mk01 Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) podarilo sa mi pri utierani krytu budikov (ten priesvitny plast, pod ktorym su samotne budiky) trochu pocmuhat. nie su to ryhy, vzniklo to asi pritlacenim nehtu ale cez handru. najprv tam bola asi od nova smuha jedna, chcel som to "vycistit", zobral handru a moc potlacil, teraz ich je tam viac. otazka znie, ci sa to da nejak prelestit? existuje nejaka ultra jemna pasta, ktora by ma tohoto "poskodenia" zbavila? alebo sa da iba ten kryt samotny kupit novy bez budikov? mk Editováno: 8. Květen 2008, autor: mk01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 no,teoreticky by to mělo zvládnout i hodně rozředěné tempo..ale to je hodně riskantní, neb nikdo nezná přesnou míru a mohlo by to být ještě horší.,..avšak jsou-li to malé škrábance, leští se to popelem od cigaret, který tě toho zbaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 nebo speciální leštící pasta na displeje mobilů, stojí tak okolo 100,- a nebo zelená leštící pasta rozpuštěná v olejíčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk01 Vloženo 8. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 nebo speciální leštící pasta na displeje mobilů, stojí tak okolo 100,- a nebo zelená leštící pasta rozpuštěná v olejíčku. skusim tu pastu na mobilove sklicka. dik. ten popol nechcem mat vsade :-) ked to doseriem, da sa vymenit len ten kryt? mk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 skusim tu pastu na mobilove sklicka. dik. ten popol nechcem mat vsade :-)ked to doseriem, da sa vymenit len ten kryt? mk samotný kryt neseženeš, musíš koupit jen nový štít (vlastní zkušenost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) Já jsem to dělal smirkovým papírem 2000 pod vodou a rozleštil leštící pastou, která se používá v modelářství např. na kryty kokpitů atd. byl jsem velmi překvapen dobrým výsledkem asi mně to čeká, protože než jsem se naučil vyndávat budíky, tak jsem to plexi pěkně odřel Editováno: 8. Květen 2008, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk01 Vloženo 8. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 samotný kryt neseženeš, musíš koupit jen nový štít (vlastní zkušenost) Deny, čo znamená nový "štít"? Z čoho sa skladá okrem toho krytu? Čo ťa to stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk01 Vloženo 8. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 ale asi to budem tak ci tak musiet cele rozobrat, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) Deny, čo znamená nový "štít"? Z čoho sa skladá okrem toho krytu? Čo ťa to stálo? myslel celý "panel přístrojů" neoficiálně se dá sehnat okolo 3tis. (nový) Editováno: 8. Květen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 ale asi to budem tak ci tak musiet cele rozobrat, ze? no, v autě se to podle mě leští dost špatně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk01 Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 no, v autě se to podle mě leští dost špatně.... joska, nemas po ruke aj schemy, ako sa to rozobera? ide dat dole iba to plexi, alebo treba dat von cele budiky? mk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 ale asi to budem tak ci tak musiet cele rozobrat, ze? Nutně nemusíš, kup si v modelářských potřebách nejemnější leštící pastu na plasty od firmy japonské firmy TAMIYA, baj voko stojí 200,- a tou to rozleštíš měkkým hadříkem i ve voze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk01 Vloženo 10. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Nutně nemusíš, kup si v modelářských potřebách nejemnější leštící pastu na plasty od firmy japonské firmy TAMIYA, baj voko stojí 200,- a tou to rozleštíš měkkým hadříkem i ve voze. spravim to tak, dakujem mk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 (editace) joska, nemas po ruke aj schemy, ako sa to rozobera? ide dat dole iba to plexi, alebo treba dat von cele budiky?mk Jak se to rozebírá je popsáno v tzv. "Dílenské příručce". Zkus hledat tady na fóru. Určitě najdeš nějaký funkční odkaz na stažení. Celá, co je tady k mání, má cca 200MB. Jinak to zkus leštit v autě. Kdyby ti to nešlo tak mi napiš SZ a já ti pošlu ten obrázek. Sem to dávat nebudu, protože by to moderátoři stejně smazali. Plexi bez vyjmutí celého panelu přístrojů sundat nejde. Editováno: 11. Květen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Nevíte někdo čím by šli dolů škrábance z toho čelního plastového štítu budíků???.. Dnes jsem sednul po pár dnech z SII do OII a koukám zrovna v místech přes Maxidot mám pár škrábanců......Asi když jsem to auto min.čtvrtek čistil,tak v té prachovce byla nějaká nečistota a jak jsem to pucoval tak se to poškrábalo.......... To by mělo jít dolu nějakou leštěnkou ne???.....z odstraň.škrábanců z plastů nemám zkušenosti,tak než na to něčím šáhnu,tak si radši nechám poradit...Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 no mohol by niekto poradiť, už sa to tu spomínalo o modelarskom lepidle či co + by som sa spýtal na ostranenie škrabancov z predných svetiel(plast) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=45311 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 dík, tak je to asi vyriešené, len to treba zohnať "Nutně nemusíš, kup si v modelářských potřebách nejemnější leštící pastu na plasty od firmy japonské firmy TAMIYA, baj voko stojí 200,- a tou to rozleštíš měkkým hadříkem i ve voze." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Nebo tohle... maj to vetsinou tam kde maj mobily: http://vyrobce.svet-nakupu.cz/politurovaci.../s-50/dp-58475/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Díky moc za ten tip na DISPLEX......po použití to okamžitě zmizelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruza_ Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Někde jsem slyšel, že škrábance tohotot typu a z těchto materiálů se dají vyleštit zubní pastou s mikrogranulema. nemám to ověřený, jen prodávám jak jsem nakoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Neslyšel jsi to jako jediný (ověřeno nemám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Tak zubní pasty mají samy o sobě lehký abrazivní účinek, navíc když je s mikrogranulemi, proč ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Hlavní složkou každé zubní pasty je mletý vápenec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 A pak chlór a fluor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.