Přejít na obsah

Problem s origo dialkovým (nejde)

makov

Doporučené příspěvky

Chcem sa spytat na Fabii r.v. 2001 mam problem s DO. Mam 2ks a jeden bol pouzivany je vymackany a osuchany a druhy je skoro ako novy. Do toho pouzivanejsieho som vymenil baterku ale stojim pred autom stlacam otvorit resp zavriet a nejde to dobre.Dioda na ovladaci svieti ale nic sa nedeje.

Inokedy sa mi to podari otvorit a zavriet aj na 20m. Vie niekto kde moze byt problem preco to raz ide a raz nie?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prave ze aj to druhe blbne ale tam chcem este skusit vymenit baterku lebo som ju meral mala nejakych 3,06V.

Len mi nejde do hlavy za stojim pri aute stlacam tlacitko (dioda svieti) a ani za jeho boha mi to nechce otvorit a inokedy z 20m v pohode. Je mozne ze by bola konfortka nejaka zla? Na Vagu su tam neni ziadne chyby....

Odkaz ke komentáři

Mne sa to stava pred jedným Hypermarketom že nemôžem DO otvoriť auto. Musím otvoriť DO na kluči lebo kontrolka začne stale blikať.V sobotu som to tam bol vyskúšať 3-krat som musel otvarať DO lebo by v ňom vybilo baterku. Neviem čo to môže robiť,inde mi funguje normalne.

Odkaz ke komentáři

Mne sa to stava pred jedným Hypermarketom že nemôžem DO otvoriť auto. Musím otvoriť DO na kluči lebo kontrolka začne stale blikať.V sobotu som to tam bol vyskúšať 3-krat som musel otvarať DO lebo by v ňom vybilo baterku. Neviem čo to môže robiť,inde mi funguje normalne.

Aj ja mam tiež takyto problem s dialkovým ovladanim v praci na parkovisku.

Odkaz ke komentáři

U nás v robote mali na repase Porsche problém že nefachčili žiadne kľúče...nič proste ani pri aute nič.

Tak ma zavolali že či to nebude nejakou bezdrátovou sieťou ale tá beží na 2,4GHz.

Priniestli spektrálny analyzátor s primontovanou anténou z auta a zanedlho sa našla príčina prečo klúče nefungovali. Neboli to WiFi AP ale posratá základňa bezdrôtovej čítačky barkódov GRYPHON ktorá po prečítaní barkódu asi zblbla a produkovala nejakú interferenciu presne na 430MHz plus mínus 5MHz. Po vypnutí zo siete keeď bolo na analyzátore vidno okamžitú stratu signálu klúče nefungovali asi 20s.

Po tom čase sme mohli prejsť popri technológii aj 20m a auto reagovalo..

Tých 20s myslím je ochrana ktorú si urobí komfortka proti zahlteniu a proste aj keby ten klúč bol akokoľvek blízko ona ho proste ignorovala.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

dnes som mal auto pripojene na PC a zistil som ze pri stlaceny hoci ktoreho tlacitka na obidvoch ovladacoch mi pise ne OK. A ked dam znova naucenie obidvoch ovladacov tak idu opet nahodne niekdedy konfortka identifikuje kluc a ukze OK a cislo ovladaca. Ale bohuzial vacsinu zachyti ovladac v dosahu ale nevie ho rozpoznat.Poradi niekto co s tym?

Vymena konfortky?

post-254-1213730566_thumb.jpg

post-254-1213730683_thumb.jpg

post-254-1213730885_thumb.jpg

Editováno: , autor: makov
Odkaz ke komentáři

nechcem Ta zatazovat mozem si tam dat konfortku z druhej Fabie ale je to urcite v nej tak neviem co s tym vyriesim. Nerozumiem sa az tak drobnej elektrike. Inak dik za ponuku.

Takze vymenit konfortku alebo s tym nejaky elektrikar daco spravi?

Editováno: , autor: makov
Odkaz ke komentáři

• o 6 let později...

Zdravim, mam Fabiu 1,9 TDI r.v. 2001. Mam problem s DO ovladanim. Nabijal som si v aute akumulator a teda som ho odpojil z automobilu. Ked sa akumulator nabil vloil som ho spat do auta a pripojil svorky a neslo mi auto zamknut na dialkove. Moze to byt sposobene tym ze som nechal pri odpojeni akumulatora klucik v spinacke? Potom som skusil este jednu vec a to, ze som akumulator znova odpojil a pripojil aby sa to zresetovalo. Po pripojeni akumulatroa dialkove islo v pohode (zamknut i odomknut), ale akonahle som kluc vlozil do spinacky a nastartoval tak uz opat nefungoval ked som chcel zamknut alebo odomknut. Funguje to iba ked odpojim na chvilu baterku a pripojim ale len do chvile kym nenastartujem. Potom uz po zhasnuti motora DO nefunguje. Mam vystrelovaci kluc.

Vedel by mi niekto poradit alebo stretol sa uz niekto s niecim takym?

Za odpovede dakujem.

Editováno: , autor: bab
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...