Přejít na obsah

Převodovka z RS do 1,8T


Ondřej Pecina

Doporučené příspěvky

ted dotaz z jineho soudku kdybych tam chtel hodit tohle turbo myslite ze by to slo dil za dil nebo budu muset neco menit jako svody a vejfuk.... a jeste myslite ze by to nejak navysilo vykon...

Diky

odkaz na turbo

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Acces...0227289320&

Editováno: , autor: Ondřej Pecina
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obojí je to made in china, to znamená, že jestli to chceš koupit aby se ti to za měsíc vysralo, vřele do toho. To první je na podélně uložený motory 1,8t. Ty potřebuješ K04 001, to by ti šlo kus za kus, bez žádnejch jinejch hardwarovejch uprav. Jen by si musel vymenit ještě vstřiky, regulator paliva za 4 barovej a dávaj i váhu vzduchu z audi TT/S3 165kw a pak doladit chip. Výsledek cca 260-270koní. Original od KKK dováží www.saabtuning.cz asi za 27tis. Na ebay se da sehnat levneji, asi za 900$ ale musis pripocitat clo a postovny. To druhý by ti dalo zhruba 320koní, ale je to bez vstřiků, 1. dilu vyfuku a chipu. Málokdo by ti na to udělal tady chip a když, tak za ranec. Nehledě na to, že během chvile, by si oddělal spojku (vlastní zkušenost :-d ). Za tuhle cenu, nevěřim ani jednomu a vyhnul bych se tomu obloukem, jenom to turbo v tom setu (taky made in china :) ) je kopie Garrettu T3/T4 a original stoji taky kolem 1000$ nehledě na to, že to turbo je chlazený jen olejem a ve spojeni se zemí původu si nedovedu představit jeho dlouhou životnost :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nasel jsem tuhle turbinu....

http://www.kineticmotorsport.com/products/...4_001-36-0.html

kde bych sehnal vstriky...?

A jak velkej IC doporucujes..?

To je ono jak psal brácha ( mustafa ) k04 001, todle tam pude kus za kus a vše bude sedět a bude to jezdit i bez čipu - samozřejmě s čipem to bude podstatně lepší. Jinak jak psal brácha - turbo z ebaje pod 1000 doláčů nebrat. Jinak já tu K04ku 023 kupoval u nás jetou v super stavu za 8 tis Kč. Jinak vstřiky mám já a prodávám je za 8 tis Kš - jsou v bazaru. Ale neš vyměníš turbo a vstřiky tak dej nejdřív pořádnej vejfuk.

Editováno: , autor: Jakub - škodík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...