Srpen 16, 201510 r Ty folie, to je zlo pro každé auto. Nesouhlasím. Zrovna v tomto případě je jen zvolena špatná kombinace barev. Mám polepený auto přes 8 let a je velice divné, že třeba Škoda Auto začala používat lakování aut ve více barvách ( třeba Monte Carlo atd.. ). Tyto kombinace byly okoukány a převzaty od nás co jsme se chtěli odlišit. Neříkám, že se vždy vše povede, ale každé provedení má své příznivce. Upraveno Srpen 16, 201510 r od Sniper_2003
Srpen 16, 201510 r Ty svetla z OIII tam sedly perfektne. Az se divim, jak je to mozne. Na te Octavii se mne osobne hlavne nelibi kola. A kdyz uz polepovat kapotu, tak urcite polepit i strechu. Aby to k sobe nejak pasovalo. Ale vsechno je to subjektivni...
Srpen 16, 201510 r Nevím no,zrovna tedy na dvojkové Octavii mi polepená kapota opravdu nesedí a je to tím,jak ji má tvarovanou... Tohle sluší kapotě co je přes celý motorový prostor a ne tady,kde jsou blatníky do půlky auta... Ale je to každého věc,co si polepí
Srpen 16, 201510 r Nesouhlasím. Zrovna v tomto případě je jen zvolena špatná kombinace barev. Mám polepený auto přes 8 let a je velice divné, že třeba Škoda Auto začala používat lakování aut ve více barvách ( třeba Monte Carlo atd.. ). Tyto kombinace byly okoukány a převzaty od nás co jsme se chtěli odlišit. Neříkám, že se vždy vše povede, ale každé provedení má své příznivce. Viděl bych to jako věc názoru. Nic proti, ale nelíbí se mi ani tvé polepy na autě a psát, že se automobilky inspirovaly tebou a dalším, kteří si lepili na auto fólie kde je napadlo, je docela zábavné..
Srpen 17, 201510 r Přesně jak říkáš. Je to věc názoru. Mimochodem jsem neřekl, že ŠA se inspirovala přímo mnou, ale jen jsem vyzvedl fakt, že začali dělat hodně podobné lakování jako se v těch dobách i barvách pohybovala německá tuningová scéna. Od které máme inspiraci zase my.
Srpen 17, 201510 r Však nikdo neříká,že to na autě není hezké (třeba ta střecha konkrétně je pěkná) ale zrovna u našich Octavií je přední kapota polepená strašně ošklivá a je to jen díky tvaru té kapoty,která se zúžuje... Sluší to kapotám, které se nezúžují a mají obdélníkový tvar, tam to je pěkné,ale nemá smysl to tu rozpitvávat, to na tej fotce je prostě ošklivé tak jako tak... [emoji6]
Srpen 17, 201510 r Co se týče polepování a výroby ŠA co si budeme povídat, maska v černé lesklé byla nejdřív na tuning scéně, než ve výrobě ŠA barevné variace nejsou od nás, ale od Mini Cooperu ten měl první více barevnou karoserii jinak barevné kombinace střecha, kola, maska apod. je stará jak země samá, jen škodovka to měla zakázané a když se vidělo, že tak jezdí už hodně aut, tak to zkusila vyrábět, aby nalákala mladé lidí třeba jsem teď potkal F3 Red and Grey a to vypadá hodně libově Nebo náš Rapida Spaceback kdy se dalo z výroby vyjet s autem, který je bílé, má černý lesklý zrcátka, černý kola a prostě to auto má styl a nemusí se to doma dodělávat, prostě to auto tak vyjede z linky .. mě se to líbí jen škoda, že příplatek za individualitu je tak vysoký
Srpen 17, 201510 r Nastartoval jsem tady peknou diskuzi, to me tesi. Tady je dobry zpusob zabezpeceni auta, lepsi nez alarm...
Říjen 1, 20159 r HEH,... no není ta moje Octa prostě kus auta? No, tak jsme se zasmáli, Ferrari California - krásný autíčko, a ten zvuk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.