mbaud Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Zdarec, při 30km/h a výš a zatočení trochu volantem doleva mi hučí něco od kola,ale ložiska to nejsou. Cítím to i ve volantu. chtěl bych poradit,jestli nevíte co by to mohlo být. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Jak vis ze to neni lozisko? ...i lozisko muze byt citit ve volantu. V mem pripade to tak bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 co jineho by to bylo??? leve lozisko vymenit, nic jineho se tam netoci a neni na nej napor pri zataceni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Prave vymenit. Huci vnejsi lozisko, zatizene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 (editace) Pravda, taky mi hučelo při zatočení vlevo a bylo to pravé ložisko. Editováno: 3. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Pokud si je ale jistý, že to ložisko není, což může mít již třeba vyměněné, tak pak mě již napadá jen pneumatika, může mít třeba nějakou plošku, bouli a proto by to možná bylo cítit i ve volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 A nemůže to být něco se servem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.