Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Podle mne jsou to sebevrazi, ale nejakou tu zkusenost, soude podle toho jak je zvladali, tak asi maji... Nic ovsem neomlouva fakt, ze vazne ohrozovali ostatni...

Vloženo

Tak videjko celkem dobry... ;) Sice v makovici ma asi vykradeno dobre,ale na druhou stranu ma tu motorku bych rekl dost v rukach.. ;)

Prdel je to ovsem do ty doby,nez se nekomu neco stane.. :)

Vloženo
Tyhle blbce nemam rad. :aggressive: Nedavno mezi mnou a jinym autem projel blbej motorkar na pruhový čáře a ještě se divil, že sem mu asi neuhnul na kraj, aby mohl lip projet. A pak to poslal na zadni a myslel, jak je hustej. :aggressive:

No ja bych se taky divil, ja kdyz vidim, ze jede nekdo rychlejsi tak uhnu.

Vloženo
Tyhle blbce nemam rad. :aggressive: Nedavno mezi mnou a jinym autem projel blbej motorkar na pruhový čáře a ještě se divil, že sem mu asi neuhnul na kraj, aby mohl lip projet. A pak to poslal na zadni a myslel, jak je hustej. :aggressive:

Kdo to nezkusí,nepochopí lol

Vloženo

Driv jsem uhybal ale uz nee. Po prima zazitku na melnicku kdy me dojel motorkar a jal se me predjizdet do zatacky kam nemohl ani nahodou videt a vtom nejlepsim se vyritil ze zatacky autobus. Mel jsem plny ruce volantu abych ho nesundal debi... :aggressive:

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

videjko nahherny....je videt ze umeji jezdit a motorka neovlada je ale oni ji.to je dost dulezite u takovejhle masin.kazdopadne dost ohrozuji ostatni...to je vec druha.jak pise stralis kdo nezzkusi nepochopi

Editováno: , autor: burek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...