Deny.Kr Vloženo 11. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 taky mi přijde, že je to blbost..nečekám, že by se vůbec něco takového v rámci designu dělalo..právě proto se po onom tipu ptám, zda o tom nikdo nic neví..jak vidno,tak ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 taky mi přijde, že je to blbost..nečekám, že by se vůbec něco takového v rámci designu dělalo..právě proto se po onom tipu ptám, zda o tom nikdo nic neví..jak vidno,tak ee Je to problém,nikde jsem taky nic neviděl,párkrát snad na O1 ale to byl nějaký "lojza tuning" takže nic :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 11. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Je to problém,nikde jsem taky nic neviděl,párkrát snad na O1 ale to byl nějaký "lojza tuning" takže nic :-) na OI se to dělalo..divné je,že i v rámci recenzí Autostyl Janko se to objevilo,ale přitom v jeho nabídce vůbec není..má to dost aut a není to zlé (na OI, jakou má dnes dkx - modrá admiral, béžová bamboo, jsme měli leskle černé sloupky, tmavá skla a chrom proužek dole..a vypadalo to fakt bombově...) - kéž by to tak vypadalo i na OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Pochopil jsem to ještě u známých co měli dříve Passaty v Trendline kde tyto lišty nebyli,tak to origo dokupovali,nebo u Superbů.......ale vážně na OII toto nepatří. Jestli je někdo fanda chromů apod. ....tak bych si spíš sehnal ty origo lišty narazníků+boční lišty+kliky dveří z OII pro Čína-trh(viz.obrázek).....to vypadá hodně dobře,ale kolem oken u tohoto typu dveří jako má OII mi to jde až proti srsti. Ty lišty alá OII-Čína jsou nás na 100% sehnatelné,viděl jsem to už na OII min.5x....akorát že vrakoviště určitě nehrozí.....tak to bude asi pěkná raketa. Vím že je jednou měl i v AutoAsp2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Navíc chrom už jde zas pomalu z módy......u takových A6 je příplatkem nějakej paket kde máš ty lišty kolem oken+dokonce i ta zadní co je přes kufr v černé PIANO.......... Mě třeba chrom nevadí,ale musí to být decentní...nic přepláclýho....taková lišta nad RZ,nebo pod světly na OII to vypadá taky dobře,ale né zas všechno najednou...to je pak jak od kolotočů. Tady v okolí mého bydliště jezdí frajer ze standartní OII(zelená Island) na který má snad naprosto vše chromovaného od MILOTEC,JANKO apod. a vypadá to tragicky.....tim to auto úplně zkurvil+v tom má oranžový potahy ..já jdyž jí viděl poprvé stát tady u nás u krámu,tak jsem u toho stál s pusou dokořan a nevěřil jsem....myslel jsem že to je nějaká provokace....a nebyl jsem jedinej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Tady v okolí mého bydliště jezdí frajer ze standartní OII(zelená Island) na který má snad naprosto vše chromovaného od MILOTEC,JANKO apod. a vypadá to tragicky.....tim to auto úplně zkurvil+v tom má oranžový potahy ..já jdyž jí viděl poprvé stát tady u nás u krámu,tak jsem u toho stál s pusou dokořan a nevěřil jsem....myslel jsem že to je nějaká provokace....a nebyl jsem jedinej. Nemyslíš náhodou tohle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Nemyslíš náhodou tohle? Taky "dobrý" ..ta to neni,ale podobná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 no ten si tu Octaviu pekne vyfintil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Nemyslíš náhodou tohle? Jdu to rozdejchat...ten tomu fakt nasadil podkovu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Nemyslíš náhodou tohle? jiná reakce,než "ty vole" ani nejde to ani jedna podobně přeplácaná modrá FI v našem okolí není tak děsná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Už jsem to dával do jinýho tématu, ale když tady je to o chromech, tak i sem přidám ještě pohled z boku. To už je fakt vrchol všeho. Je mi toho auta líto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Už jsem to dával do jinýho tématu, ale když tady je to o chromech, tak i sem přidám ještě pohled z boku.To už je fakt vrchol všeho. Je mi toho auta líto. To fakt nemá obdoby .....teď si ještě představ +- něco takovýho navíc z oranžovými výraznými potahy na sedadlech+na zad.sklech má zrcadlovo-chrom-fólie............řikám,stály jsme u toho před tim krámem asi 4.chlapy z otevřenou pusou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 hej tak to fakt takové lidi nepochopím..toto už se nedá ani nějak zkomentovat..vždyť to je něco nenormálního! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Chlapy, tak to je moc už aji na mě.. Tohle vidět projíždět okolo mě v Ově tak to napálím asi do prvního sloupu.. Ať žije klasická O II. Sám přemejšlím jak autí zkrášlím, ale tohle je extrém !! Nazval bych to přestříbřená raketa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Chlapy, tak to je moc už aji na mě.. Tohle vidět projíždět okolo mě v Ově tak to napálím asi do prvního sloupu..Ať žije klasická O II. Sám přemejšlím jak autí zkrášlím, ale tohle je extrém !! Nazval bych to přestříbřená raketa já bych to nazval hnusem velebnosti teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 hele,kde je to focené?..to místy vypadá, jak Havířov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Deny: nechtěl jsem se vyjadřovat moc vulgárně Tak jsem to nazval jak jsem to nazval.. ale je to fakt něco děsnýho.. Mít tam toho míň a jen někde - OK , ale takhle.. Zajímalo by mě, kdo majitele k tomuhle dokopal.. (páč to ho asi samotnýho nemohlo napadnout) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Deny: nechtěl jsem se vyjadřovat moc vulgárně Tak jsem to nazval jak jsem to nazval.. ale je to fakt něco děsnýho.. Mít tam toho míň a jen někde - OK , ale takhle.. Zajímalo by mě, kdo majitele k tomuhle dokopal.. (páč to ho asi samotnýho nemohlo napadnout) aha no, pár takových lidí znám, kteří ohrnují nos nad fakt povedenou prací mnohých lidí a nad svým přeplácaným, přechromovaným hnusem si libují.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Ty woe,to taky jde ? Me to pripada,ze ten typek mel pred tou koktou sto dvacitku a prevzal tuning prave z ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Že by nějakej frajírek co dostal auto od tatínka k 18-tým narozeninám? Nebo nějakej zbohatlej méně přizpůsobivej róm co dostal ty svoje dávky ze socky a nevěděl co s tolika penězi udělat? Viděl jsem toho dost, ale tohle je teda bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 ještě bych chtěl vidět ten vnitřek,ten musí stát opravdu zato kémo fandím Ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Že by nějakej frajírek co dostal auto od tatínka k 18-tým narozeninám? Nebo nějakej zbohatlej méně přizpůsobivej róm co dostal ty svoje dávky ze socky a nevěděl co s tolika penězi udělat? Viděl jsem toho dost, ale tohle je teda bomba. já bych to pozměnil-rom,který ji ukradl a upravil dle svého gusta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) Mě se docela líbí ten chrom na Octavii z Číny Editováno: 18. Květen 2008, autor: Sleep77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7711 Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Jj normálně se to prodává. Stojí to 1300 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Ty bocni chrom listy na cinske verzi jsou docela pekne, decentni a elegantni, zvlaste na tmavem aute - opticky to auto natahne do delky a snizi... Docela me to zajima (pokud to stoji 1.300,- to neni mnoho), kde se to da sehnat ? Pokud vim tak Ales Prazak to v nabidce nema, alepson ne na svem webu (ani novem)... Jen by me zajimalo to provedeni, aby to nebyl jen nejaky velmi laciny plast, to by asi dlouho nevydrzelo, zvlaste ne mycky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.