Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý deň,

takže, aby sme našim českým kolegom nešli "do zelí", zakladám toto téma, kde môžu prispievať všetci záujemcovia o chip od firmy Cimbu. Tá má na Slovensku 2 prevádzky, v Bratislave a v Levoči. Preto vyzývam všetkých, ktorí by mali záujem, aby sa ozvali a ak by bolo viacero záujemcov, medzi 15 až 20, rozdelili by sme sa na 2 skupinky a zvolili na Slovensku také 2 miesta, ktoré by boli pre každého relatívne blízko. To znamená ekonomicky rentabilné, aby niekto z Košíc nemusel cestovať do BA a pod...

Cena pre jednotlivca pre motor 1,2 HTP je 4400 bez DPH...

Termín úpravy by bol pravdepodobne počas letných prázdnin.

Rád budem zostavovať zoznam vážnych kandidátov, jednoducho, beriem si túto záležitosť organizačne na starosť.

( Inak, som z Považskej Bystrice).

Vopred vďaka za reakcie.

S pozdravom

a prianím krásneho dňa

Wheel

Upraveno od Wheel

Dobrý deň,

takže, aby sme našim českým kolegom nešli "do zelí", zakladám toto téma, kde môžu prispievať všetci záujemcovia o chip od firmy Cimbu. Tá má na Slovensku 2 prevádzky, v Bratislave a v Leviciach. Preto vyzývam všetkých, ktorí by mali záujem, aby sa ozvali a ak by bolo viacero záujemcov, medzi 15 až 20, rozdelili by sme sa na 2 skupinky a zvolili na Slovensku také 2 miesta, ktoré by boli pre každého relatívne blízko. To znamená ekonomicky rentabilné, aby niekto z Košíc nemusel cestovať do BA a pod...

Cena pre jednotlivca pre motor 1,2 HTP je 4400 bez DPH...

Termín úpravy by bol pravdepodobne počas letných prázdnin.

Rád budem zostavovať zoznam vážnych kandidátov, jednoducho, beriem si túto záležitosť organizačne na starosť.

( Inak, som z Považskej Bystrice).

Vopred vďaka za reakcie.

S pozdravom

a prianím krásneho dňa

Wheel

No tak predbezne tak jak som pisal mam zaujem. FI 1,4MPi 50kW r.v. 2002

Inak som zo Ziliny... :)

• Autor
No tak predbezne tak jak som pisal mam zaujem. FI 1,4MPi 50kW r.v. 2002

Inak som zo Ziliny... :)

Výborne, vďaka. :palec2:

...........aby niekto z Košíc nemusel cestovať do BA a pod...

podla mna sa treba dohodnut s panom Svarcom (0905 498 726) a on rad pricestuje za vami.

staci mu dat zoznam, dohodnut cenu a basta !

http://www.cimbu.cz/sk/index_sk.php?page=9

Upraveno od colins

17600 kaček se mi zdá trochu moc :angry: za pár koníku na oktávce :doh

• Autor

Nikto ďalší zo SVK nemá záujem o chip pre svojho miláčika?

Je mi to trošku ľúto, keďže kolegovia z ČR sa dokážu zmobilizovať a zorganizovať pomerne rýchlo.

Upraveno od Wheel

Zaujímal som sa o chip u firmy Cimbu a kedže moja riadiaca jednotka končí písmenami KE, tak mi nevedia pomôcť. Dám sem odpoveď od p.Švarca pre úplnosť.

Dobrý deň,

jedným s pozitív upraveného softu je okamžité zlepšenie reakcie plynového pedálu. Tento motor , ale vieme upraviť iba keď máte nasledujúcu verziu riadiacej jednotky 038 906 034 BL. Číslo je dobre viditeĺné na RJ, ktorá je umiestnená za vzduchovým filtrom. Žiadnú ďalšiu verziu RJ ( programu) v motoroch 1.4 16 V neupravujeme a ani sa stým do budúcna nepočíta.

S pozdravom

Švarc - Cimbu Autosport SK

Upraveno od lukaso

Zober si trebárs taký 44kw motor.Za čip vysolíš takmer 5tácov plus sacie potrubie 1500sk a máš sumu za ktorú sa asi výsledok nerovná vynaloženým financiam.

Nikdo na SVK nechce nechat chipnut auticko????? Hmm to som blazon..... Inac ja mozem asi este zohnat dvoch delfiov 1,3MPi 50kW na chipnutie nie je to iste ale snad.......................

• Autor
Nikdo na SVK nechce nechat chipnut auticko????? Hmm to som blazon..... Inac ja mozem asi este zohnat dvoch delfiov 1,3MPi 50kW na chipnutie nie je to iste ale snad.......................

Peto, výborne, ak môžeš, kľudne pozháňaj aj ďalších ľudí, naozaj ma mrzí, že Slováci sa nejak nemôžu zmobilizovať, a to tu v Čechách chystajú už druhé kolo...

Každému zo Slovenska by som doporučoval prečítať si ich nadšené reakcie na http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=42934

Dúfam, že to na to leto aspoň o 5, 6 ľuďoch vyjde.

Ešte raz dík, peto105L.

• 2 týdny později...
  • Autor

Nikto ďalší zo SVK nemá záujem?

Keď vidím, že tu v Čechách je už druhé kolo... :(

Myslím si, že nejakých 3500 Sk by človeka nezabilo, zvlášť keď vzhľadom na reakcie tých, čo to už majú za sebou, prevažujú jasné pozitíva.

Ak by to bolo za tych 3500SK tak do toho idem :palec2:

co to vyjde na TDI? 3500? :)

• Autor
Ak by to bolo za tych 3500SK tak do toho idem :palec2:

Ak máš 1,2, tak cena pri 5 ľuďoch by bola bez problémov 3500 Sk bez DPH. Ak by nás bolo ešte aspoň o 2-3 viac, tak by sme sa myslím pomerne ľahko dostali aj na 3000 Sk. Zatiaľ by sme boli teda predbežne piati, ty, ja, peto105L a jeho 2 kamaráti. Dúfam, že sa niekto ešte ozve.

Upraveno od Wheel

• Autor
co to vyjde na TDI? 3500? :)

Tak to asi nie, ;) , no každopádne na TDI by si pravdepodobne dostal zľavu okolo 2000-3000 Sk (možno i viac), podľa toho, aké TDi máš, a tiež, koľko by nás bolo v skupine. Mrkni na http://www.cimbu.cz/sk/index_sk.php?page=7 a budeš mať hneď jasno.

Upraveno od Wheel

17612Sk s DPH dakujem neprosim :(

• Autor

Bohužiaľ, ja s tým nedokážem nič robiť... :(

• Autor

Takže zatiaľ majú vážny záujem o chip Cimbu na Slovensku:

Wheel - 1,2 47 Kw, r.v. 2006

Peto105L - 1,4 MPi 50 Kw, r.v.2002

TIGeRZ - 1,2 Htp 40 Kw

a pravdepodobne 2x 1,3 MPI 50 Kw

Nikto iný nemá záujem?

Takže zatiaľ majú vážny záujem o chip Cimbu na Slovensku:

Wheel - 1,2 47 Kw, r.v. 2006

Peto105L - 1,4 MPi 50 Kw, r.v.2002

TIGeRZ - 1,2 Htp 40 Kw

a pravdepodobne 2x 1,3 MPI 50 Kw

Nikto iný nemá záujem?

:) s tych 2 x pravdepodobne 1,3MPi 50kW je 1X ista ............ druhu prehovaram.......dufam ze sa podari ;)

• 3 týdny později...
  • Autor

Nájde sa na Slovensku ešte ďalší záujemca?

¨pokud budes cist poradne tak tam pisou o sleve, u nas pri 10-lidech cca.50%

Miro 19, pokud to počítám na tu svou 1,2, tak to bylo víc jak 50%. :)

Upraveno od foromen

nazdar Wheel.. som z vychodu slovenska a určite na 100% by som mal zaujem na ten chip, motor mam 1,2HTP 47KW....

inak pišeeš že ma pan CIMBU dve pobočky na slovensku a to v Bratislave a v Leviciach ja viem o tom že na jeho strankach sa piše že ta druha je v Levoči ... asi si sa len pomylil alebo ja zle čitam . ked bude cena za tych 3000sk možeš ma bezpochyb napisať na zoznam...

slovo CHIP sa pise s mekkym i ;-(

Upraveno od colins

Foromen: ja to psal jen proto ze nechapu proc nekdo reaguje na tema, kdyz uz do predu je rozhodnut kritizovat nebo vysvetlovat proc to nepotrebuje ze je to drahe.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.