Přejít na obsah

Výměna turba


rr1

Doporučené příspěvky

Uz z nej tekl olej(velka vule) a po chipu dostava turbina vic zabrat tak to byla prevence. taka s tim auta z nemecka tak at to vydrzi.Uz taha tak je to OK. A vozi uz kary na lafete.

Tak,tak,neteklo to nejak markantně ,ale ztráta cca 1l na interval výměny(15000km moje soukromé nastavení) byla.Netvrdím že to bylo turbem,ale nové je nové.Vůli to nemělo!!!Jen po chipu a následné výměně rozvodů, mi to trochu kouřilo(do modra) a nikdo mi neřekl přesně proč.Tak jako mechoš jsem začal od nejlevnějšího dílu.Pač mě strašily i ohnutýma ventilama aj.věcma. "Preventivně" se mi zdá že se mi zmenšil turboefekt!!!! Zabírá to jako by víc od spodu.Taky tahám auta z D.a než to nechat menit tam to si klidně udelám takovy víkend ještě jednou.(pivko,mějaké to maso na grilu)premiérová pohoda v tomto roce.Nevím čemu to přičíst,ale už to nedělá. Každopádně nelituji.Jen bych možná ještě trochu přidal na výkonu. :) Jo s jídlem roste chut. TDIfun :palec2:

Editováno: , autor: rr1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 3 roky později...

Ahoj lidi. Potřebuji poradit.Rozhodl jsem se zaslepit egr a a vyčistit svody na Superbu 1.9 TDi 77kW PD. Můžete mi napsat jak se dostanu ke dvou šroubům co jsem ve svodech, které jsou schované za baňkou co vede z turba? všechny jsem povolil ale ke dvěma se prostě nejde nijak dostat. Ještě pro upřesnění nemám sundanou tu hliníkovou velkou trubku která je pod egrem (nad baňkou z turba) a vedou do ní dvě tenké trubičky a vystupuje zní trubička která má na sobě vlnovec a vede do egru. Já tam mám úplně hladký šroub a nijak ho nemůžu povolit. a tudíž asi myslím nemůžu odmontovat tu baňku z turba, abych se dostal ke dvěma šroubům za tou baňkou a mohl celé svody sundat. Díky moc za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...