Pospi Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ahoj tak zkouším kolik se najde lidí z Vysočiny.. jestli by se vyplatilo dělat nějakej srazek !!! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Guide Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Nazdar, tak ja jsem z Vysociny, tez. V Jihlave jsem kazdy den v praci na navsi :-) Ale jezdim busem, pripadne terenakem (= favo) :-) Jenom vim ze jeden stribrnej kombajn s nalepkou clubu stava na konci Komenskyho. Zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Nazdar, tak ja jsem z Vysociny, tez.V Jihlave jsem kazdy den v praci na navsi :-) Ale jezdim busem, pripadne terenakem (= favo) :-) Jenom vim ze jeden stribrnej kombajn s nalepkou clubu stava na konci Komenskyho. Zatim Zdravím všechny já bych měl být natrvalo v Jihlavě snad už od září Tak se těším na seznámení i na viděnou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No kdyby někdo pochyboval, tak tu mámě Žďárskou letku, teď sice trošku zkomírá, ale jinak Vysočina jak vyšitá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi Vloženo 6. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak to jsem opravdu rád že tady taky někdo je !!!! Teprva se otrkávám ale určitě musíme probudit vysočinu !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Já sem z Trřebíče. Bylo by fajn, kdyby něco bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Já sem z Trřebíče. Bylo by fajn, kdyby něco bylo... Jsem teď mimo ČR, ale jinak se kolem Třebíče pohybuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Zdarec, z Vysočiny pocházím a na Vysočině (kolem Třebíče) se pohybuji tak každou druhou sobotu, tak kdyby něco bylo, tak bych se zastavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No kdyby někdo pochyboval, tak tu mámě Žďárskou letku, teď sice trošku zkomírá, ale jinak Vysočina jak vyšitá... Tak tak moje řeč!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Se taky hlasim k narodnosti Vysocinske Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Ještě jak jsem psal k té Letce, jedno téma je tady-je to úplně první Vysočina téma, už spousta vody utekla co bylo založeno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 A pak je tu ještě tohle kde by měly být jen fotky z akcí bez OT, tak pokud chcete, jukněte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Zdravím všechny obyvatele VYsočiny. Taky se přimlouvám za sraz. Nahoďte někdo termín, ať se to rozjede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Tak se taky hlásím k nám z Vysočiny. Určitě byl byl fajn nějak srázek. Třeba bysme mohli na Letišti u Komárovic jestli znáte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Tak se taky hlásím k nám z Vysočiny. Určitě byl byl fajn nějak srázek. Třeba bysme mohli na Letišti u Komárovic jestli znáte. jj známe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 JAsný znám, autem jsem tam ještě nebyl, ale letadlem jsem tam sedal už několikrát. Asi to bude ideální místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 To je mezi Jihlavou a Brtnicí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Jo Tak to jsem jen vždy jezdíval kolem, ale teď už nejezdím ani kolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Zdravím všechny obyvatele VYsočiny. Taky se přimlouvám za sraz. Nahoďte někdo termín, ať se to rozjede. květen/červen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 květen/červen? Lobuju za konec května Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Lobuju za konec května mně by se to taky hodilo koncem května, začátkem června. v květnu budu mít zkouškový a navíc bych se chtěl předvést s novýma věcma v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Mě by taky vyhovoval třeba konec května, ale jinak je mi to jedno. nejlepší bude asi nějaká sobota. 17.5 , 24.5 , 31.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Mě by taky vyhovoval třeba konec května, ale jinak je mi to jedno. nejlepší bude asi nějaká sobota. 17.5 , 24.5 , 31.5. 31.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 31.5. 24.5. je v Praze škodahome, btw, neplánujete někdo? 31.5. už zase nebudu doma:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.