Přejít na obsah

Svetlo interieru


Enjoy

Doporučené příspěvky

Ahoj, nevite kde najdu primo elektroniku pro vnitrni svetlo? Myslim primo polovodic pro pomale stmivani, musi to byt nejaka krabicka nebo proste nejaky modul, mel by k tomu vest cerno cerveny kabel, dik.... jsem v koncich , nemuzu to najit a nesviti mi to , zamky ani radio to neni :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super dik, hned jak bude cas, jdu na to ! Nevim jak dlouho bych to hledal, myslel jsem, ze to bude v relatku primo nejaka elektronika , ktera dela to opozdeni svetla, kdyz i cyklovac na sterace je primo s elektronikou v rele, tak jsem tak zvazoval........dik jeste jednou , pak dam vedet co a jak..... :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha , netusil jsem , ze je to v komfortce ta elektronika, nakonec jsem tam nasel vadny tranzistor, ale vubec podle cisla jsem ho nenasel na vymenu tak jsem koupil novou jednotku, ale nejde mi klic. Okna a svetlo ve voze ok, ale klic funkcni jen v zamku. Pri vymene komfortky se musi naprogramovat znova klice ? Sehnal jsem naprosto totoznou podle cisel na te krabicce,.....

Editováno: , autor: Enjoy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak klice jsem zvladnul Vagem, ale zjistil jsem , ze nejde alarm ani sirena, tedy pokud aktivuji treba zavreni a otevreni dveri sirenou a v navodech jsem nikde nenasel jak na to. Dokonce ani hlidani interieru mi vag nenajde rid. jednotku, ale to pred tim slo, vim , ze tam je mikrovlnka pod popelnikem.... :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ja se ptal Cosbyho jestli je schopen mi pomoct, ale on mi rekl, ze nemam komftku s alarmem , nic vic, nic min, tak jsem to bral jako tecku za mojim problemem, tak jsem zjistoval dal jinde co a jak a jeden borec co v tom dela mi to rekl ..... Ja mel ty komfortky vedle sebe 5 kusu a vubec se nelisi od sebe co do poctu soucastek a typu soucastek , bylo mi jasne, ze to nejak musi jit, no a ten borec mi rekl, ze jsou vsechny stejne, jen znat kod te jednotky a dalo by se to, ale jelikoz eprom je zamknuta v tom modulu, neda se zjistit , ale da se cela nahrat znova a s novym kodem, tak nejak mi to rekl, nechci slovickarit....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...