Tony555 Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 (edited) Zdravim priatelia, viete mi prosim niekto poradit, ci sa da nieco spravit s prasknutym tapacirom? Ide o Fabiu v edicii Sportline no tapacir je Onyx - Sport. Umelec ked daval dole tapacir mu praskol. vdaka. Edited April 16, 2008 by Igor Zmena veľkosti vloženej fotografie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikino1 Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Myslím,že by to mal držať sekunďak ja som s ním lepil ten plast nad 5dverami.No to nie je vidno je to z druhej strany. Skúsko podlepiť z vnútra a zvonku zalhladiť teplovzdušnou pištolou ako škrabance.Ale myslím,že jazva tam zostane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Ľudia, nevkladajte sem fotky v maximálnom rozlíšení, zbytočne potom trvá dlho ich načítanie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts