Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Hoj all

Poradí mě někdo z Vás čím by mohlo být to že :při startu za studena auto chcípe,nedrží volnoběh a nejde za plynem? (za tepla -žádnej problém).

Mněněno :Pal.fyltr,svíčky ,káble, cívka,a čistěna škrt.klapka.

Ta každou radu předem děkuji.

Johanson

Mám O1 1,6i 74kw 98 Akl :help:

1: VAG !!!

2: zákl. nastavenie

Ak nic tak skus kuknut čidlo prietoku vzduchu a čidlo teploty chladiacej kvapaliny

• Autor
1: VAG !!!

2: zákl. nastavenie

Ak nic tak skus kuknut čidlo prietoku vzduchu a čidlo teploty chladiacej kvapaliny

Dík

A co třeba teplotní čidlo?

• 2 týdny později...
A co třeba teplotní čidlo?

Mě to dělá taky sem z toho na prášky.Vyřešily jste to nějak.

Zkus "hledat" jinak "search", někomu to a jinému zas jiného, u mě byla lambda první vyhřívání a nakonec i druhá šla ven a teď je to ok ...

Jo ale ty nemáš motor AKL.Ale ten novější 75KW.

treba pokukat vsetky cidla ktore sa tykaju teploty ci nemeraju blbosti, potom zmerat lambdy a tesnost sania. Musi to byt tam, este raz poriadne vycisti klapku sprayom na karburatory a sprav zakl nastavenie.

Jo ale ty nemáš motor AKL.Ale ten novější 75KW.

Ojoj, nevšiml jsem si, jen jsem si cukání užil své, tak jsem reagoval ...

je pravda, že už mám lambdy dvě, takže kdyby to bylo lambdou tak bude měnit jen jednu ... :palec2:

Ale jedno jsem vlastně napsal dobře: lambda v riti uplně nebo jen vyhřívání (takže taky v riti)

Upraveno od peteres

• 3 týdny později...

[Ahoj a už jste to vyřešily? Jsem na tom stejně.

souhlasím s diagnostikem :prc::palec2:

U me taky byla lambda v haji, po vymene OK, doporucuji hodit na Vag.

U me taky byla lambda v haji, po vymene OK, doporucuji hodit na Vag.

čidlo teploty to není.Měřil sem to vag com.Jestli to nebude váha vzduchu,nějak se mi nezdá.Lambda se zdá v pohodě,ale s tím vyhříváním nevím,jak to změřit.Vyřešily jste to už někdo?Vydím,že nás je víc.

• Autor

Hoj

Už jsem vymněnil:čidlo teploty chl.kapal,lambdu,svíčky,káble,cívku,a nastavil klapku a NIC MOC.Trochu se to zlepšilo,ale taky venkovní teplota nám povyskočila.Autem vyjíždím kolem 9 hod.to už je tepleji jak před 2měs.Po nastartování to trochu zahapruje ,občas zdechne a pak jede na volnoběh nepravidelně.Jak se motor trochu zahřeje,tak vše OK.Nemůže být ještě něco s ventily?

Dík Johanson

post-12733-1211998820_thumb.jpg

Hoj

Už jsem vymněnil:čidlo teploty chl.kapal,lambdu,svíčky,káble,cívku,a nastavil klapku a NIC MOC.Trochu se to zlepšilo,ale taky venkovní teplota nám povyskočila.Autem vyjíždím kolem 9 hod.to už je tepleji jak před 2měs.Po nastartování to trochu zahapruje ,občas zdechne a pak jede na volnoběh nepravidelně.Jak se motor trochu zahřeje,tak vše OK.Nemůže být ještě něco s ventily?

Dík Johanson

Ještě sem našel v příručce tohle.Viz. obrázek.

post-12733-1211999991_thumb.jpg

Upraveno od driver

Jinak ten snímač teploty nasávaného vzduch.PS není to váha vzduchu jen pro upřesnění.Nemohu ho najít podle viz. obrázku.Tak kdyžtak pisněte kde jste ho našli.

post-12733-1212001308_thumb.jpg

[tak ted mi to začalo i kouřit a smrdět. co s tím?

Našel jste už někdo to čidlo kde se nachází?

UP

Mal som toto isté- zdochýnanie motora a žiadny ťah, ťažké štarty- bol to snímač otáčiek motora/Hallov snímač/

Měl jsem stejný problém. Hledal jsem to dlouho a měnil kde co. Nakonec to byly těsnící silikonové kroužky pod sacím potrubím. Od té doby cca 10 000 Km vše v pořádku

• Autor

Takže mě čeká s takovou kontrola:snímače otáček motora,teplotní čidlo(na škrtící klapce),a podívat se na ty silikonové kroužky v sacím potrubí. :((

Dík all za nějakou tu radu co by to mohlo být.

• Autor

Hoj Driver

Už se Ti to podařilo vyřešit?

Dík Johanson

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.