marek_1.8T Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Všiml jsem si několika prasklin v karoserii, viz. foto http://www.zizanet.com/auto/tlumic1.jpg http://www.zizanet.com/auto/tlumic2.jpg a nevím jesli to je jen tmel a nebo to je opravdu prasklý plech v karoserii. Jak přesně je chycen tlumič, kdyby to fakt po obvodě celé bylo naprasklé, tak kdyby to ruplo, tak se mi propadne celé auto a nebo je zespoda větší miska a tak to drží celé dale OK a není se čeho obávat ? Viděl už někdo něco takového ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 (editace) bud v klidu je to jen tmel. Editováno: 14. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_1.8T Vloženo 19. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Z čeho tak usuzuješ, už jsi to někde viděl popraskané ? Myslíš že by to nemohlo prasknout v karoserii ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 take jsem to tak mel - natahl jsem na vrch novej tmel a nesetril jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 já to na pár bazarovejch taky viděl a bouračky to nebyly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 asi blbej dotaz, ale proč tam ten tmel je? dneska sem leštil plechy okolo uložení tlumičů a tak a všiml, že to mám taky, tam nevím jestli to řešit ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Protože je ta miska jen přibodovaná a mohla by mezerou mezi miskou a podběhem pronikat voda do motorovýho prostoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 tak na tom něco bude. před opravou by to asi chtělo komplet obrousit na plech což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Zas bych to něpřeháněl, určitě si neobrus pozinek, jinak uděláš víc škody než užitku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 no kvůli svý lenosti bych na to plácl jenom další vrstvu, ale aby to na tom drželo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Tak nějak, asi bych to jen zdrsnil smirkem, odmastil a potom napatlal a případně přestřík barvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Zas bych to něpřeháněl, určitě si neobrus pozinek, jinak uděláš víc škody než užitku. zinek se stejně všechen setře v tahovce a co místa střihu, tam žádnej zinek být taky nemůže, co potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 to víš že tam nějakej zůstane. V místě střihu bohužel žádnej není, ale jak je vidět není to takovej problém, i když jsem slyšel že nějakej profesór na vejšce učil že se zinek "natře" na střiženou hranu, to jsem se taky nasmál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.