HjM Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Zdravím, na naší FII nedrží zadní plato zacvaknuté na pravé straně na tom kolíku, ale je na něm pouze jako kdyby volně položené. Nepříjemné je to občas v tom, že když se vytahuje nějaká taška z kufru a zavadí se o plato, plato vyletí ven a visí na šňůrkách. Chci se zeptat, jestli je to tak u všech FII nebo je to na reklamaci. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 No podla mna je to na reklamaciu. To by malo byt zacvakavacie. Inak to tam nema velky vyznam...ako vravis ze to moze vyskakovat lahko a posuvat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 26. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 No, jináč plato při zavřeném kufru drží jak přibité, ani se nehne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 27. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Já se omlouvám, blbě jsem to napsal. Ono se to na ten kolík zacvaknout dá, akorát to má vůli a viklá se to na tom, případně to klade menší odpor při vycvakávání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) Chlapi, prosím nevíte někdo, zda se dá koupit nové zadní plato a kolik ta sranda může stát?? Jde o to, že se na něm ulomil ten kolík na zacvaknutí a teď je to docela nanic,. nedá se sehnat ta samostatná plastová část s tím háčkem?? Editováno: 17. leden 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Žiaden problém, dá sa vymeniť len tá samostatná ulomená časť. Ak dobre pozerám foto, máš ulomenú ľavú packu, takže potrebuješ diel 5J6 867 377 B. Pre istotu kúp aj vnútorný protikus 5J6 867 377, aby sa ti pri demontáži náhodou nezlomil. Spolu by to malo stáť okolo 2 eurá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 (editace) mám ten samej problém... :-/ edit: vyřešeno jak píše Igor :-)...ale asi to není zrovna moc dobře řešený, mně se to ulomilo na obou stranách Editováno: 4. Srpen 2010, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Už docela dlouho se dají objednat tyto díly u dealera Škoda, které jsou trošku vylepšené. Na každou stranu jsou 2, většinou praskne jen jeden, já měnil všechny 4 části a platil jsem 102 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.