DavidSK Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 Páni, takže sa máme na čo tešit, a hudba od CANTON - a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 prve dojmy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 zajímavé.to asi fake nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 Me se libi ty kliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 já na troku ani tak nebazíruju jako na rapida v combi... protože to BUDE moje příští auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 Rapid je jen "zliftbackovanej" spodek Roomstera se stylingem nový oktávky. Až vyjede "na veřejnost" někdy koncem příštího roku Room II (výroba od 2014), bude mít skoro stejnej čenich jako Rapid, jen počkej... Pokud příští auto má být "posunem výš", tak v mým případě už jedině přímo koktu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 no co jsem koukal,tak room má být jako touran ... ale to bude cenovka na facáka.já spíš kombi a když už, tak jetou caddy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 zajímavé, zajímavé... Zaskočily mě jen 4 věci: 1) Píší, jak auto vypadá zcela jinak, než v maskovaném stavu.. Myslím, že přehled o podobě OIII mám relativně slušný (ačkoli jsem ji neviděl) a už jen z maskovaných aut je jasně patrné, jak bude vypadat - nutno uznat, že s xenony vypadá opravdu dobře, dle mého se však, beru-li v potaz viditelné maskované tvary, v reálu nijak zvlášť neliší.. 2) OII bude mít do 110kW (čili s 99% motorů) jen torzní tyč?! Kam to spěje..... 3) Jsem opravdu překvapen (a to jsem netušil ani já), že bude mít OIII relativně moderní systémy a zvlášť mě překvapila schopnost čtení dopravních značek.. 4) Spekulovalo se, že auto bude dlouhé jako Passat a překvapilo mě, že tomu tak de facto opravdu bude. Proto věřím, že bude auto dostatečně velké, neboť prodloužili-li mj. rozvor o cca. 10cm a kufr se zvětšil jen nepatrně (5l), těžit z toho bude zřejmě posádka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 retro se vrací,budem jezdit v 6m autech a kufr na 10 mrtvol 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 tu vidno tie LED SPDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 http://www.novinky.cz/auto/283240-exkluzivni-predpremiera-ridili-jsme-novou-skodu-octavia.html tady ještě něco tak snad to tu není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 Docela su zvědav, jak se Škoda postaví ke vztahu OIII a SII. Za sebe čekám ceny OII zhruba na úrovni současné Edition CZ při mírně bohatší výbavě. Pokud bude Octavia 1.2TSI/77kW v prostřední výbavě za nějakých 400k, tak je k Superbu 1.4TSI/92kW za 545k dost daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 (editace) Konečně aspoň trochu vidno interiér - pěkný.. Jaký imbecil však opět navrhl zavazadelník bez bočních kapes tak, jak to má OII (a zřejmě i OI), to by mě opravdu zajímalo - kufr je tak naprosto stupidně nevyužitelný Editováno: 31. Říjen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 Spíše by mě zajímalo, jestli bude mít tak bohatou základní výbavu jako G7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 bojler: v clanku sa pise, ze ceny by mali byt rovnake ako u O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 no prave, nasvedcuje tomu i nulova aktivita u stavajiciho modelu - slevy jsou, ale skoda o nich nemluvi. I champion byl obratem utnuty a nikdy ho oficialne nezverejnili. Mam pocit, ze vztah octavia-superb z roku 2004-2007 je zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 zajímavé, zajímavé... Zaskočily mě jen 4 věci: 1) Píší, jak auto vypadá zcela jinak, než v maskovaném stavu.. Myslím, že přehled o podobě OIII mám relativně slušný (ačkoli jsem ji neviděl) a už jen z maskovaných aut je jasně patrné, jak bude vypadat - nutno uznat, že s xenony vypadá opravdu dobře, dle mého se však, beru-li v potaz viditelné maskované tvary, v reálu nijak zvlášť neliší.. 2) OII bude mít do 110kW (čili s 99% motorů) jen torzní tyč?! Kam to spěje..... 3) Jsem opravdu překvapen (a to jsem netušil ani já), že bude mít OIII relativně moderní systémy a zvlášť mě překvapila schopnost čtení dopravních značek.. 4) Spekulovalo se, že auto bude dlouhé jako Passat a překvapilo mě, že tomu tak de facto opravdu bude. Proto věřím, že bude auto dostatečně velké, neboť prodloužili-li mj. rozvor o cca. 10cm a kufr se zvětšil jen nepatrně (5l), těžit z toho bude zřejmě posádka.. ad 2: tuhle změnu na autě opravdu nepoznáš. Stejně to má i Golf VII, či Seat. A pro běžný provoz je i jednoduchá náprava dostatečná a do krizový situace, kdy poznáš Multilink, se nedostaneš. Mám odzkoušený obě verze jak na OIII, tak na G7 a to i za hranicema běžného ježdění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 Novinky.cz: Ke cti Škody budiž řečeno, že novinářům nikdo nebral telefony či fotoaparáty, protože všichni byli natolik disciplinovaní, že odhalená octavia mohla zůstat na nádvoří bývalého kláštera celou noc. Auto.cz: Po odebrání fotoaparátů a mobilních telefonů jsme ale během akce vůz viděli i bez maskování... Hmm..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 taky mi tam něco nesedělo-teďka teda vůbec nevím, zda jim ty foťáky nechali nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 (editace) Asymetrické řešení výplně dveří u řidiče mi přišlo u OII více praktické oproti symetrickým výplním z OIII, ale zase to vypadalo trochu zvláštně. Tohle je více alá VW, ale do interiéru to sedí. Editováno: 31. Říjen 2012, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Tak si říkám, jestli je potřeba jezdit za každého počasí - nebo tedy ať si jezdí, ale sundají to maskování, protože to opravdu svítí hrozně málo, nebýt mlhovky, která svítila tak na úrovni normálního světla, tak by nebyla vidět vůbec. Přední mlhovky svítily také tak na 50 %, ale tak to je jejich věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Tak na téhle fotce Auto Bildu http://www.autobild.de/bilder/wird-er-ein-star-der-neue-skoda-octavia-3696730.html#bild7|ref=http://www.autobild.de/artikel/skoda-octavia-iii-erprobungsfahrt-3696659.html je vidět i "čumák". Ale je to tak pidi, že nic nepoznáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 No víc toho zatím nemáme, tak aspoň toto:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Tady ty světla alespoň svítí, u té co jsem potkal dneska svítila jen ta jedna linka, zbytek byl "zamaskován" a teda do provozu nic moc. A předek vypadal jak Superb, ale to bylo spíš maskováním a deštěm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 kdypak se bude odhalovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.