martin410 Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 prosím poradte,budu kupovat letni pneu a rezervu mám sjetou,takže je nejlepší koupit 5 kusů,nebo rezervu jen nejakou obyčejnou v hypermarketu?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 prosím poradte,budu kupovat letni pneu a rezervu mám sjetou,takže je nejlepší koupit 5 kusů,nebo rezervu jen nejakou obyčejnou v hypermarketu?dík no ja si myslim,ze muzes kupit aj nejakou pneu tady z fora , protoze kotel lidicek prodava po jednej pneu za par stovek a treba zbyva par milimetru, ale jako nouzovka to staci a jak to ze mas sjetu rezervu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin410 Vloženo 21. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 koupil jsem si svoje první auto,Skoda Octavie 1.9TDi 66kW a už tam taková pneu byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 nepřemýšlej, kup něco s 3-4 mm za dvě stovky a dej to do té rezervy, není nad čím přemýšlet !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 prosím poradte,budu kupovat letni pneu a rezervu mám sjetou,takže je nejlepší koupit 5 kusů,nebo rezervu jen nejakou obyčejnou v hypermarketu?dík Čauky stav se u nás, Věrča ti tu jednu dá. To jsi mohl říci dříve. Můžeš si i vybrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 prosím poradte,budu kupovat letni pneu a rezervu mám sjetou,takže je nejlepší koupit 5 kusů,nebo rezervu jen nejakou obyčejnou v hypermarketu?dík Kupuju 225/45 R17 a do rezervy budu dávat jetou zimní 205/55 R16. Na to dojetí někam ... to musí stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.