dcdodo Vloženo 2. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Panove tak ten prispevek kde jsem skopiroval e-mail od p.Jandy je na 1str. posledni prispevek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davesport Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 ... tak já bych do toho šel s 1.9 TDI 74 KW, ale ještě záleží na tom, kolik by za to pan Janda chtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Zdárek Dejve,cena čipu na to tvý TDI by byla 7068 bez DPH a s daní 8411,-.Sleva je 43% proti katalogu.... Dodane,ta to pardón,zmínka o těch minimálních kilácích je fakty hned na začátku...Asi by se příspěvky měli číst řádně .Tak teď už jen doufat,že pan Janda bude k termínu 18.10. svolnej a je hotovo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 (editace) . Editováno: 3. Říjen 2008, autor: Nohab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMajo Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Ahojte, vie niekto kde je dohodnuté miesto stretnutia na Morave? Rozmýšľam že tiež by som šiel do toho ak to miesto nebude príliš ďaleko (Fabia Combi 1,2 47 KW, r.v. 2003, 66 000 km , AZQ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 3. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Mysto na Morave mi p. Janda jeste nepotvrdil ani neodmitnul, cekam na e-mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davesport Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Taky bych byl pro Moravu, nejlépe Brno, jinak ohledně té ceny mi říkal kamoš z Brna, že pan Janda dělal TDI za 6000 bez DPH, to by bylo dobrý, vím, že pan Janda jezdí do Brna každej, bo každej druhej čtvrtek, ale teď jde o to, jestli by to udělal se slevou na dvě etapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 4. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 P. Jandovi sem ohledne toho napsal ze mam nekolik zajemcu na Morave a cekam na odpoved i na cenu na TDI, ale ta bi se mnela bez dph pohybovat kolem 8000kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davesport Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 P. Jandovi sem ohledne toho napsal ze mam nekolik zajemcu na Morave a cekam na odpoved i na cenu na TDI, ale ta bi se mnela bez dph pohybovat kolem 8000kc. dcdodo: ... díky moc, budu doufat, že si pan Janda vybral kvůli krizi všechny love z účtu a doma už je nemá kam dávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Ukulelek, neboj se poznamenal sem si te se dvema auty FI,Roomster. Bohuzel par dni sem mnel doma problem s netem a vyresil mi to az dnes zrizovatel. Svine Trojany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Panove ktery mi jetse nepotvrdily misto akce, kde vam to vyhovuje at si pospisi, mam pocit ze den D se blyzi. Nebudu jmenovat : Mi........, To..... a Pa... . Dekuju a tesim se na spolupraci. Myslim si ze by nemnel byt problem udelat to na dva akce pro p. Jandu kdyz pravidelne jezdi na Moravu, jen mi jeste neodpovedel, nevim co se deje,vzdit naposled odpovedel v prubehu par hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Zdárek Dodane,já se stopro připojím k sukoradský grupě.Díky Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanino Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Ja, ako som už spomenul, tak niekde na Morave. To už je na dohode s p. Jandom, kde na Morave to konkrétne bude. kde konkrétne v tom čase bude mať namierené. Lebo som bol ubezpečený, že každý štvrtok chodí smerom na Moravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Dakujem kluci, zbyva jeste jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davesport Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Stále bez odpovědi? To je divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmmadman Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Nevím, co tady řešíte ohledně minimálního počtu najetých kilometrů. Já tu odpověď pana Jandy pochopil tak, že před čipem vyčistí škrtící klapku u motorů, které mají najeto více jak 30 tis. (HTP) a 60 tis. (1,4 MPI). Žádná zmínka o min. nájezdu tam není!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Jo,jo,medmen má pravdu,je to opravdu tak!Asi jedinej kdo tady umí číst a zároveň i přemýšlet a chápat !!!Jedná se opravdu o čistění klapky a ne o nutnost minimálního nájezdu.Písnu Nohabovi SZ,že je to troche jinak a že se muže v klidu přidat.Medmene,děkujem.Zdar Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 9. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Zdavim panove, Konecne mi dosel mail od p. Jandy, mame eventuelne nekolik mist na vyber na Morave a sou to ti dle ( Breclav, Hodonín, Valasské Klobouky ), od vas ktery ste se hlasily na Moravu bych pozadal abi ste se schodli na jednom aby sem do konce tejdne moch p. Jandovy nahlasit misto. datum sem mu predbezne navhnul 23.10.2008 . Poslal sem dnes seznam lidi a aut o ktere by se jednalo p. Jandovy. Verim ze bi moch odpovedet prubehu dneska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanino Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Takže pre mňa by boli najlepšie tie Valasšké Klobouky. To mi vyhovuje najviac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agentoos Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Taky se přikláním pro místo Valasšké Klobouky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davesport Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Tak to já zase Hodonín, nebo ještě lépe Břeclav, což jsou daleko dostupnější místa autem, viz okolí dálnice D2.Já právě myslel, že pan Janda jezdí stále čtvrtky do Brna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 9. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 2:1 pro Valasške Klobouky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davesport Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 V tom případě do toho nejspíš nebudu moct jít, dovolenou jen tak nedostanu, navíc za ten chip nebudu dávat jen tři tyčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 13. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Panove konecne sem obdrzel e-mail o p. Jandy který nam potrvdil namy vybranej termin v Sukoradech 18.10.2008 a casu se prispusoby, slevu pro vsechny cleni potvrdil a mužu se nahlasit i novacci s malo najetymi km, pri bere vsechno nad 3000km , chci se ospravedlnit vsem ktery se kvuli tomu rozhodli do toho nejit. . Moravaci p. Jandovy vyhovuje taky termin 23.10.2008 a casu se prispusoby uz jen se schodnou na miste.. Dejte prosim vas dohromady misto a cas, ono se vam to vyplati kdyz pudete v skupine, prozatim dvom vyhovuji Valasske Klobouky. Panove ktery pudou do Sukorad bych navrhoval nejake casy a to 09:00 , 14:00 . Dekuji a tesim se na akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ukulelek Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Dobrý den, a co takhle v 11:00 v sobotu v Sukoradech u p. Jandy. Už by nemusely být ranní mlhy a není to tak brzo. Ale jestli to nepůjde, přizpůsobíme se ostatním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.