Petřík junior Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Kluci psal sem do firmy dieselpower jestli kdyby sme se domluvili na vetsi pocet chipovani tak jestli by umozily slevu a prisla v celku kladna odpoved- Slevu bych videl tak 20 % z naseho ceniku. Tedy EDC15 normální cena: 7999,- po slevě 6399,- úspora 1600,- EDC16 normální cena 11999,- po slevě 9599,- úspora 2400,- . Ceny jsou uvedeny bez DPH, v pripade potreby dopocitame. tak co nemely by ste zajem treba v rijnu do toho jit ???je to jen pro diesel!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oliva Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Sem, rad, ze je tu nekdo se stejnymi plany jako ja...taky se poohlizim po chiptuningu motoru....shanim info a kontroluji ceny u jedotlivych servisu. Rijen by byl pro me urcite idealni, jeste zajizdim a mam 10000 km...v rijnu bych, predpokladam, mohl mit jednou tolik. Narazil sem na firmu: http://www.chiptunni...cz/kontakt.html ktera take chipuje, cena v mem pripade na 1.4TDi 59KW po uprave 75KW me pry vyjde 5500,- coz je cena opravdu lidova, ve srovnani napr. s Cimbu: 14700,- ...otazka je co je lepci jestli si priplatit a pak si myslet, ze mi to udelali lepe, nebo hodne usetrit a pak trnout jestli me tam neco neodejde... kazdopadne cena u Cimbu a jim podobnych muze byt premrstena...mate nekdo zkusenosti? Myslim, ze do rijna je docela dlouha aby sme si ujasnili u koho...kazdopadne davam za sebe hlas, ze do toho jdu!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Já bych se taky přidal,je fakt že cimbu cena se mi zdá hodně vysoko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Nedávno jsem se učástil hromadnýho chipu u Cimbu a co jsme se tak bavili, tak Fabii RS by nachipoval za 10k a normální 1,9TDI 74kw za 8k. Věřím tomu, že 1,4TDI by byla ještě níž. Koukněte do sekce Fábia 1 / Motor....tam se nyní plánuje druhá hromadná akce. Určitě by se to dalo předem zjistit, za kolik by to vyšlo se slevou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 jak píše Tangerín....v sekci fabia 1 v motoru viz příloha:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=42934 se už před nedávnem čipování dělalo...a chce se dělat znova...tuším že tam bylo 6lidí...fabii 47kw dělali za 3000kč...si myslím pěkná cena....tak jestli někdo má zájem a´t tam písne...je lepší když se spojíme..fabie 1 a fabie 2 + rooom....bude nás víc.....takhle to je vše roztahaný....nějakej moderátor by to mohl vyvěsit někam....poptám se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Presně tak, jak píše Tangerín. Jsem jeden z dalších zájemců o chipování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 OK, taky bych do toho za 3litry šel. Ale nejlíp Morava, kolem D1 nebo Brno. Prý sem jezdí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Tož já bych měl taky zájem o DEJLA, kdyby byl za toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 pánové mrkněte do sekce fI na motor-hromadný chip,začína se to rýsovat..tak se přihlašte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 pánové mrkněte do sekce fI na motor-hromadný chip,začína se to rýsovat..tak se přihlašte.... jj presne tak ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- TERMIN HROMADNEHO CHIPU OD CIMBU SE SLEVOU takže místo bude Jihlava:-) 28.6.2008 (předběžně) hlašte se v sekci FI ať se dají domluvit přesné podmínky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 (editace) kluci jen se přihlaste,ať je nás víc....víc lidí víc sleva:-)jen pro připomenutí...minule stálo jedno auto 3000kčé..... Editováno: 9. Červen 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Tak to společný načipování se začíná hezky rýsovat, jukněte, kdo má ještě zájem, na link viz. výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elder Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Zdravím, kdyby se akce opakovala v roce 2009, tak se hlásím (ta minulá mi utekla) tak mi kdyztak napiste PM. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matth Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To se fakt vyplati cipovat atmosfericky motor jeste k tomu 1,2? Drive jsem mel 1,6 benzin, ale nikdo mi to nedoporucoval ze je to jen placebo. Ted mam taky ciplou 1,9 od cimbu, tam je to uz celkem znat ( muzu porovnat s nenacipovanym) Ale u HTP tomu neverim. Aspon ze ta cena neni tak vysoka, ale i u cimbu se da domluvit nizsi (v radech 2-3 tisicu) aniz by jste jezdili na hromadne akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Je to sice po dlouhé době, ale nechystá se zase nějaké hromadné chipování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.