Riper Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Tak to se neboj budem dva :_icon_smich2: . Konec srandy píšu si do kalendáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Takeshi655 Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 Koukám, zatím kromě R. se nikdo nechce sčuchnout...tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 A co nějaký předvánoční sraz tento víkend?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Takeshi655 Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 Začal jsem právě plánovat takhle dopředu jelikož jsou i lidi co maj na víkend třeba plány a tak. Každopádně co se týče mě, tak mám ten luxus, že se můžu kdykoliv sebrat a jet, takže asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Jo tento víkend bych si chvilku určo našel i když tady mi to připadá jako utopie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Těžko se něco plánuje, když zdraví neslouží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Nepřeháněj,do penálu daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Takeshi655 Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Tákže, protože už je skoro půlka dubna tak by to chtělo trochu té aktivity. Budu rád za každého navíc nebo zůstanu doma a bude hledat nižší pružiny ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Tak to vypadá že zůstanem doma bo tady to chcíplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Takeshi655 Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 asi to tak bude, já jsem si navíc přivodil takovej menší úraz takže to radši přes víkend budu léčit, někdy příště. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Zdravicko panove, jelikoz to tady slusne receno skomira rad bych to trosku ozivil. Poradam maly srazek pratel skodovek a jake lepsi misto zvolit, nez mekku techto vozu Sraz dne 22.6.2013 ve 14hod, misto predbezne navrhuji pred muzeem Skoda Auto,,,,kdyz uz, tak se vsi paradou Kdo se prida? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Memphik se prida :-) mozna ze bych zasel i do muzea nikdy jsem tam nebyl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 uvidime jak to pujde pokud mi neprijde pozvanka do prahy do letnan na prague drift a bude tak nejak kloudne tak bych mozna i dorazil do muzea bych se podival,... ac me mrzeji ty regaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Takeshi655 Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Bohužel se mnou nepočítejte, jedu 21.-22. června na Radouňskou rally jako mechanik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 kdyz muzeum,tak se pridam taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 V 18. 6. 2013 na 21:35, s-talker napsal: Poradam maly srazek pratel skodovek a jake lepsi misto zvolit, nez mekku techto vozu Sraz dne 22.6.2013 ve 14hod, misto predbezne navrhuji pred muzeem Skoda Auto,,,,kdyz uz, tak se vsi paradou Kdo se prida? s-talkere,s návštěvou muzea se počítá? A jinak? Pokec, nebo ještě nějaký další program? Možná se přidám, uvidím zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 Ano, s navstevou muzea pocitam, ovsem jen kdo bude chtit :-) potom bychom si sedli na kafe a pokecali, pripadne pokud se to protahne,tak rovnou i veceri :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 nejspis taky asi dotazim uvidim teda podle pocasi muzete sem hodit pls odkaz na mapy.cz kde bude presne sraz ? ........ P.S. muzete prosim vzit nekdo diagnostiku ? potreboval bych smazat servisni ,, klicek " ........ byl bych moc rad trosku me to sere jak mi to tam porad blika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 Ok vezmu notas :-) Dej si google mapy a muzeum SA, na tabletu to nejde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 Předpokládám, že se jedná o to malé parkoviště před muzeem. 50°25'8.853"N, 14°54'50.964"E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 Presne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 Tak ve 14 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 oukej hlavne nezapomen na notas ...... kdybych zabloudil, volam ve 14:00 HOUGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 ja mam naraznik dole a ted se kytuje a dava plnic,tudiz ja ne,,,,bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 ............ no nerikej .......... to bylo uplne jasny ...... mensi ochutnavka ...... potom co to fotil pan PAWOUK sem se na to vykaslal .......... btw,....... toho magora co navrhoval ty regaly s tema autama bych fakt povesil za koule na nejakej ten tramek !!!!!! fakt kryplove ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.