Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

to JardaJ: Pokud to jsou ty díly (v tom odkazu) co jsou potřeba, tak to je super :palec2: , ale chtělo by to ještě tu fotku, kde se to má vrtat u toho výparníku...

Editováno: , autor: Konny
Vloženo (editace)

to Konny: Já doufám že jo. Ta fotka by se mi taky hodila!!!

Prosím, je na týhle fotce místo, kde to navrtat? Jestli ano, prosím onačte ho někdo. Omluvte kvalitu

post-18984-1217947446_thumb.jpg

Editováno: , autor: JardaJ
Vloženo (editace)

rolbař: ono je tam to místo někde vyznačené? Poblíž ty červený svorkovnice? Nešlo by to aspoň přibližně?

Editováno: , autor: JardaJ
Vloženo

dneska sem měl dole kastlík a nejchladnější místo při zapnutý AUTO je tam vzadu vlevo za těma drátama(jak píše rolbař-červený zelený),zítra nebo v sobotu sundám prostředek palubky a podívám se na to blíž. Vůbec totiž nemám tůšo jak to v útrobách vypadá. Udělám pár fotek jak to vypadá po sundání toho středovýho panelu

Vloženo

pánové, taky se na to chystám, takže doufám, že to jako v tom golfu nebude. nechce se mi tozebírat středový panel :(

jinak by se mi líbylo, kdyby to šlo někudy natáhnout až do kufru, ale asi nebude kudy. dala by se tam udělat bezva lednička. kol11

Vloženo

no já to udělal, tak že, jak ten vzduch přichází jakoby od zhora, tak to do té hadičky jde rovnou dolu. fouká to přijatelně až na maximum co nastavím na klimatizaci...

Vloženo (editace)

Tak místo pro vrtání je tady, jinde to celkem nejde, protože se pohybujete mezi klapkama, co regulují teplotu vzduchu - oprava umístění

post-6604-1218312668_thumb.jpg

Editováno: , autor: rolbař

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...