Lisiak Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Ahojte, pred časom sa mi stalo, že pri naštartovaní motora sa nezhasla kontrolka "Kontrola elektroniky motora". Takto som jazdil 2-3 dni. Na stvrty den pred naštartovaním motora kontrolka zhasla tak ako aj mala. Neviete čo sa mohlo stať? Mám pocit aj ako keby auto "ťahalo" slabšie. Ide o Octavia I, r.v.2004, 1.6/75kW/102k. Už prešiel cca mesiac a kontrolky na prístrojovej doske fungujú normálne. Ak by bola vada v elektronike motora, bude mi to signalizovať na prístrojovej doske? Test v servise je drahý a nerad by som to dávalzbytočne na kontrolu. ďakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 možností je hodně většinou nějaká odchylka lambda regulace když napíeš odkud jsi tak se možná najde někdo v okolí kdo má VAG a vyčte ti chybu/y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Presne ako Vasa povedal. Napis odkial si a vsade sa najde niekto ochotny pomoct. Kontrolky nemusia svietit a predsa to moze mat chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 vcera se to stalo moji kamaradce, co ma fabii, svitila ta kontrolka ten "vrtulnik", tak jsem otevrel kapotu, zkusil,est-li je vse, tak jak ma, dobre zacvakle konektory apod. a vono to pak zhaslo, toz nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisiak Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) Som zo Slovenska, z mesta Prešov. V auguste idem do ciech - Rajec - Jestrebi a potom do Ceskej Lipy. Ak je niekto z okolia a vie pomoct, budem rad. Editováno: 16. Červenec 2008, autor: Lisiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) kolego,zkus sa mrknout aj do sekce bazar - nabidka apod...treba tam nekdo nabizi VAG ci nejaky servis Editováno: 17. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Som zo Slovenska, z mesta Prešov. V auguste idem do ciech - Rajec - Jestrebi a potom do Ceskej Lipy. Ak je niekto z okolia a vie pomoct, budem rad. Skus sa spytat uzivatela mori79 (skodahome aj TKS), alebo luboss (z TKS). Minimalne kontakt na niekoho by mohli vediet dat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.