Cedric Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 to ipetr: Nevíš jakou to hlásilo závadu na počítači.. Mechanik mi řekl a viděl jsem to také na vlastní oči, že počítač píše závada na spínači serva??? ne na snímači??? Je to to samé?? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 to ipetr: Nevíš jakou to hlásilo závadu na počítači.. Mechanik mi řekl a viděl jsem to také na vlastní oči, že počítač píše závada na spínači serva??? ne na snímači??? Je to to samé?? Díky za radu. skus stym nejak pohybat a malo by to prestat kamosovy to tiez robiolo a bez problemou prestalo pisa zavady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cedric Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 to V///RS: s čím, s tím čidlem nebo nevím. To čidlo je někde za motorem, pokud tedy myslím čidlo otáček volantu?? Díky za radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Hlavne s nicim nehyb a nic nechytaj,vRS asi opravoval PV3S. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=425&hl= tu mas link kde sa to riesilo,ked budes hladat ,najdes este minimalne 3 podobne temata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Ti admini by opravdu měli udělat Faq častých dotazů,protože tady těchto témat je tu jako sra*ek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Ti admini by opravdu měli udělat Faq častých dotazů,protože tady těchto témat je tu jako sra*ek to bylo slušně řečeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Zdravím všechny dnes jsem byl v dalším servisu Škoda. Do prvního jsem šel stím že mě jde ztuha řízení.Měl jsem za to že to je třeba snímač.Servo jde kontrolka nesvítila.V prvním servisu mě hned řekly že je nutný výměna skřín řízení .....cena asi 16000kč.... Pro ověření jsem auto dal do jiného servisu Škoda ,abych měl jistotu i tam mě to potvrdily.......bohužel mě ale nebily schopni říct co je příčinou proč to řízení jde ztouž....je to znát jen při malých rychlostech třeba při parkování..... Tak mám co šetřit.........měl už taky někdo takový problém že byla nutná výměna skříně řízení......mám Fábii clasic r2000 najeto 61500Km..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 pár lidem menili servo, pročti to tu, určïtě něco najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_bastien Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Zdravím všechny dnes jsem byl v dalším servisu Škoda. Do prvního jsem šel stím že mě jde ztuha řízení.Měl jsem za to že to je třeba snímač.Servo jde kontrolka nesvítila.V prvním servisu mě hned řekly že je nutný výměna skřín řízení .....cena asi 16000kč....Pro ověření jsem auto dal do jiného servisu Škoda ,abych měl jistotu i tam mě to potvrdily.......bohužel mě ale nebily schopni říct co je příčinou proč to řízení jde ztouž....je to znát jen při malých rychlostech třeba při parkování..... Tak mám co šetřit.........měl už taky někdo takový problém že byla nutná výměna skříně řízení......mám Fábii clasic r2000 najeto 61500Km..... U předchozích dvou aut měnili celé řízení vždy v rámci záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 No nevím záruka na auto je asi 2 roky..nevím zda se to ztahuje i na celé řízení když mám auto rok 2000...asi bych neuspěl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Zdravím všechny dnes jsem byl v dalším servisu Škoda. Do prvního jsem šel stím že mě jde ztuha řízení.Měl jsem za to že to je třeba snímač.Servo jde kontrolka nesvítila.V prvním servisu mě hned řekly že je nutný výměna skřín řízení .....cena asi 16000kč....Pro ověření jsem auto dal do jiného servisu Škoda ,abych měl jistotu i tam mě to potvrdily.......bohužel mě ale nebily schopni říct co je příčinou proč to řízení jde ztouž....je to znát jen při malých rychlostech třeba při parkování..... Tak mám co šetřit.........měl už taky někdo takový problém že byla nutná výměna skříně řízení......mám Fábii clasic r2000 najeto 61500Km..... U me s eobjevil problem s rizenim taky, ale projevoval se tim, ze kdyz jsem otocil volantem doprava, tak jakoby me nekdo ten volant chytil a drzel, ale po chvilce to najednou povolilo.No v zime to bylo celkem o hubu=)Asi po mesici jezdeni do servisu ,vymeny snimace a nacitani vsech ruznych hodnot me vymenili cele rizeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 to parkan: Co kdyby sis to jenom nechal nastavit na vyssi ucinnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 BTW: u spousty závad, které se projevily až po uplynutí plné záruční lhůty, nabízela Škodovka vstřícné řešení - fabrika zaplatila náhradní díl a zákazník práci. Bývalo to u závad, které se často opakovaly a soudě podle počtu lidí, kteří se tady na fóru o svoje zkušenosti s výměnou řízení již v minulosti podělili, tak asi ani tento problém není nijak vyjímečně ojedinělý, tak se zkus taky zeptat, jestli by to nešlo řešit tímhle způsobem. Bylo by to rozhodně lepší, než střádat do strožoku 16 litránků na nové řízení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Nekde tady byl odkaz na prodejnu, kde maji cele rizeni uplne nove za 6 tisic Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Nikde v servisu Škoda mě bohužel neřekli jak je možné že takhle může odejít řízení teda že jde tak ztuha servo chodí......Fábii je 2000 najeto 61000km neřeknu třeba po 100000km je škoda če nejde rozebrat....ale je nutná výměna celého dílu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Jak uz tady padlo - zkus v servisu slovicko "kulance"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Děkuji za radu ale nevím Kulance mám Fábii rok 2000 tak nevím ..........nebo by nějaká šance byla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Za zeptani nic nedas a kulance je ze sve podstaty prave pro podobny pripady - jak se rika "líná huba je holý neštěstí" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Mám dotaz asi moc nezpěju pokud dám kulanci ohledně řízení u Fábii ..auto chodilo pravidelně do servisu!!! všechny ser.prohlídky ok i ta poslední 60000km až ted ....to řízení ...jde ztuha...a v servisu mě zdělilly výměna tak v ceně kolem 16000kč..... Myslíte že by se dalo uzpět alespon že bych zaplatil práci? Mě se zdá že pokd mám řízení vydžet jen 60000km tak se mají uživatelé Fábii na co těšit........jako já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 U 6 letýho auta je to asi bez šance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 ALe pochopte to snad ani není možné řízení na Fábii vydrží jen 6let..to je dost málo...nebo né.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 těžko říci.Záleží na přístupu servisu.něco by snad šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 těžko říci.Záleží na přístupu servisu.něco by snad šlo Po 5-ti letech už ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Neslo,uz som sa na to tazal..;( budes si to musiet zacvakat sam...a to iste plati aj na mna .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 CO ti rekli??? To je jako v riti servo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.