Březen 19, 201411 r U nás v autě je taky zákaz jezení (pít z lahve se může). Děti smí šlapat jen na koberečky a nesmí na střední tunel, ani šlapat na prahy. (jinak hrozí mavaši za uši) Pes smí jen do kufru a pod něj nebo po kočár se do kufru dává pachta. Jinak pokud je sníh nebo nějakej humus na zemi, tak si obouchávám boty o sebe, než si nasednu. Kázeň musí být! Ne?! :-D Upraveno Březen 19, 201411 r od prassat
Březen 19, 201411 r Ty pošlapaný prahy mě taky dokáží nadzvednout. Rodina to ví a vyvaruje se prohřešku. Pokud mám vézt v autě někoho jiného, při nastupování jej na prahy upozorním a dotyčný se pak na mě dívá docela nechápavě. Je na tom snad něco divného. vždyť je to moje auto a moje vizitka.
Duben 14, 201411 r Jidlo a piti jen v kuzi ) a nebo spise pouze ridic:)) Ja ted kdyz srovnavam latkovy interier Elegance a Ambition tak se mi jako ridici urcite lepe sedi v Eleganci.Ta vetsi sire operadla v oblasti ramen mi v Ambition rozhodne chybela.. Co se tyce materialu,tak mi naopak prijde latka v Eleganci jeste mene odolna jak v Ambitionu,mozna spatny kus nevim.Napr latkove vyplne dveri jsou opravdu citlive na snad jen zadrhnuti nehtem a uz tam zustava stopa,jak skrabnuti.Vsiml jsem si i u okraju sedacek takove zmolkovani na vice mistech.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.