Arlo Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Dnes jsem se pobavil, kdyz jsem cekla na tramvaj v Praze u Narodniho divadla a prijizdel ke me krasnej modrej focus RS a vnem blondyna v ruce telefon a kdyz me mijela tak na zadnich vratech nalepeny dva megatrojuhelniky se zetkem. Na co si proboha nekdo koupi tkhle silny auto kdyz nezvlada rizeni.... Skoda, ze jsem to nestihnul blejsknout telefonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 A co jako? Hlavně že ty ho zvládáš........ co má silné auto společného se začátečníkem? A co vlastně podle tebe nezvládla? (telefon v ruce neschvaluju) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 .... Na co si proboha nekdo koupi tkhle silny auto kdyz nezvlada rizeni..... Podle Tebe musím dceři, začátečníci, koupit nějaké slabé auto, bo na to svoje, silnější, s kterým jezdí i ona, nemohu nalepit zetko "Začátečník"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Spíš si myslím že jako nováček začít s něčím na OBOUCHÁNÍ a pak si koupit NĚCO PĚKNÉHO LEPŠÍHO? Na druhou stranu jestli to byl třeba dárek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed8 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Definujte prosím nováčka/začátečníka. Kua taky se mě starší lidé, než jsem já, ve věku mých rodičů, ptají, proč jsem si koupil tak strašně silné auto SUP1 96kw. Nejsem vyježděný, ještě teplé papíry... Ale co já vidím jak ostatní řídí... Já tady najezdím za 3-4 měsíce to, co ti největší remcálci za 10 roků. Jedinému, komu věřím za volantem je můj bratr a já. Ostatním raději říkám, že pojedu hromadnou. Mít eReSo s 300 koňma, tak si taky z prdele na prdel nalepím Začátečníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 (editace) Můj názor je jako u motorek propracovat se. Protože když řídíš Simsona a pak přesedláš na dejme tomu ZZR tak je velká pravděpodobnost, že nějaký člověk v nemocnici čekající na transplantaci bude mít Ježíška. A stejně je to u aut. Nicméně telefonování za jízdy a ještě k tomu něžné pohlaví, tak to je jako mlátit do atomovky basebollovou pálkou a čekat že ji tímto gestem deaktivuješ. Nic proti ženám řidičkám, znám řidičky ze svého okolí, které řídí lépe jak chlapy, ale telefonovat za jízdy je prostě nebezpečné! 2 speed8 I my jsme byli mladí a obhajovali se právě tvými slovy. Každý z nás určitě při řízení udělal pár špatných úsudků na které je lepší zapomenout a vzít si z nich jen ponaučení. K**va po přečtení svého příspěvku jsem poznal slova stařešin, kteří nám takto mluvili do duše. HELPPPPPPPPP Editováno: 29. Říjen 2013, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Vždyť máš pravdu,tak buď v klidu. Ale jinak je to tady zase samej OT. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed8 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Heh s tím stařešinou... Dal bych povinně řidičům nad 50 let každý rok dělat psychotesty. V neděli nějaký děda objížděl kruháč opačným směrem (u Avionu v Brně - bacha na to, minulý týden se tam stala nehoda ze stejného důvodu), před 2 týdny nějaký padesátník na mě troubil, když jsem couval z místa a on jel v protisměru v jednosměrce. Kua to jsem se tak naštval, že mi začlo tikat levé oko. Když jsem mu potom vysvětlil co znamená značka jednosměrka, tak začal nadávat, jaké ucho ho ponaučuje. Fajn, člověk má právo na chyby, ale ne aby ohrožovaly ostatní účastníky provozu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Hehe, Ford Focus ST se Zetkem? Mě předjíždělo Ferrari a vzadu měl Zetko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 (editace) Voice... vubec me neznas a nevidels me nikdy ridit tak nechapu jak muzes posuzovat moje rizeni to jen tak na okraj. Ta slecna vypadala tak na 21 let tak predpokladam, ze mam o malinko vetsi skusenosti, ale v jejim veku bych si urcite takove auto nekoupil. A kdo si mysli, ze po absolvovani autoskoly a jednoho ci dvou let je vyjezdenej a koupi si takovou karu konci v nemocnici... EDIT: Wojnare ty by sis koupil RS za 1,5 micudy a pak ho pujcil drahe polovice ktera vylezla z autoskoly hmm.... tak to ja teda ne radeji bych koupil neco co muze omlatit a az bude mit nejeto par desitek tisic tak pak mozna... Jen jsem tim chtel rict , ze takovejdlech pipin je plna praha co si od staryho pujcej, nebo dostanou nadupanou karu za x milionu a pak s tim neumej ani zaparkovat... Editováno: 30. Říjen 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Já tě neznám, a tvoje řidičské umění posoudit nemohu, stejně tak jak ty nemůžeš posoudit její, proto jsem to napsal. A to na kolik vypadala a kolik měla roků a zkušeností jenom odhaduješ..... A za kolik a jak výkonný auto si člověk může pro začátek koupit je jen otázka peněz dotyčného. Třeba naše sousedka má mazdu 3 mps a dostala ji od manžela hned po autoškole, já na tom nevidím nic špatného. Třeba pro něho to bylo asi tolik jako bych já koupil manželce orezlou felicii....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Hele to asi nemá cenu řešit. Protože si asi nikdy v tak výkony autě nejel (tím nemyslím půjčení od kamaráda na pul hodiny, ale najet s nim třeba 40tis) Kolega s RS klubu přesedlal z o1 RS na audi rs4 a to ho znám a je dost zkušený ridic. Po měsíci užívaní auta napsal doslova,ze jako řidič je "sracka" a ze ma před autem velkej respekt. Jen to porovnával jako příklad když vylezes z autoškoly kde jezdi s autem okolo sto koni a pak usednes do rakety jako je Focus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Rapid u nás v práci na DE SPZ, gumy 175/80 R14 No hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Tojo, to vypadá drsně, obzvlášť ty no-name poklice, to už je lepší to nechat černé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Jedna z Petrohradských ulic....(vloni na dovče) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Mě hlavně přijde že to na to vůbec snad nepatří jako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Třeba to je verze SCOUT.... Ale musím uznat, že to vypadá odpudivě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 To musí být HTP, ne? Přece nejde na TSI narvat 14" kola, ne? Ale vypadá to strašně! Já jsem tuhle potkal O3 na 15" plecháčíš s poklicema .. no co myslíte .. vypadá to strašně, dost podobně jak tenhle Rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 tak hlavně že ta o3 jezdí ne a levny náklady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Hele já mám u své O2 na zimu taky 15" s poklicemi, zima není o designu, ale o funkčnosti A s Gasprama to nevypadá hrozně, i když přiznávám, ani ne nijak dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 A to já neříkám, že to není funkční a že se na tom nedá jezdit. Já osobně jezdím na Fabii na 14" kolech a taky to není žádný zázrak ale na O2 nevypadají ty 15" tak malé, jako u Rapida 14" nebo 15" na O3. Ono i 16" kola jsou u Rapida k velikosti auta malé. No to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Tak sou male a co? Proč bych Kurna mi na zimu vetší kola než 15 když nemusím,místo krásných nahovno 17 na zimu budu MIT narodil od tebe plnou nádrž furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 A to ja nic nerikam ja si ted taky libuji ve spotrebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 No ta šla pěkně dolů 17" a teď 14" a hned jezdím za 5l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.