Přejít na obsah

servisní kód na škodaautorádio MS 303

kubowitz

Doporučené příspěvky

Zdarvím, mám prosbu. Kolegyně si koupila nové autorádio do své Octavie a dala mi to své. Bohužel mi k němu nedala kód, protože ho nenašla :-( a teď po zapojení v autě to chce 4 místný kód. Nevíte někdo jak ho zjistit z výrobního čísla toho rádia a nebo podle TP jejího auta ? Díky moc, budu dlužník, jezdit po tichu mne opravdu moc neba :-/

Posílám ještě seriové číslo z rádia: SKZAZ2C 0054107

Jsem celkem bezradné a v autoservisu škoda, na mne koukali, jako kdyby nevěděli co s tím, i když jsem jim doložil, že je to ofiko, tak prý to neumí :-(

Pomůže mi někdo ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...
Ale, proč by Ti ho neřekli?!

Zdravím.

Chtěl bych se zeptat jak jste nakonec pořídil ?

Jsem na tom totiž stejně.

Koupil jsem Oktávku s radiem a dostal k ní knížku kde vzadu byla nálepka a já myslel že je to

ten kod a ono je to asi výrobní číslo toho radia.

Teď jsem odpojoval baterku kvůli výměně starteru a už tam naskočilo SAFE a radio je zablokované.

Kde ten kod sehnat ?

Odkaz ke komentáři

To ti musí jednoznačně dát servis. Ale asi bych si vzal i VIN auta té kolegyně. Mělo by se to nechat dohledat. Já jsem kod taky neměl a v servisu mi ho normálně zjistili. A pokud máš k tomu rádiu origo návod, jukni na poslední strany, jestli tam náhodou není takovej černej obdelník, kterej se nechá setřít. Tam občas ten kod je.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...