Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To HjM: určitě by to bylo na světlých barvách víc vidět, ale já bych to asi stejně nevnímal. To by musely stát dvě vedle sebe

pro porovnání.

To buchty s mákem: Co jsi dělal?

Vloženo

No nasi ho maji necely rok a teda celkem to bije do oci... maji tangerine. Ale koukali nea to a ze je to dobre tak to neresim. Ja mam stribrnou,tak tam by ty to asi nebylo ta strasne. Ale ted o weekendu kdyz jsme prezouvali,prisli na to ze ma otec vrezervu po vodou!!!!! Pred vanocema mu totiz nejaky dobrak nacouval na pate dvere a museli je menit. A asi tam neco sfusovali tekze zetejka. Na Stredu je obedneny,tak to budou cele rozebirat a kontrolovat ODKUD SE BELE ta voda tak jsem zvedav... jak to dopadne. Celou Sobotu jsem luftoval auto,deska co je v kufru na rezerve uz byla chycena (plisen) ale v servise rekli ze ji nevymeni dokud nezecne PUCET...?? Tak uvidime po strede.

Vloženo

to teda je! nemít dobrou pojistku, tak bych si to nechal udělat jinde, ale s 1%-ní spoluústastí jsem to neřešil. jinak docela fofr: ve středu večer smyk, ve čtvrtek volání mezi servisem a pojištovnou, v pátek auto přistavené do servisu a příští pátek bylo hotovo! jen se čekalo na krycí dopis od pojištovny, ale v pondělí mi bylo auto předáno! :palec2: prostě super rychlost!

Vloženo
Tak takhle dopadla naše služební Fabie II. Auto je používáno v půjčovně a lidi se pak taky k tomu tak chovají.

na kolik je vyčíslená škoda? :feve:

Vloženo

Kapota, maska, oba blatníky, nárazník, oba chladiče, chladičová stěna, zámek kapoty a další nějaké drobnosti. Škoda je vyčíslená na 65000,-kč. 4 dny před nehodou jsme auto dovezli z lakovny. Zákazník co to měl před tím tak nám odřel PP blatník, PZ blatník a byla posekaná střecha od sekery. A pak něco půjčujte!

• o 1 měsíc později...
Vloženo

A tady máme další příspěvěk. Není sice bouraná ale vypadá tak. Jedná se o stejnou Fabii II, kterou si půjčil zákazník (mladý kluk) a odmítal nám vrátit auto. Po týdnu ho takhle našla policie jak ho zákazník zrovna rozebírá. Nechtěli nám ho půjčit ani na chvíli. :kol-143:

post-452-1242155998_thumb.jpg

post-452-1242156016_thumb.jpg

post-452-1242156045_thumb.jpg

post-452-1242156064_thumb.jpg

post-452-1242156086_thumb.jpg

post-452-1242156105_thumb.jpg

post-452-1242156146_thumb.jpg

post-452-1242156163_thumb.jpg

post-452-1242156182_thumb.jpg

post-452-1242156200_thumb.jpg

post-452-1242156220_thumb.jpg

Vloženo

arts: Mňa už neprekvapí nič! Keď sa náhradné vozidlo, ktoré je poskytnuté zákazníkovi zdarma, vráti so starými stieračmi, baterkou, vzduchovým filtrom... Doba je zlá, ľudia sú čím ďalej tým viac otrlejší a viac a viac si dovoľujú :blink:

žralok: Som zvedavý, na koľko ohodnotí poisťovňa vrak a koľko dostanete naozaj vyplatené... Želám pevné nervy!

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...