pato77 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 dakujem za "vsetky" schemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Nevím co čekáš, když ani nenapíšeš o jakej jde přesně alarm. Jestli se nepletu, tak Meta system je výrobce. Já jsem našel jen tohle - http://www.casystem.cz/ke-stazeni.html ,ale to asi nebude ono, to bys našel sám. A ten smajlík si zde taky myslím nikdo nezaslouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 Ahoj všem,potřebuju poradit,nevím kam mám přesně jít hledat v autě jednotku co jí ovládá dálkový ovladač centrálního zamykání,...?Potřebuju zjistit co je to za typ centr.zamyk.Ovladač je Meta System ale víc netuším.Co jsem pohledal na netu tak jsem nenašel že by Meta vyráběla centrální zamykání bez alarmu.VCe dveřích auta jsou originál zámky s centrálem.Mám teda dojem že v autě alarm je ale možná je jen odpojená siréna.Poradí někdo....?děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekkk Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Mam O1, orig. alarm META, ked zamykam auto tak pípne 2x, prvé pípnutie má vyšsí tón, druhé nižší, ale pomerne často sa mi stáva, že potom je pol sekundová pauza a zaznejú ešte dve tie nižšie pípnutia. Pritom auto je zamknuté. Čo znamenajú tie druhé dve pípnutia ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Některé dveře nejsou dovřené...kapota, atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 No, anebo jsou, ale META o tom neví. Čili některý mikrospínač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Právě, že ví, jinak by nepípala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Myslím to tak, že ikdyž ty dveře fyzicky zavřené jsou, tak vadný mikrospínač o tom informaci nepodá a META si nadále myslí, že dveře zavřené NEjsou. Tudíž META NEví, žes těma dveřma třísknul . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubyk93 Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Zdravim ma dakto skusenosti odpojenim METY bez original kluca nan??? Blbne mi cely central a az za cca pol mesiace sa to bude robit jedny dvere mi odomkne druhe zamkne uplne vsetko opacne olus kable v dverah mam polamane vybija mi to baterku ma to strasne velky odber ked je auto vypnute zamknute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.