Ol@f Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 mozna to bude tim ze v te hromade OT tu to nikdo poradne ani nevidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Tak pokud to bude tedy v neděli někdy odpoledne nebo i později tak určitě dorazím na nějakou to jízdu po letišti a možná i někde jinde.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Takže aktualizace: sraz v neděli 6.7. v 16:00 v Komárovicích zatím nahlášeni já, Kubiik, sonyk02 někdo další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 No já doufám budu tam kolem 3. hodiny doma. Auto mám umytý, takže tím se zdržovat nemusím, a snad to na tu 4. stihnu. Nejpozději v 5 sem snad tam. Ale vypadá to na podobnou sestavu jako minule akorát v jestě meším počtu . Kdo tam všecno pojedete? Mimo inya a sonyk02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Komarovice u Trebice nebo u Jihlavy ? poslete pls, link na mapy. mel bych mit cas dojet, pokud auto neskonci v servisu s tim hucenim kol. Nema nekdo z vyse uvedene trojce VAG?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 (editace) Budu se snažit se dostavit (vidím to tak 80%). PS - je to šipka 7 Editováno: 3. Červenec 2008, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 (editace) no mam to 100 km, chtelo by to aby byla hojnejsi ucast, nevim vidim to tak na 50% hlavne podle ucasti. Editováno: 3. Červenec 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Guide Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Ahoj, v sobotu odjizdim do Dolomit, takze omluva. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Já dorazím určitě a zkusím ještě někoho nabrat sebou aby bylo vic aut. Tak hej ostatní co pořád slibovali že už přijedou ale zatím se nehlásí, by už snad mohly se ukázat se svými vozy! Třeba Saatan nebo Sleep se svoji 2x2 (Octavia 2 , 2,0Tdi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Hmmmm. To není daleko. Že bych se zastavil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Třeba já vážně nebudu a nemůžu dřív než v druhé polovině prázdnin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Opakování matka moudrosti: sraz v neděli 6.7. v 16:00 v Komárovicích zatím nahlášeni já, Kubiik, sonyk02 + MichalJ - možná, v řeči ženy znamená ne... Ol@f - přijede, já to mám jen 75km TomášT: Jen se zastav a kdo další? Jirka Guide: Dolomity počkaj, mi né... . Užij si dovolenou mischicka: Myslím, že už si to avizoval někdy v dubnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 sem rikal 100 ne 75 kuwa, pokud bude pekny pocasi nebude tam 1.5 cloveka a jeste vic se nezhorsi huceni od kol prijedu otestovat novej fotak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Tak to bude hojná účast teda . No Brychtis se v sobotu vrací od móře tak mu řeknu. Třeba bude rozjetej a pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Tak zatím se to vyvíjí dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Guide Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 od inya: Jirka Guide: Dolomity počkaj, mi né... . Užij si dovolenou Dolomity sice pockaj, ale klienti neee :-) - kdyby dovolena, do prace jedu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 To si někdo umí vybrat teda prácičku. A jako co tam jedeš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Kucí,semnou to nevypadá líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Dolomity sice pockaj, ale klienti neee :-) - kdyby dovolena, do prace jedu :-) Klienty necháš doma a máš dovolenou . Tak ať máš příjemný klienty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 (editace) sem rikal 100 ne 75 kuwa, pokud bude pekny pocasi nebude tam 1.5 cloveka a jeste vic se nezhorsi huceni od kol prijedu otestovat novej fotak. Sem chtěl jen naznačit, že to nemáš o tolik dál než já Tak přijeď bavorákem Editováno: 4. Červenec 2008, autor: inya Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 panove je mi lito, mel jsem na nedeli naplanovanou cestu do Humpolce, musel jsem ji jet uz vcera a technik v servisu mi doporucil co nejdrive vymenu a co nejmene km do te vymeny tak jsem se rozhodl ze bohuzel nedorazim. snad priste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Cao panove.Jedu taky.Na ctvrtou jsem tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Čao pánové, doufám, že jste nezapomněli foťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Tak srazík byl a foťák taky. I když automatické otvírání krytky objektivu fungovalo i po domluvě na ruční pohon. Určitě je sem Kubiik brzy dá. Ale účast byla slabá, ze všech nahlášených jsme byly já, Saatan, Kubiik a sonyk02 - dvě fábie a dvě oktávky. Pohodově jsme si pokecali a když nás pustili motorkáři na dráhu, tak jsem dali i pár sprintíků. Jednoznačně jsem vyhrál poslední místo Malá otázka na sonyka: Proč ti ta oktávka jezdí tak zeširoka do zatáček? Nebo mi to jen tak v zrcátkách připadalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Tak akce byla na pohodu. Při jízdách je opravdu znatelný rozdíl mezi 1.6MPi a 1.2HTP , při jízdě s rovnoceným konkurentem motorovým sem měl nad ním maličko navíc Kubiik Potom ještě při jedné jízdě kdy jsme byl vyzván proti Citroenu Saxo úplná serie žádná uprava jen verze (nevím přesně, něco jako RS ;GTI) také 1.6 ale to bylo bez šance, tomu to jelo dost dobře! S ním by mohl jedině někdo s 1.8 a výše... inya: no jezdím trošku kratší zatáčky když je to možný, se mi nechce tolik točit volantem lol se to tolik nenaklání i když to sedí celkem dobře R16/205 a přece jenom Octavka je trochu větší než-li Fábie, tak i to muže mít trochu optické zkreslení, ale mám na tom značný podíl i já vlastní jízdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.