Dakie Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 chlapci, hlavně ne 12.-14.9.!!! to jsou Doksy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 ahá no já nepředpokládám že od ostravy někdo pojede doksy,ale jestli chcete dorazit, tak to nějak upravime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 no kucí já bych dorazil rád ale spíš až ten víkend po Doksech, 19.-21. .. tak uvidíte, jak to bude s účastí, dyžtak dorazím až na jaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 večer se uvidí tedy kdy a kde..nejaký hlasování..me to je asi tak jedno..kdy.. ale spíš sem přemýšlel koncem srpna že porazím váš směr..no uvidíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 tady sa robja srazy jen liché měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 ahá no já nepředpokládám že od ostravy někdo pojede doksy,ale jestli chcete dorazit, tak to nějak upravime Od Ostravy možná ne ale co já a pentadius !!! 12.-14.9.2008 tam jedeme !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Přidávám fotky z "BadySem" navrhovaného parkingu D47-KFC. Jezdí tam málo lidí, ještě to není profláknuté. A v případě hezkého počasí plavky sebou a přesun na Vrbici !! :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 JJ na KFC jezdime porad.Mame kousek dilnu TDIgarage a chipcentrum.... Dalnici mame jako testovaci drahu,je tam prazdno tak jako u KFC... :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 pokračování zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=50840 LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky