida. (má osobní zkušenost: "chtěl jsu si nechat láknout nárazník, zajedu k profíkům, juknou na to, opíšou číslo odstínu, provedou zkoušku, a stejně doupravovali dle potřeb - přece jen 8-letá metalíza časem vyšisuje). Mám láknutý nárazník i kapotu motoru (oťukáno od drobných kamínků) a je to k NEROZEZNÁNÍ od zbytku vozu Super práce! Takže nic ve zlém, ale napsal jsi toho strašně moc málo na to, aby ti někdo fundovaně poradil.. [/quote číslo barvy jsem jim dal, měli i víčko nádrže na porovnání a stejně to nevyšlo myslím že máš pravdu lakýra by musel porovnávat do té doby než se trefí aby to stálo za to a doupravovat si sám tu barvu domluvim se s lakýrníkem ale kdyby ještě někdo něco věděl písněte díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 (editace) Fído, nejlepší by bylo napsat na co, proč, kdy, jak, komu, atp... Tedy něco ve smyslu: "chtěl jsem si nechat láknout nárazník (po ťukanci) a sehnal barvu. Teď to stříkám, a..." Ale přece jen bych něco měl: v kufru (tam kde je uložená rezerva) je štítek s konkrétním číslem odstínu barvy. Nevybírej podle názvu, vyber konkrétní odstín podle č. odstínu výrobce. No a s tím určitě zajdi k profíkům, co se tím živí (dražší, ale vyplatí se) a nech udělat u odborníků, nebo alespoň si nechej namíchat od těchto profíků svůj konkrétní odstín. Varoval bych před nákupem všelijakých opravných tužek, barev á la TESCO, apod. Ona totiž není Corrida jako Corrida. (má osobní zkušenost: "chtěl jsu si nechat láknout nárazník, zajedu k profíkům, juknou na to, opíšou číslo odstínu, provedou zkoušku, a stejně doupravovali dle potřeb - přece jen 8-letá metalíza časem vyšisuje). Mám láknutý nárazník i kapotu motoru (oťukáno od drobných kamínků) a je to k NEROZEZNÁNÍ od zbytku vozu Super práce! Takže nic ve zlém, ale napsal jsi toho strašně moc málo na to, aby ti někdo fundovaně poradil.. číslo barvy jsem jim dal, měli i víčko nádrže na porovnání a stejně to nevyšlo myslím že máš pravdu lakýra by musel porovnávat do té doby než se trefí aby to stálo za to a doupravovat si sám tu barvu domluvim se s lakýrníkem ale kdyby ještě někdo něco věděl písněte díky A co jsi to chtěl tedy láknout??? (malé věci nejdou až tak poznat, ale kapota nebo dveře už poznat jsou) Editováno: 24. Únor 2008, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 mam masku a mam zrcátka ale chci se pustit do přední a zadní nárazník a křídlo a prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Fida prepac, ze sa ti tu pletiem ale viete mi poradit kod farby modra dynamic?? je to 9450 ?? dakujem :)PS: pozeral so mu predajcu farieb a tam ten kod nemal tak preto sa pytam vas aky je to vlastne kod vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 6D6D modra dynamic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Reso http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39839 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 ok adam diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 a potom 45 90 je aka farba?? mam ju napisanu v Kufry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 tak to je pešek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 píše sa v Kufri keď už tak a keby si sa kukal na ten odkaz čo ti tu bol postnutý tak by si vedel že tie farby nemajú len jedno označenie, ja napríklad mám Corridu 8T8T v techničáku a na kasni je 8151 a potom 45 90 je aka farba?? mam ju napisanu v Kufry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.