dcdodo Vloženo 20. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Moravaci kolik Vas prijede do Valasskych Klobouku? Berte to jako generalku na ctvrtek 23.10.08 kolem 16:00 . Staci potvrdit stylem O.K. prijedu a cas mi vyhovuje. Dekuju za informace. Zdena VM klidne se zeptej, nekoho co byl v Sukoradech z Romstrem jak dopad a jak se mu to pozdava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanino Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Mne vyhovuje, takže ja potvrďujem svoju účasť na 23.10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Dobrej nápad :-) Chlapi - jeden z Vás tam byl s Roomstrem 1.9 TDI - jak dopadl chip? Díky za info. Moravaci kolik Vas prijede do Valasskych Klobouku? Berte to jako generalku na ctvrtek 23.10.08 kolem 16:00 . Staci potvrdit stylem O.K. prijedu a cas mi vyhovuje. Dekuju za informace. Zdena VM klidne se zeptej, nekoho co byl v Sukoradech z Romstrem jak dopad a jak se mu to pozdava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 No vidíš,taky by mě něco zajímalo.Jak dopadla akce "Šroubek"?Našli moji rádcové,našli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Panove z MORAVI dejte vedet,ozvete se ti, ktery se nahlasily aby to pak nevipadalo ze jenom kecame. Dva potvrzeni a dva ne, chybi mi DeMajo a Agentoos. p. Jandovy ndes nahlasuju ze 23.10.08 v 16:00 vyhovuje vsem prihlasenym. Kdo dorazi se bude moci chlubit nalepkou CIMBU na aute a konema pod kapotou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ukulelek Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Dobrý den, FI spotřeba šla dost nahoru, ale dynamika se mi zdá lepší - rychlejc se vytáčí motor (cestou domů - na sever jsem předjel mimo dálnici každého). Při rozjezdu mi to přijde také lepší, brzdění motorem stejné. Cestu jsme našli naprosto bez problémů - GPS souřadnice fungují. Roomster tdi spotřeba o litr nahoru, odspoda jede líp, jinak stejné. Dost velké zklamání relativně čekal od toho víc. http://magazin.auto.cz/testy/skoda-octavia...mbu-114-kw.html - jestli je toto pravda pak je to asi OK. Oba máme ještě výrazně silnější stroje. Tedy porovnáváme neporovnatelné. FI 47KW - OI 110KW Roomster 77KW - C-Max 100KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ukulelek Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Jo a ještě abych nezapomněl, šroubek se našel o ulici vedle v garáži, kde byla soutěžní Octavia a ještě jedno Subaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Jak jsem napsal do PM - potvrzuji ale cas co nejpozdeji to pujde, pripadne pokud pojede kolem Valasskeho Mezirici tak nejlepe tam. Casove absolutne nestiham ale slibil jsem to tak to dodrzim - tedy pokud nelze zmenit misto - budu ve Valasskych Kloboukach - dej vedet cas. Z. Panove z MORAVI dejte vedet,ozvete se ti, ktery se nahlasily aby to pak nevipadalo ze jenom kecame. Dva potvrzeni a dva ne, chybi mi DeMajo a Agentoos.p. Jandovy ndes nahlasuju ze 23.10.08 v 16:00 vyhovuje vsem prihlasenym. Kdo dorazi se bude moci chlubit nalepkou CIMBU na aute a konema pod kapotou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 (editace) Zdravim panov z Moravi a potvrzuju, ze p. Janda potvrdil akci 23.10.2008 - 16:00hod. ve Valasskych kloboucich. Dekuju a verim ze se vas tam sejde co nejvic. Preju hodne stesti, spokojenosti a hodne km bez nehody. Editováno: 22. Říjen 2008, autor: dcdodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 OK - díky za potvrzení ale kde v těch Kloboucích? ... je to docela dlouhá dědina ... Zdravim panov z Moravi a potvrzuju, ze p. Janda potvrdil akci 23.10.2008 - 16:00hod. ve Valasskych kloboucich. Dekuju a verim ze se vas tam sejde co nejvic. Preju hodne stesti, spokojenosti a hodne km bez nehody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Ohledne upresneni mista v obci sem napsal e-mail p. Jandovy a cekam na odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 (editace) Misto akce z popisem od p.Jandy je : na konci Valašských Klobouk směr Horní Lideč je JUBEKA, autorizovaný servis Škoda a benzinpumpa, tak tam. Jeste info pr Roomster a RS : Jo ještě něco, pánové s Fábií RS a Roomsterem, pokud přijedou, tak ať mají přívěsky s PIN imobilizéru ( šedobílý přívěšek na 2. klíčích...). Editováno: 22. Říjen 2008, autor: dcdodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Tak koukám,že se víceméně všichni shodnem-je to znát,akorát ta spotřeba šla troche nahoru ,tak to je fajn.Mě teda ještě navíc docela zvláštně začala topit ventilace-funguje jenom maxim a to je pařák a na všech jinejch pozicích jen vlažně,takže nicmoc,ale to počítám nemá souvislost s čipem a přehráním softu -Co ty Dodane,už máš spotřebu očíhlou?Zdar Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 (editace) Ne nemam, jedu v patek na SK tak uvidim, i kdyz jedu jinu trasu. Pak dam vedet. Podle mne to cloveka vic laka tomu dat vic nez ste byli zvikly a pro to ta vyssi spotreba. Do dnes sem najel jenom 120km a uzival sem si vykon a na spotrebu sem nehledel, ono to opadne a na ceste na SK to budu skrtit na min. Zatim cauky a preju zejtra ucastnikum pekne pocasi. Editováno: 22. Říjen 2008, autor: dcdodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Díky za info - přijedu s Roomsterem, RS do toho nepůjde, je to pro něj dost peněž (jak jsem psal). Dám zprávu jak jsem dopadl - dneska jsem projížděl to RSo v sérii 96kW tak jsem zvědav co to udělá s Roomsterem když bude mít 113kW. Z. Misto akce z popisem od p.Jandy je : na konci Valašských Klobouk směr Horní Lideč je JUBEKA, autorizovaný servis Škoda a benzinpumpa, tak tam. Jeste info pr Roomster a RS : Jo ještě něco, pánové s Fábií RS a Roomsterem, pokud přijedou, tak ať mají přívěsky s PIN imobilizéru ( šedobílý přívěšek na 2. klíčích...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Prosím ještě o mobil na p.Jandu - pro případ že bychom se hledali. Vím kde ten servis je ale pro sicher. Díky, Z. Misto akce z popisem od p.Jandy je : na konci Valašských Klobouk směr Horní Lideč je JUBEKA, autorizovaný servis Škoda a benzinpumpa, tak tam. Jeste info pr Roomster a RS : Jo ještě něco, pánové s Fábií RS a Roomsterem, pokud přijedou, tak ať mají přívěsky s PIN imobilizéru ( šedobílý přívěšek na 2. klíčích...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanino Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Aj my s 1,2 máme mať tie prívesky? Alebo ich netreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 (editace) Zdarec Milanino, jak sem pochopil p.Jandu tak jenom Roomster a RS mi z Fabiema 1,2 sme to nepotrebovali a jeste p.Janda mne pozadal o telefonni kontak na jednoho z Vas kdo tam pride, kdybi nestich aby se mel komu ozvat, muzu nekoho z vas pozadat o tel. kontak a jamu jej obratem poslu. Editováno: 22. Říjen 2008, autor: dcdodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agentoos Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Zdarec Milanino, jak sem pochopil p.Jandu tak jenom Roomster a RS mi z Fabiema 1,2 sme to nepotrebovali a jeste p.Janda mne pozadal o telefonni kontak na jednoho z Vas kdo tam pride, kdybi nestich aby se mel komu ozvat, muzu nekoho z vas pozadat o tel. kontak a jamu jej obratem poslu. Zdravi klidně se p. Janda muže ozvat mě tel: 732614598. Předpokladaný příjezd do Valašských Klobouku 15:30. PS: Na jekém aute(typ,barva) přijede p. Janda? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 P. Janda pri jezdi nejakym pickapom urcite felicie 1,6 , urcite je polepena a nejde ji prehlednout. Mi sme ji u nej doma nevidely, nebot mnel na dvorku pred domem jen Octavii II combi White a Subaru Impreza STI jak jinac v BlueMetalic. Je to pan kolem 45let 180cm lepsi postavy v kombi monterkach jako maji mechanici cerne, stribrny kufrik a tot vsjo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Preju dobrou noc a hezky zitrek, kdy by neco, zejtra sem rano jsem na nete kolem 07:30 v praci obmezene. Cauky a vecer na chate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Kontakt na me - 603/102848 - dojedu tam presne na 16hod - pak musim valit zpet do prace, mam toho moc a odjizdim pak do Nemecka. Snad vse klapne. Prosim ten kontakt na p.Jandu - jestli ho mas. Diky, Z. Preju dobrou noc a hezky zitrek, kdy by neco, zejtra sem rano jsem na nete kolem 07:30 v praci obmezene. Cauky a vecer na chate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Bohuzel, ofiko kontakt na p.Jandu je jenom na pevnou pinku a ten je na strankach firmy www.CIMBU.cz v kolonce kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Zdárek chlapi.Tak jeslti bude mít pan Janda to samý na sobě,jako když jsme u něj byli my,tak je k nepřehlídnutí a při pohledu na něj mi vytanula na mysl postavička ze serioše Pat a Mat,silně mi připomínal tého udělanějšího Ajeťáka .Tak ať se potkáte bez komplikací a nedopadnete jako my "Sukoradský".Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Tak jsem hotov :-) Auto jede jako z praku, jsem spokojený :-) Během víkendu změřím zrychlení. Byla to docela rychlovka, vyměněna je celá ŘJ a přizpůsobena palubce. Dojeli jsme tam 3 tak nevím zda někdo nechyběl - p.Janda čekal zájemců více. Díky za organizaci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.