LiborS. Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 zdravím vás tu všechny. doufám že mi tu někdo z vás poradí. spravoval sem koupenou bouračku,stála cca rok. po prvních projíždkách auto stále zůstávalo přibržděné,všechny třmeny sme tedy demontovaly,pistky pod manžetou proštříkly wd40, zmačkly je plně dovnitř. v předu už nové kotouče a desky někdo dal před nehodou,vzadu kotouče sice zkorodované ale tlouštkou v toleanci,bouužel se sjetými desky sme tedy opatřily novými destičky. auto projely chvíly nebrzdilo ale pak žas začlo. pedál lehce houpe,dokážu si to vysvětlit asi zkrouceným nekerým z kotoučů ale tato věc mi zas tolik nevadí narozdíl od toho přibrždování. zjistil sem že dyž auto začne takto přibrždovat tak někdy pomuže silou kopnout do pedálu a auto se odbrzdí,vydrží to ale tak 2-3brždění a zas přibržduje. jednou sem nechal auto brzdit 3km a po této jízdě byly zadní kotouče rozpálené uplně do červena. prosím tedy o rady co by to mohlo dělat. další drobné závady jsou třeba proč svítí dobíjení a auto dobíjí správně,kabely sou zapojeny snad správně ale to už paří jinam a potom se ozívají divné zvuky za pomalé jízdy od leého předního kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Visící zadní brzdy bych typoval za zarezivělé lanovody ruční brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiborS. Vloženo 11. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2008 chlapy tak mi nekdo prosim poradte , sem z toho zoufalej. lanovody to nebudou, měl jsem auto na zvedáku a brzdej všechny 4kola. někdy víc někdy mín. silný dupnutí na brzdu občas pomuže a odbrzdí. dnes sem měnil HBV a nepomohlo. trubičky od něj do abs taky a pistky na kolách jsou taky rozhejbávaný. jakmile sem povolil jeden odvzdušnovák vzadu na kole, křížem se povolila brzda v předu ,po opětovném přibrždění sem povolil tlakovou trubičku na HBV a auto se celý odbrzdilo. co to tedy muže dělat? je mezi pedálem nějaké štelování že by mohlo být moc utažený či někde v těch táhlech či v posilovači? abs myslim že to dělat nebude když tlak se drží i za nim u HBV. kapalina je tam nová. jinak za 2dny po najetí asi 50km na jednom zadnim kole sem přišel už o celý destičky tak přibržděný to bejvá někdy opravdu fest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Možná moc neporadím, ale zdá se mi to dost podobné s tímhle - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...29&hl=brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiborS. Vloženo 12. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Možná moc neporadím, ale zdá se mi to dost podobné s tímhle - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...29&hl=brzdy vypadá to že by to mohlo taky tím posilovačem být. nic víc už snad ani nezbývá. abs bych netypoval.třeba pružina v posilovači že by se unavila nebo neví někdo jestli se delaly ty vakuový pumpy rozdílný, daval sem totiž jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.