Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Myslím takovou hudbu která z vašeho šípu to nejvíc sexy auto . ;)

Upraveno od Roblon

P.O.D., Papa roach,Rage against the machine,System of a down,Stone Sour,Stuck Mojo atd... lol

funradio :palec2::)

funradio :palec2::)
Zítra mi přijdou nové talíře do dveří tak tomu pěkně pokouřím :prc:

Mistřiňanka,Bojané,rádio Dyje. lol

CD podľa nálady a podľa posádky, rádio (funradio, keď expres, tak kôli dopravným správam. Ozaj, exisuje v CZ ešte, myslím že to vysielali na Europe v stredu v noci a malo to názou SEXÍČEK LIVE. Niekedy pred piatimi rokmi , ked som jazdil cez CZ, tak to dávali a bolo to super :palec2:

...tak rádio pro mě nemusí existovat lol nechci poslouchat ten humus z éteru :p ale mám pár věcí, které si rád poslechnu.Já jsem vyrostl na Black Sabbath, Iron Maiden, Judas Priest.

Z těch mladších Iced Earth, Sonata Arctika, Hammer Fall...no ale toto asi není nic pro většinu z vás... ;)

Hip Hop :) a samozrejme funradio a expres

Tak já poslouchám rádio také jen v případě nouze. Jinak poslouchám toho hodně Punk a Rock teď momentálně vařím Anti-flag, ale jinak spíše české :rock::punk:

když mi do řízení někdo kecá a nejčastější interpret je táta a skladba: "seš blbej, jak to jedeš"

lol

Wanessa Mae,Enya,Era prostě všechnu krásnou poslechovou hudbu.

Já poslouchám Dance (od různých interpretů), ale někdy i rádio Krokodyl, F1 a Kiss publikum :D;)

Upraveno od Konny

když mi do řízení někdo kecá a nejčastější interpret je táta a skladba: "seš blbej, jak to jedeš"

lol

hm to znám taky moc dobře :smich:

Tak já budu asi takovej exot mezi váma, ale proč to neprásknout-poslouchám klasiku-vážnou hudbu a chcete-li to akademicky, tak tedy hudbu artificiální ;)

Ale samo že občas i Impuls, rádio Blaník, rádio Vysočina...

většinou rádio, a když se to nedá poslouchat tak z CD nějaké to TUC TUC do uší :p

No podobny tema uz se tu nekde vali ale to je jedno.

Tak radio ume skoro nehraje to sou jen vyjimecne pripady.Tak tento tyden u me hralo napr. Carcass - Choice Cuts , Judas Priest - Angel of Retribution nebo The Berzerker - Dissimulate :rock::band

Tento tyzden Ministry - hlavne Psalm 69. Inak Soulfly, Iron Maiden a podobne. Ale mal by som zmenit repertoar, tato hudba ma obcas dovadza k zvysenej spotrebe ...

Ak so mnou ide priatelka, tak je to skor Ennio Morricone ...

Klasika: :worthy LedZeppelin, PinkFloyd, Stouni, Doors, Hendrix, DeepPurple, U2

z ceskych Cechomor, Hradistan, Barta, AG Flek, Redl, Nohavica, Tri sestry...

z radia jen dopravni informce, jinak se to fakt neda - aspon tady na Vysocine.

Madonna :-) :rolleyes: , Kosheen

Temer vsechno, ale vsechno z CD, radio ani nevim jestli mi v aute funguje :D

• Autor
...tak rádio pro mě nemusí existovat lol nechci poslouchat ten humus z éteru :p ale mám pár věcí, které si rád poslechnu.Já jsem vyrostl na Black Sabbath, Iron Maiden, Judas Priest.

Z těch mladších Iced Earth, Sonata Arctika, Hammer Fall...no ale toto asi není nic pro většinu z vás... ;)

No tak to je dobrá inspirace . Já poslouchám všeho chuť ale občas si pustím Iron Maiden. Ted jsi jdu poslechnout tu jak ty píšež jednu z těch mladších Iced Earth , doufám že někde na netu seženu . Tak sehnal a je to docela dobrej tip už to sosám a hned stím do auta . Ty voe SONATA ARCTIKA to je tlačenka- už se vidím jak si to smažím po D1

Upraveno od Roblon

Tak to si připadám jako u mě v práci na tohle všechno mě převychoval kolega :palec2:

Tak to si připadám jako u mě v práci na tohle všechno mě převychoval kolega :palec2:

Na mém novém radiu Rhapsody co jsem nedávno namontoval do své O1 poslouchám KABÁT a z radií EVROPA 2 a IMPULS

Eva a Vašek lol lol lol

ROCK!METAL!

všechno co se týče tohoto žánru,české i zahraniční,jsem rád že mamina si zvykla a že synka už to taky pěkně bere,ale když jedu sám tak pěkně volume +

z radií nic,jen občas doma radio Beat,pokud synek zrovna netrsá na kabáty apod.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.