Lucky-WRC Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 taky bych dorazil a myslim si že pár lidiček od nás z EDT bych taky ukecal jen to chce přesnej termín... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 jj, já bych taky jel! termínu se přizpůsobím!!! tudíž zatím nehlasuju jediný kdy nemůžu je 31.10.2008... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Do haly M13 kde se dělaj OII vás už pustěj teď už tam bylo několik exkurzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Seth: díky taky se to ke mně už doneslo.. Dakie: 31.10. se určo ještě nepojede, takže pohoda Vidím to již spíše do toho listopadu.. tak tu půlku či konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 dobrý, tak budu sledovat tohle téma, každopádně počítej se mnou a ke mě ještě jednu osbou Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 já pojedu taky když se vybere spravný termin, můžu 14.11 a pak toho 5 prosince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Taky pojedu, ale nešla by dadacku ta exkurze nejak rozšířit? To muzeum je dobrý, ale většinu času bych chtěl trávit v Kolbence. Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Penta: what is Kolbenka? Pokud tím myslíš výrobu, tak taky bych tam zakempil klidně na celej den.. ovšem nemám tam žádný kontakty je to jenom v rámci toho, co nabízí Škodovka "navíc" s tím, že ukecávám tu slečnu na nejvíc co to jde Tys tam myslím minule byl? Dojednávám to s tou, co nám prováděla Pokud někdo domluvíte cokoliv navíc, já se zlobit nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Dobře dádo, když si každej může říct, co by rád, tak pro mě prosím domluv: 1) Z rána muzeum + depositář 2) Potom komplet montáž okta + fabule 3) Před polednem Česana 4) Nějakej lepší oběd, stačí čtyři chody + zákusek, víno vyber dle vlastního uvážení 5) Po obědě bych rád pokecal s Kabanem a Scholzem (pokud neumí česky, pls překladatelku) 6) V podvečer bych zkouknul SIIC a Yetiho 7) Na rozloučenou teréní projížďka v Yetim a demonstrace jeho vlastností OK, to bude pro jeden den stačit, nechci tě nějak moc zatěžovat...snad to ta tvoje slečna všechno zvládne, kdyby měla nějaký "nestandardní" požadavky na platbu, tak to s ní vyřiď osobně a pak mi to jen převyprávíš, jaký to bylo, THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Vy tam pořádáte exkurze a já se každej den těším až bude padla a vypadnu odtamtud :-D ... ale je fakt že hala kde se dělaj OII je celkem hezká :-P .. jinak sorry za OT :-D Ale někdy to je den, to se tam dveře netrhnou, jedna exkurze za exkurzí :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Seth: není to OT jsme rádi za cokoliv, nemohl bys nám domluvit něco víc než je obvyklé? třebas i lakovna by nejenom mě zajímala.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Jo tak na to jsem tam hodně malej pán, abych tam dokázala něco takovýho domluvit .. já tam každej den přijdu, odbouchám si svoje a jdu zase na chvíli domu .. ale teď je u haly nový přístavek, kde se dodělávají scouty a momentálně se tam lepí auta pro policajty ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 No já to vidím tak za ty 3tejdny.. to se tam bude lepit už kdo ví co.. ale podívaná to může být pěkná.. nic tak jdu vyjednávat se slečnou Munzarovou.. Skaja: třebas se mi povede splnit i tvé přehnané nároky (tebe ta vejška nějak rozmazluje ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Tož si teda dáme repete !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Tož děcká...já bych také jel...ale mižu jen 14.11 a 28.11....hmhm...takže bych byl rád kdyby jste se mi přizpůsobili..že jo... děkuji vám všem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Mira: toho 14ho může celkem dost lidí.. tak to vypadá reálně Jdu si projít jak kdo kdy mohl.. Anketa o datum se nějak moc neujala Ale i toho 28. není zase tak mimo.. (uvidíme jak se na termín zatváří ve škodovce..) + ještě dohodnout to nejhlavnější (bus do areálu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Takze zavedem li termín 14.11. sepsal jsem lidi co jsem našel níže, platí to stále? mira hrábě ferneti dadacek skaja pentadius triplseven dakie+1 Lucky WRC + ? ViktorMPI JirikDC + 1 murder +3 = 16lidí.. Prosím o vyjádření pokud možno co nejvíce lidí, nebo těch, kterých stále trvá zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 tak dobrá...já na sto pro.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 jj, tento termín můžu! ještě se zeptám lidiček z klubu.. pro kolik lidí je místo celkem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 To datum se mi take zamlouva, musim se poptat po dovolene a netusim vysledek jelikoz jsem ve zkusebce, jen pripominam ZVLASTE tem z regionu Brno, ze kdyz uz pojedeme 14.11. do Bolky tak ze 15.11. je hned vedle EDT bowling turnaj to by stalo za to tam nekde zustat ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Dakie: vidím to max 30lidí, nemám ještě sehnanej konkrétní autobus, takže přesný počet míst nevím.. minule nás bylo nějak 22 tuším.. Olaf: vidíš, to mě ani nenapadlo.. Hodně to teĎ záleží, jak na nás budou mít čas ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Moje osoba + 2 (3). 14. listopadu je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Výborně, už nás je 20.. začínám vyjednávat autobus (limit bych dal na 30lidí, to jsem psal i dopravcům..) pokud samo bude zájem, tak si pronajmem nějakou karosu (cca 40-50) lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Ol@fe to je good idea! to bysme mohli zapařit už v pátek večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.