dumarc Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Dobrý den. Mám možnost koupit Fábii combi 1,4 16V 55kw... je to r.v 02/2006 provoz 03/2006 najeto 29700km po servisní kontrole..servisní knížka a koupě by byla přímo u autorizovaného prodejce škoda...je to akční série SPIRIT... vybava...klima,el.okna+zrcátka,parkovaci senzor.cd přehrávač,pal.počítač.hagusy,sun set.,15 kola,centrál,výškově stavitelné sedadlo řidiče,metalíza.....cena 224 000kč...auto je bez škrábanců a jiného poškození....vaše názory??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z142 Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Dobrá cena. Já bych do toho šel. Radši připlatit trochu víc a mít jakoustakous jistotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Na ten popis auta je cena OK, oplatí sa. Takže, ber ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dumarc Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Diky za odpovědi...Já už byl více méně rozhodnutej jen jsem si to chtěl ověřit i jinde....Zítra pro ni jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Zdravím !! Cena je přijatelná určitě bych to bral.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 pěkná cena, vždyť auto je skoro nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabius Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 šel bych do toho,páč Spirita mám,cena na výbavu slušná,takže hurá pro Ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Vypadá to na dobrý kup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dumarc Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Takže pánové díky za reakce.....Autí už je od včerejška doma....tedy doma nééé ale v garáži Zatím spokojenost i když nic moc najeto vlastně jen včera po koupi cca 30 km a dnes něco po městě do práce a tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Jóó , to bude v pohodě ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.