Publikováno Březen 16, 200817 r Zdravim hosi,jsme se chtel zeptat!Mel jsem pred 2 mesici nehodu,leva strana od svetla po svetlo potlucena a odrena!Ale taky leve predni kolo dostalo poradny kopanec az se ohla ta vodici tyc kola nebo jak se to presne jmenuje!Oprava probehla vsechno v pohode mam havarijko,takze mi to pojistovna vsechno zacalovala!Ale ujel jsem tak asi 400km a pri otoceni volantem do prava jsem zacal slyset zprvu male rany ale ted uz to je fakt moc!Jsou to rany jak svine v tom levem kole!Podle me to je vysypane lozisko,ale mohlo by to byt i neco jineho?A dalsi otazka byla to jejich povinnost vymenit to lozisko kdyz kolo dostalo takovou ranu muselo jim byt prece jasne,ze kdyz to nevymeni,tak se to v brzke dobe vysype,ne?Jestli by se to dalo reklamovat nebo proste poslo a ted oprava je na me?Dik za odpo!
Březen 20, 200817 r Autor No nic! Mate nekdo cenik na origo dily na skodu?Rekli mi,ze to lozisko stoji 168ecek,a to se mi zda nejake prehnane,tak by me zajimalo kolik to stoji u nas origo!dik
Březen 20, 200817 r Zdravim hosi,jsme se chtel zeptat!Mel jsem pred 2 mesici nehodu,leva strana od svetla po svetlo potlucena a odrena!Ale taky leve predni kolo dostalo poradny kopanec az se ohla ta vodici tyc kola nebo jak se to presne jmenuje!Oprava probehla vsechno v pohode mam havarijko,takze mi to pojistovna vsechno zacalovala!Ale ujel jsem tak asi 400km a pri otoceni volantem do prava jsem zacal slyset zprvu male rany ale ted uz to je fakt moc!Jsou to rany jak svine v tom levem kole!Podle me to je vysypane lozisko,ale mohlo by to byt i neco jineho?A dalsi otazka byla to jejich povinnost vymenit to lozisko kdyz kolo dostalo takovou ranu muselo jim byt prece jasne,ze kdyz to nevymeni,tak se to v brzke dobe vysype,ne?Jestli by se to dalo reklamovat nebo proste poslo a ted oprava je na me?Dik za odpo! Rány a ložisko?. Ložisko se spíš projevuje hučením. Rány - to by mohl být i stejnoběžný kloub.
Březen 20, 200817 r Rány a ložisko?. Ložisko se spíš projevuje hučením. Rány - to by mohl být i stejnoběžný kloub.NEBO URVANY STABIK TO JSEM MEL JA PRI STEJE SITUACI (URVAL SE DRZAK SILENBLOKU NA NAPRAVNICI)
Březen 21, 200817 r Autor hosi nestraste,pristi ctvrtek to vymeni tak uvidim co rekne ze to bylo! :feve: :feve:
Březen 22, 200817 r hosi nestraste,pristi ctvrtek to vymeni tak uvidim co rekne ze to bylo! :feve: :feve: Lozisko pri lisovani musis stlacit pripravkom, inak pri lisovani hrozi ze sa posunie vnutorny kruzok a potom to ma velku volu alebo sa to hned vymlati
Březen 27, 200817 r Autor No takze probehla vymena a je to opravene,celkova cena 236 ecek,no jak jsem se podivoval nad cenou tak jsem pochopil proc je to tak!Nemenili totiz jenom lozisko,ale vymenili uplne cely kineticky kloub i manzetou!No asi pro jistotu nebo tak!Reklamace neklapla,po nehode bylo vse v poradku,takze nebylo nutne to menit!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.