Přejít na obsah

Vykradená OII


karlos3

Doporučené příspěvky

Hrôza čítať čím ste prešli. Mne čorkli jednu krytku šroubu na diskoch orion, ktoré mám ako zimáky a už to ma rozčuluje. Bývam v malom meste, takže u nás sa veľmi auta nevykrádajú. Chránim sa len Metou HPB6 + snímač polohy, ale podľa mňa je najlepšie si zaobstarať kamerový systém na garáž alebo parkovisko kde parkujete cez noc :kol-136:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak od vcera aj ja uz patrim do "clubu" vykradnutych nejaky bastardi mi ho vybrali tak ze auto nastastie neposkodili vobec iba vnutornu klucku odlomili co tym sledovali to nechapem dodnes. ale asi sa museli ponahlat lebo stihli vybielit iba latkovu opierku kde som mal nahradny mobil, este stastie ze sa nepozreli do priehradky pred spolujazdcom.

inak vase nazory co tym mohli sledovat ze odlomili klucku dvery zvnutra?

a este detail alarm bol zapnuty ked som prisiel k autu ale bola vytrhnuta guma na zadnych dveriach pri okne zvonka tak sa tam dostali asi "drôtom" ale tak nechapem preco sa nespustil alarm

Editováno: , autor: jozkoasdf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Smutny ale tomu se asi prostě neubrániš.Hele a kde Ti to vykradli a v kolik hodin?

Vcera v Bratislave pri ekonomickej univerzita a o kolkej...mmmm tak medzi 16,30-17,30 ale aspon ze mi tam nic neznicili lebo ked som cital predchadzajuce prispevky tak som si nakoniec pomislel ze som mal "stastie".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to co se dnes ráno stalo mému tátovi se stane zhřídka komu.....než to tu rozepíšu,tak jen napovim to že ho zloděj kterýho načapal u nich v garážích chtěl zastřelit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Táta šel dnes ráno před 6h do svých garáží kde parkuje svojí Mazdu6......Garáže to jsou velmi pěkný...pár měsíců po rekonstrukci,vjezd a všechny vchody na chip-karty,kamer.systém který jde(teda měl by) na bezpeč.agenturu apod...(Pro Pražáky:jsou to garáže na Žižkově a vjezdy jsou do nich z Ondříčkova a Kubelíkova ulice..táta má vjezd z Ondříčkova ul.)

Když přišel před tou 6h k těm vchod.dveřím tak už mu bylo divný že nebyli dovření,ale jen přibouchnutí a na zemi byl kámen který zabraňoval zabouchnutí....Tak kámen odkopl,zanadával si "Jakej blbec"apod.a šel dovnitř.....sešel mírnej kopeček dolu a v tom vidí že auta zleva(asi 5 nebo 6aut) maj vytřískaný všechny skla,auta celý pomlácení apod. ....jde dál a u toho posledního pomlácenýho auta zaslechl nějakej šramot u otevřen.kufru a to už mu bylo jasný k čemu se nachomejtnul.....Tak ihned vzal mobil do ruky a volal policajty...v tom když začal mluvit do mobilu zpoza toho auta na něj vyběhnul jeden frajer a začal na něj řvát at ten mobil okamžitě položí a při tom po něm házel věci co měl po ruce (autorádio a různý věci co měl s těch aut)....když táta nepřestával mluvit do toho mobilu a začal od něj ustupovat vylítnul druhej frajer z bouchačkou a panicky na něj začal řval at to položí nebo že ho odpráskne(podle táty to byl totálně nafetovanej psychopat)......Blbý bylo že táta už nemohl ven,to by musel jedině přes ně,tak se dal na úprk dál do garáží a začal se schovávat za auty..oba dva ty kreteni šli dál za nim a při tom do každýho auta řezal ten jeden z nich montpákou.....Bylo štestí že zrovna do tí garáže přišel nějakej pán taky pro auto a když to tam viděl,tak na ně od toho kopečka na kterym je hned vchod zařval a oni se pustily za nim ven.......Tam už pak podle toho pána jen naskočily do nějaký plechovky a byli pryč........Policajti tam byli asi 2min.po tom co ujeli..ten pán si venku stačil zapamatovat SPZ/RZ,tak jim to hned nahlasil a ty se pustily za nima....Za další asi 2-4min.tam přijela další policejní hlídka to vystoupil jeden policajt a čekal tam s tátou a tim pánem........No ty kretény nechytily...prý i dal ten řidič s tí první hlídky hned echo všem ostat.hlídkám a stejně to bylo k ničemu...Podle té SPZ to auto bylo kredený....

Táta mi hned volal,tak jsem na sebe hodil tepláky co jsem měl po ruce u postele a jel jsem tam.........Když jsem tam přijel tak už tam byla kriminálka a do tí garáže mě nepustily,ale táta kterej seděl venku v policejnim autě řikal že tak rozmlácení auta snad ještě neviděl,že nechápe jak to ručně mohl někdo udělat....Táta s toho byl a ještě je tak v šoku že jsem s nim ted až do 11:30 jezdil po kriminálce,policajtech apod. ...tam mu ukazovali hromadu fotek těch známých firem a nikdo z nich to nebyl..tak sepsal protokol a zavezl jsem ho domu.

Jen co mi řekl táta,tak to určitě nebyli profíci,ale vylízanci..snažily se tam dostat totiž montpákama,zkroutily u těch aut rámy dveří od střechy,pak asi vzteky že jim to nejde rozmlátily všechny skla který šli apod. ..Auta to byli:Renault Megane,ten prý dopadl nejhůř,tam se dostali a ten prej má i zkurvenej celej interiér,z přístrojovky jen čuměla kopa drátů...pak tam byla nějaká Honda(FRV nebo CRV),OII-ta prý neměla ani jedno sklo,vše vymlacení.....atd.atd.atd.

Ten frajer s tim kriminálky řikal že těd právě takovýhle garáže(i samostaný) jsou u zlodějů hodně v módě,že tam zalezou a maj na to klid,že prej už tam maj případ kdy se taky takhle vlámal nějakej borec do hromad.garáží a zvládnul vybrat 23.aut.

Tátu ještě vytočila ta bezpeč.agentura na kterou jsou tam napojený ty kamery....tam táta volal na nějaký to pohotovost.číslo co dostal od provozovatele tí garáže.. a ten byl úplně v šoku.....Když to po tel.tomu frajerovi z tí agentury řekl a ten mu na to řekl:ANO PODÍVÄM SE NA TO HNED JAK TAM DORAZIM..TED VAM NIC NEŘEKNU JSEM V TRAMVAJI NA CESTĚ DO PRÁCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!..No tak co to je za bezpeč.agenturu..to táta taky řekl že to tak nenechá,že těm tam udělá takovej šrumec že se poserou.

Pak si plaťte garáž !!!!!!!!!!!!!! koukám že ani tam už neni jistota,ale podle co řekl ten kriminalista se pomalu spíš začnu bát toho že mám ty auta v garážích.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

my v Bratislave v centre mesta máme niečo podobné, žilinská ulica, cez cestu máme úrad vlády- policajné auta sa tam motaju okolo stále, naše a podzemné garáže susedného domu sú tam na tyždennom poriadku, každý týždeň 2-3 zdemolovane auta,vždy vymlatene okna-airbagy, svetlá, rezervy,rádia prípadne navi... minulý rok cez vianočne sviatky som rano prišiel do garaži a nechapal som- 53 aut bolo na zemi, bez kolies, proste vnoci tam nabehli a až na par lacnejsich aut , ktoré nechali bez povšimnutia ostantne oholili, otcovi hodili na zem Audi S8 s keramickým brzdami, skoda na aute bola cez 600t.... fakt doteraz nerozumiem ako stihli cez noc odniest cez 200 kusov kolies, tie pravidelne rabovačky tam robia total chudáci lebo štýl je akým tie auta vykradaju je brutálny, on ukradne airbag , airbag spolujazca,pripadne radio alebo navi ktore preda mozno za 3000 -5000 korun a spúšť za sebou nechá za 50 t a viac: okno ,total rozlamana palubovka ,sedadlo to občas tiež schytá, proste maximalny humus...priatelke pačila niaka fetka dvere na honde niakym pajcerom a bola z toho škoda :nove dvere predne +zadne, prevalena strecha ,B-stlpik a ked sa dostal do auta, tak nic nezobral lebo tam nic nebolo, proste nad týmto sa rozum zastavuje.

to karlos: viem asi ako to tam vyzeralo a je to hnusný pocit...aspon, že sa tvojmu otcovi nic nestalo, takýto looseri sú maximalne nebezpeční, su to absolutne gumy- kvoli zisku par tisic urobi skodu stonásobne večšiu, chodia ozbrojení ,stači sekunda a človeku sa možne úplne posrať život pripadne onho prist a kvoli čomu? že si chce chranit svoj majetok? takýto ludia sú pre spoločnosť maximalne nebezpeční a súdnictvo by ich nemalo znovu puštať do "obehu" ale to u nás v bananovej republike je čistá utopia....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z tady toho mi je na blití, naký šmejdi fetácký těm je to jedno a člověka by oddělali pro par korun. Ale největší překvapení na mě pusobí ta bezpečnostní agentura, ta by přece měla sledovat ty kamery 24 hodin denně jinak je to k ničemu. Ale aspon že to dopadlo takhle a otci se nic nestalo. Já s tohodle mám taky velkej strach, parkuju taky v garážích a většinou se vracím v noci nebo brzi ráno a už mnohokrát mě napadlo abych tam na někoho nenarazil.

Editováno: , autor: brot1cz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne to chce chytit,odvést někam kde tě nemůže nikdo vidět a tam ho seřezat do bezvědomí...potom je to tvrzení proti tvrzení a možná s toho vylezeš bez úhony,jinak dopadneš jako kdysi můj kámoš ze Žižkova,na toho v noci když se vracel z nějaký oslavy nastoupil cikán z nožem s tim že ho chtěl obrat,ale to narazil,kámoš totiž už v té době přes 10let boxoval..sice na to nevypadal,takovej prcek,ale 3-4 frajeři pro něj nebyl nikdy problém....No tak cikána doslova dobyl..odtrhával ho až policajt kdy už kámoš tloukl do bezvlád.těla..tenkrát vím že ten cikán toho měl fakt dost..přeraženou ruku,odraž.ledviny,přeraženou celist..prostě ten měl snad vše co šlo...fakt dostal od toho kámoše silnou sodu ....Už si to přesně nepamatuju,ale vím že tenkrát ten kámoš zkončil ve vazbě a po dlouhých peripetiích soudech apod.dostal 2.letou podmínku a mohl být rád...

Já vim je to nahovno,ale je to tak.....Bejt já tím soudcem,tak toho kámoše ještě poplácám po ramenou,ale bohužel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Táta má za sebou parádní týden.....nejdřív ta příhoda z jeho garáže a dnes jel odpol.navštívit kamaráda po operaci do Vinohradské nemocnice a v areálu té nemocnice kde parkoval a kde se mimo jiné i za to řádně platí mu nějakej mladík tmavší pleti(dle dvou svědků) vymlátil okno u spolujezdce a vybral mu schránku před spolujezdcem ;) ....a nebyl tam sám,stejně tam takto vybral i vedle něj parkující OI a Renault Thalia....

Tátovi ukradl pouzdro z doklady k autu(návod,serviska apod.),nějaké CD a brýle,ale né jen tak nějaký,ale samozatmavovací-dioptrický který si nechal udělat na zakázku měsíc před vánoci za více jak 16000kč,což ho dost bolí....škoda na autě taky asi nebude jen to sklo...má totiž prý od toho skla asi jak se tam ten maník ohybal hluboký rejpance jak z venku na laku,tak i zevnitř na čalounění..teď záleží co zítra na to řekne pojištovák......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj,dnes odpol. ...Já s tátou mluvil po tel.kolem 13h a to tam akorát vyrážel,pak mi volal zhruba kolem 15:30 a bylo hotovo!!!! ....taky prý dle nějakýho zřízence který tam kolem šel to tam neni prý nic vyjímečnýho...

Tátu dorazil pak při výjezdu ten borec co tam vybírá to parkovné...ten když mu ještě řekl o nějaký prachy,tak tátovi už hráblo a řekl mu at okamžitě uhne nebo že ho přejede..že přeci ještě nebude platit za to že mu tam nějakej debil vybral auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To neni možny.Taky jsem tam vlastně jednou parkoval přímo vevnitř v areálu ale i když to bylo za prachy při výjezdu stejně bylo těžké najit místo na parkování.Všude tam bylo mraky lidi a v podstatě jsem parkoval mezi dvěma budovama co měli okna z obou stran.Museli být pěkně opráskli protože to je vrchol drzosti a navic ještě v nemocnici.Sekat prsty! Jeden po druhém jinak to tady prostě NIKDY nepřestane. :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to jsou pekne veci, tak pridam take trosku oleje do ohnicku :)

Dneska do rana vybrali OI..vymlacene sklo u spolujezdce, vytrhnute orig. radio a vybrany kastlik. Proc to pisu...stal jsem vedle nej a moje auto nechali na pokoji, mozna proto ze mam alarm a hlavne asi neni tak jednoduche orig. radio vytrhnout z OII. Je fakt ze kdyby se mi zpustil alarm tak to slysim a asi bych vybehl, ale zalezi na tom jestli by tam jeste byl. Vedle me pak jeste stal otec, takze kdyby tam vybrali vsechny auta, tak ma nase rodinka opravdu zarez :(

Ja bych opravdu tem hajzlum lamal a sekal ruce...v kazdem meste se vzdy najde banda, ktera bude delat problemy(vetsinou ti tmavsi ze :aggressive: )

Editováno: , autor: Bladik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja mam taky fajn prihodu. Ve stredu pred nasim barakem vykradli bratrovi auto-Kia Cee'd. Rozbili okynko u spolujezdce a ponicili tesneni kolem dveri. Nic jineho. Bratrova chyba byla, ze nechaval na okne prisavku od prenosne navi. A tentokrat jeste vetsi chyba, ze tam nechal i navigaci schovanou. Ale to byla vylozene smula, ptz ji jinak nechava doma. Ale tentokrat spechal do prahy na soud a tak ji tam omylem nechal. No takze jsem zavolal rano policii, ptz jak rikam, bracha byl u soudu v praze. Hlidka prijela asi za pul hodky, oznamila nam, ze toho maji dneska hodne, ze prijede technik to nafotit. Tak se ptam kdy asi, jestli to bude v radu hodin? A oni ze ano, tak jsem se zeptal, zda to okynko muzu aspon provizorne prelepit,venku prselo a pak i snezelo, ale bylo mi receno ze nemuzu. tak jsem byl lehce vytoceny, z predstavy, ze tam budu muset neustale hlidkovat a auto bude porad ,,otevrene" a bude do nej prset. Tak teda odjeli, a nafotit si to prijeli asi za 3 a pul hodiny. Nicmene asi po 2hodinach cekani jsem rekl bratrovi, ze tam prsi cim dal vic, at se mu jeste nepodela elektronika, tak udelal na policii mensi vitr a hned to slo provizorne zalepit. pak teda prijel ten technik to nafotit a pak se vratil bracha z prahy a sel to na policii sepsat. No a vecer se teda divam na aukro, jestli tam nenajdu bratrovu navi. A ejhle, primo ten den, pridana presne jeho navi, pouzita, bez prislusenstvi, pouze s drzakem na sklo a autonabijeckou a primo z Ostravy. Tak volame na policii, ze tam je podezrely predmet, ze se podoba hodne brachove navi, jestli to mohou proverit. Tak to byl docela problem, tak jsme se domluvili, ze to pres kamarada objedname a nechame to poslat na postu a ze to na postu pujde prevzit policie, tak souhlasili. Jenze druhy den se do toho vlozila kriminalka a udelal si svuj postup a cele to zadupala. Volali tomu prodejci, ze ma podezrelou navi a bla bla bla a ten jim navykladal pohadku, ze on ji nema, ze je nekde v zastavarne a ze se na ni mame prijit podivat. Ne ze by u nej zazvonili a at jim to ukaze a zkontroluji SN nebo ze by zasli teda do te vymyslene zastvarny. Proste se musime smirit, ze navi je uz pryc, ze nas policiste ochranili a velice pomohli. Jinak auto melo alarm, ale ne otresove cidlo ani pohybove, pouze na otevreni dveri, kapoty, kufru. zlodejicek to vybral vsechno pouze pres okno. Za bratrovim autem jsem parkoval ja a zustal jsem bez uhony. Mozna proto, ze ho odradili folie, ktere prece jenom nejdou jen tak lehce rozbit sroubovakem. Pritom musel videt, ze tam mam zabudovanou navi.

No a aby toho nebylo malo, tak vcera rano chci jet s autem do servisu, tak teda odhrabavam auticko od tuny snehu a jak si tak odhrabavam tak jde po nasi ulici divny typek, a tak divne cumi, tak si rikam, asi nejaky ozraly fetak jde po flamu ze Stodolni. A jak se vracim asi po pul hodce ze servisu, tak parkuju na stejnem miste a porad tam je ten divny typek, tak uz teda zbystrim, proc se tak ochomita kolem aut. Nez zaparkuju tak zmizi. A vsiml jsem si, ze sousedovi predemnou odhrnul snih z okynka u spolujezdce a kontroloval stav veci uvnitr. Tak jdu nahoru a furt beham k oknum. A co se nestacim divit, vidim jak u nas na dvore, je zlodejicek a zrovna si odhrnuje snih z okna tatova auta. podotykam, ze dvur je zavreny ze vsech vstupu. Jedine se tam mohl dostat, ze nekdo nezavrel jednu z bran kudma se vjizdi. No tak okamzite bezim na balkon a rvu po nem, slovickama peknyma jsem jenom perlil lol , tak se otocil a cumi na me a ne ze by utikal a zmizel, on zacal skoro diskutovat, vypadal fakt jako sjety. Po chvilince odesel. Ted lituju, ze nemam aspon poplasnou pistoli. On se vubec nevydesil, byl mimo. No takze tedka zacinaji vskutku perne dny a v noci vubec nespim a hlidam auto. jelikoz tam nemam alarm, tak nejsem moc klidny. Nejhorsi je, ze na nasi ulici se nic nestalo dobrych 10let, ne-li vic. Urcite to byl ten stejny co brachovi vykradl auto. Vyzkousel to, nikdo ho neslysel, nic nevidel, tak si pekne nasel mistecko kde bude krast... lidi jsou uplna zvirata a bude hur. nejhorsi je, ze on to proda za tech par stovek a clovek s tim ma plno starosti a stoji ho to mnohem vic. Jelikoz vsichni mame spoluucast 5% tak je to pekne nahovno.

No tak jsem to ze sebe dostal, musel jsem to nekomu rict, tak budte na pozoru lidi

Jinak to co psal karlos, tak to uz je vazne masakr, vytahnout pistol kvuli vykradacce aut... jak se ma kurnik clovek branit, kdyz teda chrani svuj majetek?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tys udelal jednu chybu nemel si na nej rvat, ale jit ho hezky prekvapit a tam mu nabit drzku, ja jsem strasne alericky na tyhle individua. Ja mam prave alarm s hlidanim vnitrniho prostoru, protoze jinak to nema smysl. Je to opravdu des tohleto, clovek fakt nemuze vklidu nechat stat sve auto :aggressive: :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja vim, taky mi to pak doslo, ze jsem ho mel radeji prekvapit, ale vis jak to je, clovek v takovych situacich ne vzdy premysli racionalne, ale casto spontanne...Nejvetsi drzost je, ze si to dovolil za bileho dne o vikendu, kdyz jsou lidi doma. Ale na dvore jsou kamery, tak mozna bude nejaka sance, ze ho zachytily.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...