pechy48 Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Zdarec kluci, mám problém. Mám Octavii 1,8 Turbo 20V a dneska když jsem jel z práce, tak se mi zdálo, že vynechal jeden válec. Rozsvítila se kontrolka "Kontrola elektroniky motoru". Co s tím můžu udělat, kromě toho, že to hodím do servisu? Díky moc za odpověď Pechy 48 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foli Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Zdarec kluci, mám problém.Mám Octavii 1,8 Turbo 20V a dneska když jsem jel z práce, tak se mi zdálo, že vynechal jeden válec. Rozsvítila se kontrolka "Kontrola elektroniky motoru". Co s tím můžu udělat, kromě toho, že to hodím do servisu? Díky moc za odpověď Pechy 48 Prvni vec, kde tankujes??? Druha, kdy byly meneny svicky?? a treti kdy byl menen palivovej filtr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 A za čtvrté, co píše diagnostika? Když svítí kontrolka tak něco musí napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechy48 Vloženo 17. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Tankuji na Benzině a svíčky byly měněny asi před měsícem a palivovy filtr to netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Tankuji na Benzině a svíčky byly měněny asi před měsícem a palivovy filtr to netuším. Jen ti to vynechalo a jelo krátkodobě na 3válce, nebo to stále jede na 3 v ? Mohla by to být vadná zapalovací cívka na některém válci, chce to přečíst VAGem, a pak případně vyměnit (cena zap. cívky kolem 1100,-Kč) Mirek1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechy48 Vloženo 17. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 ujel jsem asi 3km a jelo to na tři valce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.