Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravím vás tu všechny. doufám že mi tu někdo z vás poradí. spravoval sem koupenou bouračku,stála cca rok. po prvních projíždkách auto stále zůstávalo přibržděné,všechny třmeny sme tedy demontovaly,pistky pod manžetou proštříkly wd40, zmačkly je plně dovnitř. v předu už nové kotouče a desky někdo dal před nehodou,vzadu kotouče sice zkorodované ale tlouštkou v toleanci,bouužel se sjetými desky sme tedy opatřily novými destičky. auto projely chvíly nebrzdilo ale pak žas začlo. pedál lehce houpe,dokážu si to vysvětlit asi zkrouceným nekerým z kotoučů ale tato věc mi zas tolik nevadí narozdíl od toho přibrždování. zjistil sem že dyž auto začne takto přibrždovat tak někdy pomuže silou kopnout do pedálu a auto se odbrzdí,vydrží to ale tak 2-3brždění a zas přibržduje. jednou sem nechal auto brzdit 3km a po této jízdě byly zadní kotouče rozpálené uplně do červena. prosím tedy o rady co by to mohlo dělat. další drobné závady jsou třeba proč svítí dobíjení a auto dobíjí správně,kabely sou zapojeny snad správně ale to už paří jinam a potom se ozívají divné zvuky za pomalé jízdy od leého předního kola

Vloženo

chlapy tak mi nekdo prosim poradte , sem z toho zoufalej. lanovody to nebudou, měl jsem auto na zvedáku a brzdej všechny 4kola. někdy víc někdy mín. silný dupnutí na brzdu občas pomuže a odbrzdí. dnes sem měnil HBV a nepomohlo. trubičky od něj do abs taky a pistky na kolách jsou taky rozhejbávaný. jakmile sem povolil jeden odvzdušnovák vzadu na kole, křížem se povolila brzda v předu ,po opětovném přibrždění sem povolil tlakovou trubičku na HBV a auto se celý odbrzdilo. co to tedy muže dělat? je mezi pedálem nějaké štelování že by mohlo být moc utažený či někde v těch táhlech či v posilovači? abs myslim že to dělat nebude když tlak se drží i za nim u HBV. kapalina je tam nová. jinak za 2dny po najetí asi 50km na jednom zadnim kole sem přišel už o celý destičky tak přibržděný to bejvá někdy opravdu fest.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...