KoNG Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 škoda že jsem neměl více času na detailnější obhlídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Jestli se nepletu je to jeden co je i tady na Fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 tak v tom případě chválím moc pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 A mam dojem ze ji i sam polepoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Ale kdyby jsi mě zabil, tak ho teď nenajdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 (editace) já ji tady neviděl ale je fakt že do sekce OII moc nechodím. Každopádně pokud to dělal sám tak respekt! Editováno: 23. Duben 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Ano, je to místní (asi už bývalý) člen a dělal si to sám. Mi osobně přijde hrozný nejen potisk, ale ačkoli to dalo asi práci, tak také to zpracování. Je to nakřivo, díly (nárazníky, aj.) vůbec nenavazují na vzor.. Upřímně poněvadž občas také lepím fólie, myslím, že při troše snahy bych dosáhl lepšího výsledku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Tak vzor je dobrý,. to že nenapojil vzor, buď se s tím nechtěl dělat nebo to byl učel aby udělal to auto trochu dekadentní.. u nás jezdí něco podobného, ale i tak hodně vzdáleného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Ale tohle je oproti té Octavii příšernost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Bohužel aspoň co vím, tak maník měl před touhle Octou FabiiRS, chip z 96kw na 135kw, vcelku hezká, sedačky OII RS atd, tu prodal a zakoupil toto no, je v tom 96kw ale nalítano okolo 300.000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Asi jsem moc velká konzerva, ale potisk ani kola se mi na té Octě nelibí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Joo tak to nejsi sám, bohužel tady na západě sbírá jen obdiv a úspěch, nechápu slepotu lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Tady ještě s jednou Fabkou a samotná fabka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 (editace) * Editováno: 25. Duben 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 (editace) Jenom aby jste byli v obraze, je u nás sraz členů Porsche klubu a tak se jim vyhradilo parkovací místo, a takhle to vypadá, když si borci myslí že mají Porsche a prostě to tam suvereně postaví (navíc zbytek parkoviště je plný tak z 10% takže místa je všude ještě dost ) Editováno: 25. Duben 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Noo a já dneska vyfotil kola majitele co se tedy s designem nesere 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 No dopjordoléé takhle na ferovku si to napsat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Jako musel jsem se v duchu smát Mít to na plecháči tak to beru, to schová poklice,ale takhle na hliníkáč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Jenom aby jste byli v obraze, je u nás sraz členů Porsche klubu a tak se jim vyhradilo parkovací místo, a takhle to vypadá, když si borci myslí že mají Porsche a prostě to tam suvereně postaví (navíc zbytek parkoviště je plný tak z 10% takže místa je všude ještě dost ) uploadfromtaptalk1366895223912.jpguploadfromtaptalk1366895251491.jpg A koukám krajan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 A pořádně lihovkou Já to píšu zevnitř ráfku bílou křídou a no problemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Právě že asi každej normálně myslící člověk to značí, aby to nebylo vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Tak třeba já značit přestal úplně. Max L a P když není vzorek směrový a na předek dávám vždy ty s hlubším vzorkem bez ohledu na to, kde byly minulou sezónu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Zrovna v neděli jsem to udělal taky tak. Co byly letňáky vzadu tak šly díky větší hloubce dopředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 (editace) To aby se to neotřelo nebo nesmylo,pak by nevěděl kam s ním.To já bych se řechtal na celou ulici vidět to na živo Editováno: 26. Duben 2013, autor: milan1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.