dodge Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Tak jsem se dneska setkal s kolegou co ma taky 1,8 TSI, ale na 17´ kolech. Projeli jsme to a je to stejne. Myslim tim hlucnost. Na moji pripominku, ze mi nevco cvaka na zadni naprave v pravo, rekl "BlaDIK" ze to asi dela sedacka. Doufam ze ma pravdu a tim padem tento topic "hlucny a bouchajici podvozek" zitra jak to skusim uzavrem. Jestli ne budu patrat dal. PS: Jak jsem naznacil v jinem Topicu, setkani s BlaDIKem melo pro mne jenom same pozityva. a socialni jistoty. Dost mi pomohl. Dik. Hlučnost zcela nového vozu bývá způsobená tím, že během výroby dojde k poškození laku, poškozené místo je přestříkáno a již vystrojený vůz jde do sušící pece. Toto se může opakovat během průchodu výrobní linkou několikrát, a potom proto začnou platsy brzo vrzat. Hledat potom zdroj vrzání je bezpředmětné. Editováno: 24. Březen 2009, autor: dodge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Mám 225 R17 Bridgestone a na některých površích je to opravdu veeelmi hlučné. O1 1,8T na to tak citlivá nebyla, ale je fakt že jsem tam měl standartní 195/65 R15. Je to docela zajímavé srovnání 1,8T a 1,8TSI... 1,8TSI - uhlazenější, decentnější, míň komunikativní, míń agilní, plynulý zátah, dloouhé kvalty, vlažnější nástup brzd - víc sterilní projev - prostě "cestovní limuzína" A málo místa na pravé koleno!!!! 1,8T - Brutální kopanec alá TDI hned v 1500 (moje tak opravdu fungovala) stejně jedovaté brzdy, komunikativnější řízení a agilnější podvozek asi pomalejší než 1,8 TSI, ale hrana čitelnější a korigovatelnější... Lepší výhled a víc místa na pravé koleno. Obrazně řečeno - TSI je víc "S klasse" kdežto 1,8T víc "Impreza" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tak u mě origo 225/17" (gumy teď z hlavy nevím) hučely, zimní 205/16" dunlop ticho a teď jsem dal letní Barum Bravuris 2 225/18" a na hrubším asfaltu hučej. Chtělo by to lepší odhlučnění podvozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Pře 14 dny jsem vyfasoval taky Bravuris a teď budu dělat vše pro to abych je vyměnil. Hrozně hlučný na hrubším asfaltu. A ten se bohužel vyskytuje dost často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 a nejsou na hrubým asfaltu hlučný všechny gumy???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 a nejsou na hrubým asfaltu hlučný všechny gumy???? Nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
john_2003 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 no ja to same, jsem prezul ted na jare letni pneu, Bridgestony turanzy 16 palcu, a pocitove je auto o dost tvrdsi, a na nekvaltinim povrchu to hucelo jak o zivot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
airbus Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) no ja to same, jsem prezul ted na jare letni pneu, Bridgestony turanzy 16 palcu, a pocitove je auto o dost tvrdsi, a na nekvaltinim povrchu to hucelo jak o zivot... Veru s tým len súhlasím.Mám Octavku I 1,8 T 110 kw. Tiež som kúpil v marci nové Bridgeston Turanza ER 300 ,ktoré som prezul po zimných Continentaloch TS 790 a tá tvrdost ma zarazila dost....Sú klasického rozmeru 195/65 R15 H aj tie zimné ,ale tie sú mäkké tak akurát.Turanzy som kúpil lebo vyhrali testy v Nemecku-ADAC ,Fínsku,švédsku.To ma presvedčilo.Sú naozaj výborné na suchu aj mokre aj hlučnost je ok,akurát sú hlučnejšie na horšom povrchu ,ale tá tvrdost ma mrzí.. .Predtým som mal letné Michelinky aj Continentalky a boli ideálne... Editováno: 28. Květen 2009, autor: airbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
john_2003 Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 no asi to bude tim, ze vyrobce nepocital s ceskyma rozbityma cestama ...pac jsou hlucny hlavne tam, na novym povrchu jedou dobre, pekne potichu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguana22 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 A nevíš kolik ja normální spotřeba u 1,8 TSI. Mně to vychází na 9,3 l a to jezdím klidánko..... No co se týče spotřeby tak kamarád s ní jezdí tak za 7,5 - 8,0l a tím že se občas dost rychle sveze. a co se týče hlučnosti tak jsem měl možnost se s ní svézt a opravdu je to RS hlučné od zadní nápravy... No a co se týče tvé anabáze v servisech tak to je fakt na zamyšlenou...oni to už prostě nejsou servisy,ale výměňáři a akorát inkasovači peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.