Přejít na obsah

Vysočina

Pospi

Doporučené příspěvky

Opakování matka moudrosti:

sraz v neděli 6.7. v 16:00 v Komárovicích

zatím nahlášeni já, Kubiik, sonyk02 +

MichalJ - možná, v řeči ženy znamená ne...

Ol@f - přijede, já to mám jen 75km ;)

TomášT: Jen se zastav ;)

a kdo další?

Jirka Guide: Dolomity počkaj, mi né... lol . Užij si dovolenou

mischicka: Myslím, že už si to avizoval někdy v dubnu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sem rikal 100 ne 75 kuwa, pokud bude pekny pocasi nebude tam 1.5 cloveka a jeste vic se nezhorsi huceni od kol prijedu otestovat novej fotak.

Sem chtěl jen naznačit, že to nemáš o tolik dál než já :palec2:

Tak přijeď bavorákem ;)

Editováno: , autor: inya
Odkaz ke komentáři

Tak srazík byl a foťák taky. I když automatické otvírání krytky objektivu fungovalo i po domluvě :aggressive: na ruční pohon. lol Určitě je sem Kubiik brzy dá.

Ale účast byla slabá, ze všech nahlášených jsme byly já, Saatan, Kubiik a sonyk02 - dvě fábie a dvě oktávky.

Pohodově jsme si pokecali a když nás pustili motorkáři na dráhu, tak jsem dali i pár sprintíků. Jednoznačně jsem vyhrál poslední místo :p

Malá otázka na sonyka: Proč ti ta oktávka jezdí tak zeširoka do zatáček? Nebo mi to jen tak v zrcátkách připadalo? :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Tak akce byla na pohodu. Při jízdách je opravdu znatelný rozdíl mezi 1.6MPi a 1.2HTP , při jízdě s rovnoceným konkurentem motorovým sem měl nad ním maličko navíc :) Kubiik

Potom ještě při jedné jízdě kdy jsme byl vyzván proti Citroenu Saxo úplná serie žádná uprava jen verze (nevím přesně, něco jako RS ;GTI) také 1.6 ale to bylo bez šance, tomu to jelo dost dobře! S ním by mohl jedině někdo s 1.8 a výše...

inya: no jezdím trošku kratší zatáčky když je to možný, se mi nechce tolik točit volantem lol lol se to tolik nenaklání i když to sedí celkem dobře R16/205 a přece jenom Octavka je trochu větší než-li Fábie, tak i to muže mít trochu optické zkreslení, ale mám na tom značný podíl i já vlastní jízdou.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...