Bemo Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 CO ti rekli??? To je jako v riti servo??? Povedali mi,ze mi preteka olej cez gufero az mi z toho napucala manzeta a praskla Pri otazke ci sa to da riesit na kulanciu sa pousmial a povedal ze nie.Ze to nieje bezna zavada ,ze to muselo byt havarovane.To som sa usmial prezmenu ja.Vymena riadenia 30000sk predbezna suma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Fany Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Jo tak mel jsem neco podobneho, mam fabii rok vyroby 2002 , najeto 63000,- jdnou rano nastartuji a rizeni jde ztuha, jedu do servisu a tam na me vadny svazek kabelu - kdyz donesu servisni knizku melo by byt na garanci , rikam ok, cekam 3 tydny nez poslali svazek, druhy den vola servis - vadne cerpadlo - cena kolem 20 000,- rikam not OK, po dlouhych rozhovorech a debatach - nakonec platim 50% dilu i prace takze nakonec jsem v tom byl cca za 9,5 tis. , kdyz jsem se dozvedel kolik stoji ten svazek kabelu i cerpadlo , tak na to ze auto je vyroba 02 a najeto pouze 63 tisic, tak nic moc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Zdravím všechny dnes jsem byl v dalším servisu Škoda. Do prvního jsem šel stím že mě jde ztuha řízení.Měl jsem za to že to je třeba snímač.Servo jde kontrolka nesvítila.V prvním servisu mě hned řekly že je nutný výměna skřín řízení .....cena asi 16000kč....Pro ověření jsem auto dal do jiného servisu Škoda ,abych měl jistotu i tam mě to potvrdily.......bohužel mě ale nebily schopni říct co je příčinou proč to řízení jde ztouž....je to znát jen při malých rychlostech třeba při parkování..... Tak mám co šetřit.........měl už taky někdo takový problém že byla nutná výměna skříně řízení......mám Fábii clasic r2000 najeto 61500Km..... Pardon, že se přidávám, ale ty hrubky to je opravdu dost nářez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Děkuji za radu ale nevím Kulance mám Fábii rok 2000 tak nevím ..........nebo by nějaká šance byla? Mam tiez 2000 a problem s riadenim.Na kulanciu uz nic nevybavis.Bezna zavada to nieje.V servise mi povedali ,ze to vznika pri buracke alebo naraze na predok.Mne chceli menit komplet riadenie za 30000SK tak som sa im vysmial do tvare.Bohuzial TRW su asi dost nachylne na poruchu. Btw.: do ktoreho r.v sa pouzivali TRW riadenia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 No já asi to samé..taky mě jde řízení ztuha to samé v servisu mě hned říkaly auto máte 6 let co chcete ale já na to auto bylo u vás po celou dobu servizováno no prostě vše u nich.....najeto 60000km..tak říkám to není tolik ....budu na servist dupat a požadoivat alesúpon nějakou slevu!!!!!....Taky se mě nechce platit 16000kč....když mě ani nedokážout říct příčinu ....proč to jde ztuha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Na mě taky zkoušely že auto je po bouračce..ale pravidelný servis u nich ....tak doufám že alepson něco slevý..ale moc tomu nevěřím....Tuším že tam mám taky TRW...Taky jsem se mu vbysmál..že nehodlám platit celou výměnu..16000kč..za celé řízení.....a pořád stojím na tom at to pořádně prověřej a určej příčinu ...přece mě nikdo nechce tvrdit že po ujetí 60000km nastanou takové problémy.......že je nutná výměna.......prostě budu dupat na srvisu a požadovat nějakou konkrétní návrh jak to vše řešit........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 No ja mam najazdenych 64000 km,nieje to trosku divne Fabiu do r.v. 2002 po 60000km rychlo predat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Taky jsem to prošvych s čidlem řízení. Kulanci vyřizujou do 5-let od data výroby tj. r.v. 2000-kulance nejpozději do r.2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 zeptej se i jinde a nejlepší radu Ti dám,když hezky ve slušnosti napíšeš do Boleslavi meila,popíšeš problém a oni Ti třeba vyhoví.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Tak ti pošlou to co jsem tu napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camilo Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 No ja mam najazdenych 64000 km,nieje to trosku divne Fabiu do r.v. 2002 po 60000km rychlo predat nieco som pocul, neboli vydarene alebo odchadzaju nejake veci do rv 2002__?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 nieco som pocul, neboli vydarene alebo odchadzaju nejake veci do rv 2002__?? Do roku 2002 sa pouzivali TRW riadenia ,ktore su dost poruchove.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Mě ted u Fábiie 2000 najeto 61800km měnily celé řízení TRW stálo kolem 8000kč nové tak jsem zvědav jak dlouho vydrží...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Jen na ukázku tady je moje vyměněné TRW řízení...to je z Fabie 2000 clasic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camilo Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 nieco som pocul, neboli vydarene alebo odchadzaju nejake veci do rv 2002__?? Do roku 2002 sa pouzivali TRW riadenia ,ktore su dost poruchove.... mam rv 2000, najazdene 74000, snad vytrime este.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Jen na ukázku tady je moje vyměněné TRW řízení...to je z Fabie 2000 clasic Hmmm ,to mas bez abs?Btw co ti odislo?Manzeta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 CO odešlo..bohuel nevím..problém byl v tom že se při otočení volantu nevracel prostě zůstával ve stejném směru jízdy.....ted po výměně je to OK:..nejdřív jsem myslel že to dělá snímač..ale ten byl ok.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Mam problem s posilovacem rizeni.Hledal jsem,ale nenasel presne muj problem...Nekdy mi jde posilovac uplne lehoucce,ze cumim,jak je to mozne a nekdy jde fakt dost tezce...Asi 4x se mi uz rozsvitila kontrolka serva,ale nic se nestalo-servo slo porad dal..Myslite,ze to muze byt snimacem natoceni-nebo nedostatkem kapaliny?Díky...Vzdy kdyz poradne nefunguje,tak vypadam takhle.. _bre_ a to neni smesne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Já bych řekl, že na 99 % snímač, měl jsem úplně stejný problém, posilovač si dělal co chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Jo jo, taky bych řekl, navíc už se tady o tom nesčetně krát psalo, většinou stejné či podobné chování, takže hledat! (ikdyž člen s takovým počtem příspěvku to asi bude vědět). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Stejný problem a řešení někdy pomůže úplně vypnout motor a vytáhnout klíček, ale poslední dobou ani to ne. Jinak sám nevím co s tím trošku se to zlepšilo jak se koupily liťáky a nové gumy ale sem tam se to stane i teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ejpril Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Ahoj lidi, mám prblém se svou fabkou. Začala mi svítit kontrolka oranžový volant s vykřičníkem a nejde mi točit s volantem jen stěží. V servisu mi tvrdí, že to je něaká ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA ŘÍZENÍ TRV a prý to stojí 21000,- a mám si ji prý sehnat na vrakovišti. Nemáte někdo s tímto zkušenost a poradil mi co s tím? Nejsem bohatá a auto potřebuji na dojíždění do práce. Dík ejpril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 to je kontrolka servoriadenia, volant ide preto tazko ze servoriadenie bud nefunguje alebo nespravne. ak si s tym bola na diagnostike v servise pomohlo by ake cislo zavady tam ukazalo. ak ti servisak povedal ze riadiaca jednotka je v cudu tak asi je a bud rada ze ti aspon poradil zohnat ju na vrakovisku lebo tieto hovadiny riadiace su naozaj drahe ako ti povedal. takze ak vies napis cislo zavady a treba zhanat nejaku funkcnu jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 může to být ŘJ-servočerpadlo,nebo i senzor na hřebenu řízení.Cena servočerpadla opravdu 21000,na vrakárnách okolo 5000 a snímač starší nedoporučuji,nový je za 3000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 musis napisat co je to ci snimac na obrazku diel c. 6 alebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.