Gracho Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 ja s tým nejazdím nikde ...túto octu som odfotil,ked som bol na autosalone,stála vedľa nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 (editace) ... ale já se nedám PS: Dneska jsem viděl strašně velkého chlapa v autě. Musel být strašně velký, bo se nevešel na sedadlo řidiče. Seděl na sedadle za volantem, ale hlavu měl na místě spolujezdce . Editováno: 14. Říjen 2011, autor: Wojnar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Nac niekto potrebuje take velke ohavy..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 to 'Wojnar': V Polském obležení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 (editace) Dodo: Podle tebe jsou RZ s Téčkem už taky poláci? Cjo: Ale tak třeba Q7 přece není žádná ohava. Z vlastní zkušenosti: třeba na firemní reprezentaci. Editováno: 14. Říjen 2011, autor: nuff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 No ale tak ja by som mal radsej ine Audi, Ty nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Audi A6 Allroad bejvávalo. No ale pokud chci mít radost z jízdy, tak se sjedu s BMW X6 35xd Ale BMW má tu deptací ručičku pro aktuální spotřebu ( naštěstí jenom do 20 litrů ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 nuff: Jj Tak a teď hrrr na mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 @Dodo-Kolín: No, bylo to sice focené u Castoramy v Cieszynie, ale když jsem se pak rozhlídl po parkovišti, tak byla celkem náhoda, že jsem se postavil alespoň k jednomu autu s PL RZ @nuff: I moje RZ začíná 6T5 . Apropo, dnes jsem tankoval Verva Diesel v přepočtu za 30,38 Kč . Za kolik jsou u nás dnes "prémiové" nafty ? Jen namátkou u nás v Třinci "obyčejná" nafta OMV i Shell 34,20 Kč, Agip 34,30 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Wojnar: Víme, víme. Máme tady na tohle téma i jedno vlákno. Verva Diesel v Místku na Benzině Plus dneska 35.50 / litr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2011 Vím, že máme vlákno. Já jen k "diskuzi", že mi nevadí, že mám 6T5 a že gadam po polsku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 Botička na parkovišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 Nic zvláštního je bez jakých koliv popisů tudíž majitel to používá jako zábranu proti odcizení.Napodobenina botičky MP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Tak to bude brzo sněžit radlice už jsou nasazený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 No, nemohu si pomoct. Tohle nějak nemusím. Navíc ta vykousaná mřížka kolem výfuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Co je moc to je moc... šíleny jak jsou některé majitele aut nesoudny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 AÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Tak tohle je dobrá skupina s názvem JDU VEN BLEJT!!!!!!!!!!!! :kol-49: :kol-49: :kol-49: :kol-49: :kol-49: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Tak to bude brzo sněžit radlice už jsou nasazený jj,zatím tam nachytal pár opadaných listů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Takovej menší sraz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 Oktávka je celkem běžná,ale ta zadní pneu... tohle hovado (majitele) bych nechtěl potkat někde na silnici (nejlépe za deště či sněžení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 (editace) Ale, ved ma "premium contact", nie? Editováno: 3. Listopad 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 tie pneu asi niečo pamätajú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 Tak toto ma dnes pobavilo Neviem otom, aby boli felície L and K :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.