carmain Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Nikde jsem to tu nenašel,možná se to řešilo,ale při zapnutí klícku do polohy 1 se mi ozve 3x zapípání jak kdybych neměl žádnej benzín.Žádná kontrolka k tomu nesvítí,všechno funguje jak má.Mám 1,8 20V ´97.Co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 chyba ABS myslím že řešení byla jeho výměna zajdi na VAG a mrkni do ABS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Už se to tu někde probíralo a nedošlo zrovna ke shodě, někdo píše ABS a někdo že je slabá baterka... Mě teda když jsem měl slabou baterku, tak v zimě občas taky 3x pípla, ale co mám novou, tak je vše ok a žádný chyby. Takže ať si to každej přebere jak chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 mě to asi 3x pípne, pokud nejsem připoutanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos55 Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 mě to děla když je větrák při startu vice jak na 1 stupen. zkus při startu vypnout větrák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 mě to asi 3x pípne, pokud nejsem připoutanej Si si isty? Gong na pasy otravuje tusim 7x (cca). Nikdy to neratam ale 3x to urcite neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 a navíc u pásu by měla svítit kontrolka případně by měl hlásit maxík a jemu kontrolka nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 mne to tiez niekedy pipa. a som si vsimol ked je pustena klima+ventilator. Tak zrejme je to tym nizkym napätim akumulatora...zapne sa klima a sice sa to potom vypina ked idem startovat ale napetie moze mat dobry pokles vtedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 9. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 hm tak baterka je uplně nová,to s ventilací je docela dost možný,hned to pozkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Taky mi to pípá, ale je to kontrolka, že není člověk připoutanej (ale zlobí mi to, že to pípá, i když člověk je...), jinak bráchovi taky s octou to taky pípá... kdežto ve starší 98čce, co máme doma, to nepípá, tam to nemá čidlo toho pásu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Na pasy je gong a nie pipanie. Daj si akcne cleny a zistis co je to zac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos55 Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 mě to děla když je větrák při startu vice jak na 1 stupen. zkus při startu vypnout větrák. tak co vyzkoušel si to si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardy Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Nikde jsem to tu nenašel,možná se to řešilo,ale při zapnutí klícku do polohy 1 se mi ozve 3x zapípání jak kdybych neměl žádnej benzín.Žádná kontrolka k tomu nesvítí,všechno funguje jak má.Mám 1,8 20V ´97.Co by to mohlo být? Tak přesně ten samej problém mám já (Oct 1,8 r.v. 1998). Ventilátorem to není, pásy v tom také roli nehrají - chvíli jsem jim ale příčinu přisuzoval, jenže někdy to pípalo a jindy zase ne - prostě závislost žádná. U mýho auta je to dané natočením kol (ne volantu ). Když jsem s brtem stál a zrovna to při startu 3x píplo, popojel jsem o pár cm, pak to při startu nepíplo. Po návratu vozu do předchozí polohy zase píp... Možná to nějak souvisí s ABS, ale na diagnostice mi nic nenašli. Uklidnili mě, že prý to Hoctavie sem tam dělají a nic to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Co jsem vyzkousel tak to troji pipnuti bude nejaky pokles napeti. Jak uz tu bylo receno, kdyz je vetrani na 2 tak pipa a kdyz na 1 tak nepipa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardy Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Co jsem vyzkousel tak to troji pipnuti bude nejaky pokles napeti. Jak uz tu bylo receno, kdyz je vetrani na 2 tak pipa a kdyz na 1 tak nepipa. Přesně tak jsem to taky viděl, ale někdy pípám i při větrání na 1. U mýho auta to je stopro závislý na aktuálním natočení kol (zřejmě to souvisí s čidly ABS). Když to třikrát pípne, tak kousek popojedu a zkusím znovu nastartovat - najdu polohu, kdy to nepípne. Pak když najedu do pípací polohy, vždycky to řve. Naopak ticho je vždy v té druhé poloze. Můžeš to prosím taky zkusit? Jo a ještě něco... Pokud najdu takové natočení kol, že to neřve, pak můžeš mít ventilátor na kolikátku chceš a pípák bude ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Kladiva Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Zdravím všechny! Ohledně toho pípání. Včera jsem si na Octě měnil přední kotouče a destičky. Odmontoval jsem v motorovém prostoru víčko od brzdové kapaliny, abych mohl zatlačit pístky v třmenu (tím se hladina kapaliny v nádobce zvyšuje). Pak jsem zapnul klíček že nastartuju a odvzdušním brzdy a ono to začalo z ničeho nic 3x pípat. Nikdy předtím mi to nedělalo, tak jsem byl trochu vystrašený co se děje. Jediné co mě napadlo bylo to víčko s tím čidlem od brzdové kapaliny. Zkusil jsem ho zašroubovat a ejhle. Pípání přestalo. Tak v mém případě to tedy bylo snímání hladiny brzdové kapaliny. Víčko s čidlem bylo venku a tudíž si asi myslelo, že tam není brzdovka v té nádobce. Zkus se podívat na tu kapalinu, jestlli ji tam máš dostatek. Jinak jsem se s tím nesetkal. Mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.