Přejít na obsah

Nová sedadla?!

Deny.Kr

Doporučené příspěvky

Nedávno si soused (René) pořídil o5 pro mě nezajímavou černou combi se zatmavenými skly..Přes čelní sklo jsem však pořád viděl nějaký stříbrný prostředek sedadel a nechápal jsem, neb nemá classic, ale má ambiente..Tak jsem spekuloval, že to má asi v kombinaci s kůží od autopotahů.sk...Včera odpoledne jsem šel se psem, vyjdu z baráku a stojí tam liftback v červené Flamenco metalíze.. jdu tak kolem a náhle vidím prostředky sedadel v rudé barvě (a takovým jemně, až nepatrně tečkovaným motivem) a kraje klasicky černé - tak jsem se jak nějaký blbý čumil zastavil, vrátil zpět a koukl dovnitř - umělé potahy to nebyly...Dnes, jak jsem šel kolem té Reného černé Octavie, jsem přes ta tmavá skla viděl lépe a zjistil jsem, že tam má úplně totéž, jen prostředek je ve stříbrné...v konfigurátoru nic podobného není a 100% to není umělé - víte o tom někdo něco?! :huh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslíš něco takového?

nene..píšu,že to 100% nejsou uměliny - jsou tam vidět hluboké švy až do sedadla a prostředek má takový jemně vyšitý motiv, navíc to nemělo ani tak typické nášivky se znaky atd..- prostě čisté - tím, že je to tak z fabriky jsem si 100% jistý! ;)

Editováno: , autor: mischicka
Není třeba citovat příspěvek předtím, zvlášť ne obrázky, zbytečně se to natahuje.
Odkaz ke komentáři

Tak to vyfoť ne?

to asi docela těžko-s Reném se zná jen taťka a nečekám,že mu řekne "hele René, já si fotnu sedadla,jo?" , z venčí to nefotnu,neb má tmavá skla...a ta flamenco už tu nestojí.. :( ..prostě to byl klasicky tmavý okraj,prostředek v případě toho reného stříbrný, v případě té flamenco rudý a uprostřed měl šedou nití vyšitá jakoby maličká sluníčka(jak jsem psal-nenápadně)..takové roztřepené flíčky...budu bádat a dám vědět..

Editováno: , autor: Deny.Kr
Odkaz ke komentáři

A čemu říkáš umělina? Že by to byla přírodní vlna nebo tak něco? ;) Jinak jestli taková varianta není v nabídce, tak leda by si nechal třeba u Alesia nebo někoho podobného ušít nové čalounění..škodovka by se s tím asi těžko dělala na zakázku

no to je mi jasné-umělinou myslím neorig. potahy-tam nic neplandalo a švy byly zjevně až do sedalda(takový "promáčklinka" u každého švu)..a i kdybych neměl pravdu,byla by to divná náhoda,že 2 octavie vyrobené v posledních měsících mají stejná sedadla (zvláště,když to tak René měl hned první den,kdy s tím vyjel z fabriky)..jak říkám-pokusím se fotnout, myslím,že škodovka nemá aktualizované stránky a že vytvořilaněco podobného,co u OI facelift ambiente... :)

Odkaz ke komentáři

dnes ráno bylo přes tmavá skla zase docela vidět (já blb si zase nevzal foťák :feve: ) a viděl jsem na kraji sedadel i origo. škodovácký štítek "airbag"..čili je to 100% nějaká nová kombinace sedadel..

Odkaz ke komentáři

jen pro orientaci..materiál mám taky odpovídající originálu, štítek na Airbag taky a rozhodně nikde nic neplandá :) Jinak určitě bych to viděl na individuální úpravu, možná prostřednictvím servisu, ale pokud to škodovka nemá jako možnost na objednání, tak to rozhodně ani nebude vyrábět. Jinak netuším, co myslíš švy až do sedadla..když rozebereš sedačku, sundáš z ní úplně ten samý kus, jaký třeba já mám potažený navrch..i ve stejné kvalitě, pořád jsou těmi švy sešité jen látky dohromady, nic víc. Je to jen otázka tloušťky materiálu, tzn. rozhodně to vypadá jinak, než potahy někde z Globusu..ještě mně napadá právě varianta potahů např. právě MAD..objednaných a potažených hned v servisu před předáním auta

Odkaz ke komentáři

jen pro orientaci..materiál mám taky odpovídající originálu, štítek na Airbag taky a rozhodně nikde nic neplandá :) Jinak určitě bych to viděl na individuální úpravu, možná prostřednictvím servisu, ale pokud to škodovka nemá jako možnost na objednání, tak to rozhodně ani nebude vyrábět. Jinak netuším, co myslíš švy až do sedadla..když rozebereš sedačku, sundáš z ní úplně ten samý kus, jaký třeba já mám potažený navrch..i ve stejné kvalitě, pořád jsou těmi švy sešité jen látky dohromady, nic víc. Je to jen otázka tloušťky materiálu, tzn. rozhodně to vypadá jinak, než potahy někde z Globusu..ještě mně napadá právě varianta potahů např. právě MAD..objednaných a potažených hned v servisu před předáním auta

nevím-jsou dvě možnosti: buď škodovka dala do výroby novou kombinaci barev a materiálů, nebo je to nově prostřednictvím orig. příslušenství-každopádně by byla divná náhoda vidět na dvou skoro zbrusu nových octaviích totéž a v obou případech dané tak 100%, že by to bylo jak origo..;) nemáš ty potahy špatné,ale tamto bylo mnohem hezčí-čili buď lepší potah a divná náhoda, nebo něco nového

Odkaz ke komentáři

A nemá dovoz? Viděl jsem na Mobile.de u některých německých O2 trošku jiný potahy, než mi byly známy. Lišily se právě dekorem středový části. Sluníčka v tom rozpoznat nebyly, na to jsou ty fotky moc malý.

no,tu flamenco jsem tu viděl prvně,čili tam nevím, ale René to má od ACA z Karviné (tam pracuje)...a hned první den, co si to přivezl tam ty stříbrné sedačky měl (navíc žádné z jeho předchozích aut, které měl také odnova, tam neorigo neměli)..čili to tak vyjelo hned z fabriky-čili buď příslušenství,nebo origo :)

Odkaz ke komentáři

Anebo strč Renému za stěrač kartičku s www.octaviaclub.cz a on už nám sám řekne, jak to s těma jeho sedačkama vlastně je :-).

:D no,nevím..poněvadž je cca. ve věku mého otce, kterého skodahome opravdu moc nebere (pouze tehdy,když něco potřebuje vědět), nepředpokládám, že by se mezi nás vrhl - pokusím se to nějak vyzkoumat :palec2:

Odkaz ke komentáři

nevím-jsou dvě možnosti: buď škodovka dala do výroby novou kombinaci barev a materiálů, nebo je to nově prostřednictvím orig. příslušenství-každopádně by byla divná náhoda vidět na dvou skoro zbrusu nových octaviích totéž a v obou případech dané tak 100%, že by to bylo jak origo..;) nemáš ty potahy špatné,ale tamto bylo mnohem hezčí-čili buď lepší potah a divná náhoda, nebo něco nového

No, podle fotek rozhodně poznáš kvalitu potahu :doh Bys to musel vidět naživo..docela se nabízí srovnání s tvými úpravami a sdělením, že podle fotek se to tak poznat nedá, že se to prostě musí posuzovat v reálu ;)

Odkaz ke komentáři

No, podle fotek rozhodně poznáš kvalitu potahu :doh Bys to musel vidět naživo..docela se nabízí srovnání s tvými úpravami a sdělením, že podle fotek se to tak poznat nedá, že se to prostě musí posuzovat v reálu ;)

asi máš pravdu,no...nápis tam ale 100% nebyl..jinak bych řekl 100% autopotahy.sk..jenže by bylo divné,že by stejná kombinace byla 2x..fakt nevím.. :feve:

Odkaz ke komentáři

To zas jo..ten nápis jsem si vymyslel, abych to neměl jak každý..navíc podle toho stopro poznáš, že jsou to potahy :) Ale jinak fakt bych to na něn tipoval..na zakázku by to na novém autě určitě ze škodovky neměl a jinak by to muselo být v nabídce. Tak koukej už to vyfotit ;)

Odkaz ke komentáři

To zas jo..ten nápis jsem si vymyslel, abych to neměl jak každý..navíc podle toho stopro poznáš, že jsou to potahy :) Ale jinak fakt bych to na něn tipoval..na zakázku by to na novém autě určitě ze škodovky neměl a jinak by to muselo být v nabídce. Tak koukej už to vyfotit ;)

na víkend mám zase utrum, přes víken je vždy pryč..čili zase příští týen-kdoví,zda se mi to podaří..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...