Johanik Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Potřeboval bych nějak vypnout hlidani prasklych zarovek na Fabii, jde to pres VAG ? Diky chlapy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 odkóduješ na kombiinstrumente, nie som pri svojom PC tak neviem teraz povedať presne ale myslím že z prvých dvoch čísiel odrátaš 08 JaKr sem dával link na PDF s kódovaním tak pohladaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) odkóduješ na kombiinstrumente, nie som pri svojom PC tak neviem teraz povedať presne ale myslím že z prvých dvoch čísiel odrátaš 08JaKr sem dával link na PDF s kódovaním tak pohladaj Diky, pohledam a snad najdu :-) Kdyby nekdo nasel driv, hodte pls link :-) Tak sem hledal a nenasel, kdyby dobra duse nasla, budu vdecnej, aborovat se mi nechce :-) Editováno: 5. Květen 2008, autor: Johanik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Diky, pohledam a snad najdu :-) Kdyby nekdo nasel driv, hodte pls link :-)Tak sem hledal a nenasel, kdyby dobra duse nasla, budu vdecnej, aborovat se mi nechce :-) K čemu je to dobrý to odpojit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Tak to by mě taky zajímalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Dovolim si sem dam tabulku od JaKr-a kodovani.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Dovolim si sem dam tabulku od JaKr-a Stále mi není jasné k čemu se to hodí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Alebo vytiahni poistku kontroly ziaroviek a mas to aj bez diagnostiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Tak osvětlí konečně autor, k čemu je to dobré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 No to práve že bude svietiť. Alebo vytiahni poistku kontroly ziaroviek a mas to aj bez diagnostiky No čo sa týka otázky prečo to chce vypnúť, možno skúša nejaké LEDky do zadných svetiel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Omlouvám se za OT,ale to má každá fabie hlídání prasklých žárovek??? Po dva roky co auto mám tak jsem si nevšim že by mi tam něco hvízdalo nebo na mne křičelo....kontrolka se taky žádná nerozsvítila!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Měly to jen výbavy Elegance a RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Autor tu pár dní nebyl, tak se nerozčilujte :-) Je to kvůli tomu, že chci dát diodový žárovky, které mají samozřejmě nízký odběr a tudíž hlásí chybu. A zapomel jsem podekovat za tabulku smile.gif Snad se v tom nejak vyznam, vyzkousim a uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.